Gå til innhold

Skralle

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Skralle sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, det svaret fra Drogin er ikke dumt. Men jeg hadde ikke brukt en hel treplate, men bare foret ut fra veggen med feste i alle stendere og sørget for bredde/lengde som sikrer støtte for at selve opphenget ikke bikker - bare litt bredere og lengre enn selve opphenget, og med en dybde inn mot veggen på selve utforingen som tåler dimensjonen på de treskruene du velger å bruke. Vil du ikke det, så hadde jeg gått for ditt alternativ 1.
  2. Vel, så den korte (15 m?) forhåndsinnspilte uttalelsen av P. Og det ga meg en assosiasjoner til en pusling - Peter Pusling. Ser ikke det store sterke-mann-bildet om det var det han prøvde å formidle. Ynklige greier rett og slett, og med en utstråling med et ønske et om å forsvinne i en fillehaug uten noe mere fuzz. Men det kan han jo bare ikke. Jeg må samtidig ha noe forståelse for at når man har levd så isolert og avskjermet som han har, så er det ikke lett å forholde seg til de faktiske realitetene i livet og hva forståelig kommunikasjon er. De interne forholdene i RUS er rett og slett like uavklart som den var etter at Prigo drev med fist-bumping og forlot Rostov. To be continued..... (downhill - forhåpentligvis).
  3. Jeg har hatt 1 Gbps-linje (fiber) i 1 1/2 år fra Globalconnect med et års bindingstid som jeg har forlenget (499 NOK/mnd) inkl. 2 mesh-punkter og linja har vært dønn stabil. Har også en Telenor-fiber inntil husveggen som jeg ikke vurderer tilknytning til pga. av Telenors prisbilde: fra 699 NOK/mnd for 100Mbps- til 1099 NOK/mnd for 1 Gbps-linje med et års bindingtid. Mao. en no brainer for meg.
×
×
  • Opprett ny...