Gå til innhold

GerhardGr

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GerhardGr

  1. I følge HTC sine nettsider ble det i dag den 16. februar sluppet en ny oppgradering av ROM (Se under Support og software download) . Før man får lastet ned oppgraderingen må man legge inn mobilens serienummer. Når dette er gjort får jeg opp meldingen "Sorry, this software download is not suitable for your device."

     

    Har noen lykkes med oppgraderingen? Telefonen jeg sitter med er kjøpt med Telenorabonnement og har norsk språk.

     

    Mvh

     

    Gerhard

  2. Hei!

     

    Har i dag blitt kunde hos 2phone. Har kjøpt det billigste abonnementet (gratis registrering, billig pr. minutt) og lastet ned Softphone. Problemet mitt er at når jeg bruker telefonnummeret mitt til pålogging og tilhørende passord får jeg feilmeldingen "Service unavailable" og "Server is not responding".

     

    Benytter en Zyxel adsl router og har bredbånd fra BKK.

     

    Har noen et godt tips...

  3. Hei!

     

    Takk for tipset. Har prøvd å fjerne cd-brenneren fra Device Manager (både ved å disable og ved å uninstall'e den). Når brenneren er fjernet fungerer pc-en som normalt, men problemet oppstår igjen så fort jeg enabler eller installerer den på nytt.

     

    Jeg vet ikke hvordan jeg endrer IDE port på den så det har ikke prøvd.

     

    Er det grunn til å tro at dette er hardware feil?? Jeg vil i utgangspunktet ikke tro det da problemet (sannsynligvis) oppstod ifm installering av spill. Er det mulig å gjøre noen antagelser for hvor problemet er i og med at tregheten starter allerede før innloggingsskjermen?? Selv har jeg begrenset peiling på dette så jeg setter pris på all hjelp.

     

    Mvh

     

    EG

  4. Hei!

     

    Hver gang (så og si) jeg starter maskinen begynner det å blinke intenst i cd-brenneren når/før jeg kommer inn i skjermbildet som indikerer at Windows XP Professional laster. (I dette skjermbildet er står det Windows XP Professional i tillegg til at et blå "bar" laster fra venstre mot høyre gjentatte ganger). Når dette skjer blir maskinen veeeeeldig treg og speeder ikke opp igjen før jeg kjører ut cd-skuffen. Når jeg har kjørt ut skuffen kan jeg bruke maskinen som normalt bortsett fra at brenneren (Plextor 24/10/40A) er utilgjengelig. Jeg kan heller ikke kjøre skuffen inn igjen. Blinkingen holder på helt til jeg slår av maskinen.

     

    Har en teori om at det hele begynte med et spill som skulle installeres, men som stoppet fullstendig opp i prosessen.

     

    Noen forslag til hva som er galt? Og forhåpentligvis et forslag til å fikse det.

     

    På forhånd takk....

     

    Mvh

     

    EG

×
×
  • Opprett ny...