Gå til innhold

_corsten_

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _corsten_

  1. Heisann!

     

    Jeg har nettopp begynt på å lage en hjemmeside, og jeg har en del problemer. Holdt på med dette for mange herrens år siden, men har nesten glemt alt. Brukte dreamweaver før, så ville prøve meg på det denne gangen også. Skissen på hjemmesiden skal bli noe ala dette: http://tinypic.com/r/30nch9v/7 . Største problemet jeg har er de blå feltene på sidene. Jeg har sittet og knotet lenge med å "draw ap div". Jeg kjører da den blå som bakgrunn på hele siden, og lager en content i midten med hvit bakgrunn. På denne måten har jeg klart å få de blå til å bli like store uansett oppløsning. Problemet mitt er nå jeg f.eks skal lage meny under logoen, og et bilde under menyen igjen kommer de aldri rett under hverandre. Det er alltid er lite mellomrom, og jeg flyttet jeg det ett steg opp kommer det bare opp det andre. Så da vurderer jeg bare å drite i "ip div" opplegget og starte helt på nytt da jeg har lest flere steder at man egentlig ikke skal prøve "ip div" om man ikke har veldig peiling. Jeg vil fremdeles bruke dreamweaver, og ta hjertelig i mot forslag om hvordan jeg kan gjøre det. Det viktigste er at det er det blå er like stor på hver side uansett oppløsning, og at elementene som toppbanner, meny, logo, og alt under skal være på samme linje.

     

    På forhånd takk.

     

    Mvh corsten

  2. Tusen takk for svar. Da skjønner jeg plutselig litt mer. Jeg trodde at hvis jeg f.eks jeg tjente 400 000 i året og betalte 100 000 i renter, at jeg da hadde en skattbar inntekt på 300 000 i året. Men det er da 28% uansett hvor mye du tjener uten i den "vanlige" jobben?

  3. Har et lite spørsmål ang beskatning av leilighet som jeg leier ut. Leier den ut for 10000,- og betaler 10000,- til banken på lånet hvorav 7000 er renter og 3000 er avdrag. Hvordan blir regnestykket ift beskatning? Er det 28% av 10000 eller 28% av de 3000 som avdrag? Rentene kan jeg vel også trekkes fra inntekten (så hvis jeg tjener 400 000 i jobben er skatttbar inntekt da bare 316 000 (12 x 7000 = 84), noe som da vil tilsvare ca 25 000 mindre skatt. Hvordan gjøres alt dette på selvangivelsen? Takker for tilbakemeldinger

  4. heysann

     

    jeg har en plextor 16x. når jeg skal brenne vanlige CD-er (audio og data fra hd) så går det helt fint, men når jeg skal brenne ut bin filer med f.eks fireburner og cdrwin så kommer det frem en feilmelding om at han ikke finner brenneren. det er ganske frusterende, for når jeg "pakker" ut bin filen med isobuster så blir det av og til over 700mb og da kan jeg ikke brenne ut det jeg hadde tenkt. håper på raskt svar.

     

    mvh gunnar

×
×
  • Opprett ny...