Jump to content

Juven9le

Medlemmer
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Veldig godt perspektiv, haha. Og i og med at vi er inne i de tidene vi er, så ville det vært kjipt å måtte ta tid fra jobben fordi jeg "har vært i Sverige og kjøpt noe greier på et litt shady bilverksted". Mailman/Avatar: gode innspill. Jeg tror også at vinninga går opp i spinninga hvis jeg begynner å arbeide alt for mye med denne bilen. Når valget blir å få kriminelle til å fikse bilen din eller kjøre den til høggern, så velger jeg nok det siste...
 2. Oppdatering: gjorde noen Google-søk og fant ut at det mest sannsynligvis er snakk om et ulovlig bilverksted. PS! Da jeg sjekket en del info fra denne listen og sammenlignet med det jeg hadde fått vite om bedriften, så måtte jeg bare si til min kollega at det neppe var aktuelt. Nå står det mellom å skrote bilen eller prøve å selge den på Finn. Problemet er bare at jeg vil være 100 % ærlig til de som kjøper den - og da er det svært lite sannsynlig å få mer enn vrakpant for bilen. 😕
 3. Er i en situasjon hvor jeg er på nippen til å bli kvitt bilen min. I følge Mekonomen vil regningen ligge på 30,000 kroner (og jeg mener personlig at jeg ikke kan få mer enn 15,000 for bilen på Finn). Allikevel var det en kollega av meg som tipset om et bilverksted rett på andre siden av grensa til Sverige. Han mener at det driver lovlig, men at de kun vil ta 15,000 svenske kroner (!) for en lignende reperasjon.* Nå vet jeg om NAF sin nettside for å sjekke om bilverkstedet er lovlig i Norge, men er det noen som vet om noe lignende i Sverige? Det siste jeg ønsker er å støtte kriminelle som driver med menneskehandel, ulovlige bildeler, etc. * = Nøyaktig hva som er ødelagt er litt komplekst, så jeg orker ikke gå i detaljer rundt dette. 😛
 4. Fra hva jeg klarte å tyde på Twitter, så var det noen VIF-fans som klagde over et banner for mange år siden som henspilte på at noen med tilhørighet til VIF hadde tatt selvmord. Også særdeles smakløst hvis det er korrekt gjengitt.
 5. Har vært en god stund siden jeg logget meg inn på diskusjon.no, og når jeg leser denne tråden forstår jeg hvorfor. Her er nærmest konsensus at man tilsidesetter nærmest all forskning og heller kaller folk for «religiøse» og «fanatikere» når de presenterer bevis for menneskeskapte klimaendringer. Det er ganske absurd. Men igjen, det reflekterer vel også kanskje nivået blant den norske befolkning. Her presenteres vel noe av dataen NASA har kommet med. Godt å vite at det finnes folk som sitter på gutterommet sitt og mener de har bedre peiling enn NASA hva angår korrelasjonen mellom menneskelig aktivitet og miljøendringer. Da vet vi at vi er på rett vei i Norge.
 6. Hei, er det noen her som har kjøpt elbil og angrer på kjøpet? Har lenge vært på jakt etter en bil og bor nærme Oslo hvor det er en del ladestasjoner i nærheten av jobben. Snakket med en kollega som hadde kjøpt seg SmartForTwo (?) og det er vel sånn cirka der budsjettet mitt ligger også. Eller spurt på en annen måte: er det noen som klarer å liste opp de verste ulempene med å kjøpe elbil? Mange avisartikler jeg leser på nett klarer jo å «glorifisere» det å kjøpe elbil og da er det vanskelig å være objektiv.
 7. Du var kjapp til å registerere deg og si fra Gode research-skills eller var det ikke tilfeldig at tråden ble opprettet? For øvrig et godt tilbud.
 8. Jeg har et lignende dumbbell-sett (hvis det heter det) hjemme, men jeg husker at jeg ikke betalte mer enn 500 kroner på G-MAX/G-SPORT for det. Er ikke 4000 kroner for et slikt sett litt i stiveste laget? Ellers er det utrolig mye bra man kan gjøre med et slikt sett. Som aleks nevnte: mye funksjonalitet og lite lagringsplass. Du bør også sjekke noen videoer på youtube slik at du vet at du får maksimalt ut av utstyret.
 9. Gikk ikke inn og sjekket hvert forum, men tror at dere kan finne noe på denne listen: http://www.toptenz.net/top-10-biggest-internet-communities.php Virker i hvert fall lovende.
 10. Aldri sett på Bitcoin som et investeringsprosjekt. Burde kanskje vurdere å prøve..?
 11. Det er nettopp derfor jeg er veldig spent på slutten av sesongen her. Får vi en "2007-bølge" over byen igjen, så kan alt skje. Føler ikke at RBK er så utrolig sterke i år. Bendtner har vært en skuffelse og føler litt at de spiller på 70 % med den stallen de har. Utvilsomt Norges beste lag spiller for spiller, men tror Brann kan være med helt inn.
 12. Interessant. Hvis du klarer å opprettholde den livsstilen med en solid familiesituasjon og uten alt for tunge poser under øynene: mega-creds! Har også snust litt på noen typer nattarbeid som sommerjobb, men aldri søkt. Kanskje det er på tide i år.
 13. Kan jeg bare spørre av ren nysgjerrighet: hvordan er døgnrytmen til en som jobber natt? Typisk 08:00-16:00?
×
×
 • Create New...