Gå til innhold

closecall

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av closecall

  1. Jeg var ikke så uheldig å ha side på tiger serveren som gikk ned, men var i prat med xmac folka for å høre hva som skjedde. Synes det virker som de har taklet dette veldig bra og situasjonen som de havnet oppi virker rett og slett utrolig vanskelig. Tror de har hatt en meget tøff uke for å si det sånn :)

     

    Fikk høre litt historie rundt det. Serverleverandøren hadde tydeligvis vært 3 mnd over betaling og skyldte datasenteret og linjeleverandøren over 70 000$ da pluggen ble dratt ut. Dette firmaet hadde ikke sendt ut noen informasjon om denne hendelsen på forhånd eller at de var i seriøse økonomiske problemer - virker som de har vært helt helt uansvarlige. Synd at etter min mening et skikkelig bra selskap som xmac.no havner oppi en slik krise.

     

    Jeg er ihvertfall en meget fornøyd kunde hos xmac.no og jeg vil si at tiliten min til dem har blitt enda bedre etter at jeg har sett hvordan de har taklet en slik krise.

  2. Solgt 800 000 faktisk :) Fra januar til april.. ikke dumt!

     

    Gla jeg har fått min iPod Mini fra USA. Herlig liten greie. Neste blir en Powerbook, nam! Søren meg de slickeste og peneste bærbare som finnes. Synes alle bør ta en titt innom en Mac butikk og ta og føle på en maskin.. ingen bærbare PCer kan måle seg.

     

    Har en Sony Vaio nå, er jo rimelig pen den og.. ihvertfall etter PC standard :)

  3. Har blitt anbefalt xmac.no av mange her på forumet og nå har jeg prøvd dem. Absolutt noe å anbefale :)

     

    Etter min erfaring noe av det absolutt beste jeg har prøvd innen webhotell.. Servetheworld er jo ikke dumt det heller :) Serverene deres er i norge, noe som jo kan gi litt raskere aksess tid - men merker sjeldent forskjell.

     

    Servetheworld sine servere er vel kanskje litt overfylt uansett?

  4. Bestilte fra xmac.no etter en del anbefalinger her på forumet..

     

    Meget fornøyd så langt!

     

    De støtter POP3 og IMAP, har raske mailservere og 3 forskjellige webmail å velge mellom (Horde, NeoMail og SquirrelMail). Fungerer flott og prisen er bra!

     

    Fjær i hatten til dem!

  5. Kan ikke akkurat se at 1600 MB og 20GB trafikk for 159kr per mnd skulle være et så bra tilbud at det ikke er sant.. Mange leverandører som har bedre tilbud enn det der.. Bla. servetheworld.net som nevnt over. At selskapet eies av to 24 åringer fra Asker kan jeg da heller ikke se er noe galt??

     

    En traceroute til xmac.no ender opp på "66-194-41-89.gen.twtelecom.net", noe som betyr at de leier linjer hos Time Warner Telecom noe de jo også hevder på sine nettsider. Utifra hva jeg kan lese av deres nettsider (som forøvrig så mye mer proffe ut enn servetheworld og andre..) hevder de heller ikke at deres servere står i Norge. Eneste jeg savnet av opplysninger der var kanskje litt mer detaljert om hva som kjøres på serveren etc. En phpinfo fil hadde vært nyttig :)

     

    Leser du videre står det også at de driver og har utviklet Mac1.no som er norges største Mac-portal og medlem av itpro nettverket... tror ikke det er noe som helst "fishy" med dette selskapet, og jeg synes dine påstander (calm) virker helt helt uten hold i..

     

    Jeg tok også å sjekket opp Servetheworld i brreg, og da fant jeg også ut av at de var et DA. Hvis du så ser på servetheworlds nettsider og sammenligner med xmac, så ser xmac mere proffesjonelle ut. Servetheworld har jo skikkelig ræva design..

     

    Men er ikke kunde noen av stedene, men utifra de erfaringene jeg kan se her på forumet så er de fleste positive til servetheworld og xmac, og det å påstå at et selskap er "fishy" bare fordi det er et DA blir helt bak mål etter min mening!

  6. Lydkvaliteten er ikke dårlig på iPoden, skjønner ikke hvor folk får det fra.

     

    iPoden HAR VUNNET testen til Stereophile.. det mest respekterte hifi-bladet som hater komprimert lyd i seg selv. Ganske stort at de sier at iPoden er meget bra!

     

    Jeg har hatt 2 iPoder og aldri opplevd noen batteriproblemer heller, og det utover de 18 mnd noen tror batteriet varer - men batterier i en iPod er som alle batterier - de blir gradvis dårligere etter mye bruk. Men det er lett å bytte, 49$ så får du et helt nytt batteri fra ipodbattery.com

×
×
  • Opprett ny...