Gå til innhold

UTPNKC8X

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av UTPNKC8X

  1.  

    Jeg har oneplus 7 pro og har ubegrenset lagring i Google sin sky. Det har jeg faktisk hadd på alt av Android tlfer også.

     

    Ubegrenset lagring av bilder dersom du tillater at Google nedskalerer bildene. De blir lagret i en høyeste kvalitet a la 15Mpix et sted, husker ikke nøyaktig. Dersom du ber om at bildene lagres i opprinnelig størrelse får du plassbegrensning på lagringen.

    Nei jeg har ubegrenset av største video og bilder. Jeg har hadd slik siden jeg åpnet meg en gmail konto i begynnelsen av 2002.

  2.  

    Her igjen reageres det på prisen til 21000 kr, men en iPhone 11 pro max med 265 gb lagring og 4 gb ram til 15000 kr da er alt greit.

    Så klart med en brett mobil vil det finnes feil men man får 7.3 tommer skjerm nå tlfen er brettet ut, man får 512 gb lagring og 12 gb ram og ikke minst galaxy buds inkludert.

    Hva får man egentlig med en iPhone 11 pro max for prisen bare 64 gb versjonen koster 13000 kr noe som er latterlig.

     

    Hvis du har fulgt med litt i timen, så er det veldig mye klaging på prisen for iPhone også.

    Av tek eller hvem?

    • Liker 1
  3. Her igjen reageres det på prisen til 21000 kr, men en iPhone 11 pro max med 265 gb lagring og 4 gb ram til 15000 kr da er alt greit.

    Så klart med en brett mobil vil det finnes feil men man får 7.3 tommer skjerm nå tlfen er brettet ut, man får 512 gb lagring og 12 gb ram og ikke minst galaxy buds inkludert.

    Hva får man egentlig med en iPhone 11 pro max for prisen bare 64 gb versjonen koster 13000 kr noe som er latterlig.

    • Liker 6
  4. Sjelden jeg tar Apple i forsvar, men det er nok temmelig urimelig å forvente 5 års driftstid på samme batteriene teknisk sett. Med det bruksmønsteret mange har på musikk er det et under at det er så bra det er.

     

    Nå har har jo f.eks Sony latt være å selge enkelte produkter i det norske marked p.g.a den sterke forbrukerretten vi har.

     

    Jeg har Bluetooth headset fra jbl som er 6 år gammel dem er brukt på trening, turer, jobb, generelt over hele fjøla og dem surrer og går enda.

    Overpriset apple carpet mye bedre og ta en bunke sedler og hiv ut vinduet.

    • Liker 2
  5. Jeg kjøpte klokka og har brukt den noen dager nå.

    Klokka i seg selv er god.

    Skritt telleren er som sagt over her, ikke optimal.

    Men det tristeste med klokka er at Samsung fortsetter å tviholde på Tizen.

    App økosystemet er mildt sagt elendig.

     

    Det jeg savner mest er en podcast eller lydbok app som fungerer uten at jeg trenger å ha med meg telefonen.

     

    Tixen er bedre på klokken enn tlf til Samsung, det kan jeg 100 % skrive under på, Samsung sitt helvette tunge system oppe Android er total krasj off.

    Når jeg fikk meg note 8 gikk det greit en stund, så begynte ting og henge seg opp, låse seg, måtte restarte tlf osv osv. Bruker gear fit 2 pro og det er natt og dag fra smart klokke og tlfer fra Samsung.

  6. Jeg håper det snart skjer noe hos operatørene. 500 MB/1 GB som minste kvote hos alle sammen er for lite. Har selv 6 GB i mitt abonnement med trilling sim. Kvoten flyr raskt når vi skal lytte på nettradio i bilen, kid skal se film på nettbrettet ved lengre bilturer og til slutt bruker jeg mobildata med pc på skolen. Og ellers må jeg være gnien på bruken. Alt koster meg 374,-/mnd hos komplett mobil. Det er en drøy sum syns jeg.

     

    Har telipol 12 GB betaler 300 I mnd

×
×
  • Opprett ny...