Gå til innhold

Cleo

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cleo

  1. Dino21 skrev (5 timer siden):

    Noen som vet når pensumlistene for 21/22 kommer? Eller har de kommet, men det er jeg som ikke har fått det med meg?🙈 Jeg hørte noe om at pensumet skulle endres, eller blir det likt som året før?

    https://www.politihogskolen.no/globalassets/for-studenter/regelverk-og-innholdet-i-bachelor/rammeplan-og-programplaner/pensum-bachelor-politiutdanning-forste-studiear-2021-2022-politihogskolen.pdf ☺️

  2. FB.001095738038883 skrev (På 17.7.2021 den 13.25):

    Jeg kom inn på Stavern, men har heller lyst på tredjevalget mitt i Bodø. Er det noen som vet om det er mulig å bytte til ett lavere studieønske, som nå er bortfalt i Samordna?

    Så vidt jeg har forstått, bortfaller de lavere studieønskene når du kommer inn på et høyere ønske og du vil dermed ikke kunne bytte.

  3. PHS-21 skrev (10 minutter siden):

    Ser ut til at det er MANGE med veldig høyt snitt i år. Blir spennende å se hva snittet ved de foskjellige studiestedene ender på.

    Ja det blir spennende å se! Synes det bare har blitt høyere og høyere 🙈

    Søker21 skrev (8 minutter siden):

    Har hatt intervju ja:) 

    kn jeg spørre om det å reservere plass? Kan man gjøre det etter å ha kommet inn?

    Du kan sende meg en PM ☺️

  4. Søker21 skrev (2 timer siden):

    Hadde godt med tid for å reflektere og jobbe med meg selv, så satser på at det går riktige veien denne gangen.😀 Må innnrømme at avslaget svei i begynnelsen😅. Men ser på det som en mulighet for å bli bedre.

    Så bra! :)

    Ja det svei her og 😂 Men heldigvis får man flere sjanser ☺️

    Masse lykke til!

  5. Søker21 skrev (21 timer siden):

    Hei, har sikkert blitt spurt 100 ganger men det er mye ventetid og skader vel ingen med å spørre. Er det noen her som har kommet inn etter å ha fått avslag første gangen? På intervjuet altså. Hva er det som ble gjort annerledes, hvilke tanker hadde du/dere å forkant av andre forsøket?

    Ja, jeg fikk avslag i 2016, besto i 2019 og begynner nå til høsten :)

    Det ble spurt om det samme litt lenger bak i tråden, så jeg bare limer inn det jeg svarte da:

    "Jeg ser i ettertid at jeg nok fremsto noe usikker og kanskje ikke tok meg god nok tid til å tenke før jeg svarte (mitt første intervju).

    Det var jeg veldig obs på da jeg var på nytt intervju i 2019, noe jeg også nevnte i intervjuet. Tok meg da lenger tid til å svare på spørsmål og prøvde å ikke stresse meg selv opp selv om jeg ikke umiddelbart kom på noe å svare".

    Noe av det viktigste er vel å ha reflektert litt over seg selv; hvordan man er, fremstår samt kan oppleves av andre. At hvordan man selv tror man er ikke nødvendigvis speiler hvordan man blir oppfattet. At man har tenkt litt over sider ved seg selv, tilbakemeldinger man har fått og hva man valgte å gjøre med disse tilbakemeldingene :)

  6. Rookie phs skrev (2 timer siden):

    Ang egnhetsvurderingen - Når det står på PHS sin nettside: «Påmelding skjer etter "førstemann til mølla"-prinsippet. Du må selv logge inn i tjenesten og melde deg på, du kan ikke melde deg på ved å ringe eller sende e-post til oss. »

    Er det noe fordel av å være først ute og ulempe av å booke tid senere? Eller er det slik at hvis du er sent ute (men innenfor fristen), kan du risikere å ikke få time for alle andre er tatt? Og du er dermed ute av konkurransen? Skjønte ikke heeelt den. Noen som vet? 🙂 

    Neida, ingen fordel annet enn at man får velge tidspunkt først :)

    Alle som er kvalifiserte får tid til egnethetsvurdering.

    • Liker 1
  7. Rookie phs skrev (1 time siden):

    Får man vite «resultatet» når man har svart alle oppgavene på testen? At f.eks jeg klarte 80% riktig e.l? 

    Nei, men du får en mail hvor det står om du har svart bedre enn gjennomsnittet, som gjennomsnittet eller dårligere enn gjennomsnittet. Et eller annet sånn 😅

    Det er både "IQ-test"; altså figurer etc som skal plasseres, norsk-tester og en oppgave man skal løse som går på tid :) Om det ikke har endret seg i år da!

    • Liker 2
  8. ANB'1 skrev (17 timer siden):

    Virker som det er en del her som har vært igjennom intervjurunden og ikke nådd helt opp. Har dere det gjelder reflektert noe over hva dere vil gjøre annerledes denne gangen, eller hva dere «manglet» på tidligere intervjuer? Tenker veldig generelt. 

    Ja det gjorde jeg :) Jeg ser i ettertid at jeg nok fremsto noe usikker og kanskje ikke tok meg god nok tid til å tenke før jeg svarte (mitt første intervju).

    Det var jeg veldig obs på da jeg var på nytt intervju i 2019, noe jeg også nevnte i intervjuet. Tok meg da lenger tid til å svare på spørsmål og prøvde å ikke stresse meg selv opp selv om jeg ikke umiddelbart kom på noe å svare.

    Jeg endte med å bestå :)

  9. Hunte skrev (8 minutter siden):

    Hvor står det? Har ikke sett noe om det.

    * Åja, ser det nå.. Legekontoret mitt gjorde det egentlig ikke pga smittevern, men siden vi måtte ha det til legeerklæringen så lot de det gå.. Burde vell bare sende den inn da? Selvom jeg ikke har lungesykdom/astma.

    Har du den, ville jeg bare sendt den med!☺️

  10. Helt enig, veldig spesielt. Om det viser seg at man får medhold i klagen, så går man også glipp av fadderuken til å bli kjent med folk... og boplass blir nok vanskelig...

    Jeg husker ikke akkurat dato, men jeg er ganske sikker på at jeg fikk svar innen juli var omme. Men virker som det har endret seg om det er snakk om 19. August? Synes det virker lenge å vente ?

×
×
  • Opprett ny...