Gå til innhold

skidrow1

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av skidrow1

  1. Jeg for vente å se til den 20-- Februar, da setter de standar innstilinger om jefg ikke har satt egne så.. Men, ser ekte ut og linken går direkte til Microsoft
  2. Har plitselig begynt å få mailer om at jeg må gå igjenom innstilingene om ikke vil de sette standar innstilinger osv! Har ikke bedt om Microsoft Family Safety, kun jeg som bruker pc`n og nettet da jeg bor alene og når jeg søker hvordan avslutte står det at jeg skal h-trykke på min konto og avslutte men når jeg H-trykker så er det som om du H-trykker på vilke som helst annen side " åpne i ny fane" osv. Bare overse hele dritten og leve livet uten begymringer eller vil jeg plutselig ha begrensninger i skjermtid, ikke kunne åpne apper jeg ønsker osv ?
  3. Ehhh, vet ikke hva , hvem og hvordan men startet pcn på nytt for 3 gang og da var alt tilbake så..... Muligens en oppdatering fra Windows som ikke funka eller noe rart?
  4. Skrudde på pcn og fikk melding " kan ikke laste brukerprofil", fikk etter fler forsjøk logget inn men nå er det som om jeg har en ny pc, alt som er lagret er borte men plassen/minnet er opptatt så det er der et sted, må logge inn på allt på nytt og laste ned appr som om de ikke har hvert der før. Hva gjør jeg nå?
×
×
  • Opprett ny...