Gå til innhold

Liquid Skin

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Liquid Skin

  1. Soldier_448, would you be so kind to answer this question in an honest way? Would do me good.

     

    Question 1/1:

    Are you..:

     

    a) retarded?

     

    b) Less than 14 years of age?

     

    c) 14 years of age or more, but without any social experience at all?

     

    Will you be honest about this? kthxbye

  2. Hvem er denne karen...

    A milkshakemachine with fingerprints all over it.. You blind?

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    BATMAN!

  3. Når jeg leste topicen var bandet n.e.r.d det første som falt meg inn =) Er det et tegn om at jeg er veldig lite nerd? Eller et tegn om at jeg har ufattelig lav selvinnsikt? ;)

  4. Det er jo faktisk nesten latterlig tydelig at denne er oppkonstruert. Den værste delen er egentlig de siste 3-4 avsnittene, hvor han, for første gang, legger ut i lange baner om at han skal komme tilbake fort, og at han skal oppdatere med en gang etc.. Og at hvis han -ikke- oppdaterer(underforstått), så er det skjedd noe galt etc.. Så sett på i det lyset blir jeg nødt til å gi sterk kritikk. På den andre siden vil jeg gi mye ros for en -veldig- bra skrevet historie. Ble relativt jumpy selv, sitter her alene i et mørkt rom klokka 4 om natten..=) Yeye.. Jeg tror jeg legger meg nuh ihvertfall :yes:

  5. Despite President Bush's pledge that homosexuals "ought to have the same rights" (1) as all other people, his Administration this week ruled that homosexuals can now be fired from the federal workforce because of their sexual orientation.

     

    According to the Federal Times, the president's appointee at the Office of Special Counsel ruled that federal employees will now "have no recourse if they are fired or demoted simply for being gay." (2) While the Bush Administration says it is legally prohibited from firing a person for their conduct, they have the legal right to fire or demote someone based on their sexual orientation. To carry out the directive, the White House has begun removing information from government websites about sexual orientation discrimination in the workplace. (3)

     

    Not only does the new directive contradict the president's own promise to treat homosexuals as equals under the law, but it also contradicts what the Administration told Congress. As noted in a bipartisan letter from four Senators to the administration, "During the confirmation process [of the president's appointee], you assured us that you were committed to protecting federal employees against unlawful discrimination related to their sexual orientation." (4)

     

    November can't get here soon enough.

     

    Sources:

    1. Debates, 10/11/2000.

     

    2. "OSC to study whether bias law covers gays", Federal Times, 03/15/2004,

    http://daily.misleader.org/ctt.asp?u=1232616&l=23802.

     

    3. "Gay Rights Information Taken Off Site", Washington Post, 02/18/2004,

    http://daily.misleader.org/ctt.asp?u=1232616&l=23803.

     

    4. "Special Counsel Under Scrutiny", Washington Post, 02/23/2004,

    http://daily.misleader.org/ctt.asp?u=1232616&l=23804.

     

     

     

    Jeg er fullstendig målløs.. :no:

  6. Man sitter aldri igjen uten smerte etter et ekte forhold.. Hvis du en dag, mens du er i et forhold, plutselig kommer til å tenke på hvor utrolig mye bedre dette forholdet var enn du noengang hadde trodd forhold skulle være, så skal du vite at du må begynne å jobbe for det, hele tiden! Slike ting er fullstendig uvurdelige. Forelskelse og kjærlighet er vel en av tingene som ødelegger flest vennskap..

  7. Jupp. Men love hurts too

    Ohh og så mye som love hurts også.. Jeg tror jeg kan gråte på kommando(nei dette er kanskje ikke mye macho, men i don't give a flying phøkk) hvis jeg tenker tilbake på alt jeg har gått igjennom pga forelskelse og kjærlighet..:/

     

    Men jeg skal ikke bli sentimental, for øyeblikket har jeg det bedre enn jeg noengang har hatt det, så jeg skal ikke klage. Til alle som ikke har det så bra, så kan jeg ikke si så mye mer enn at dere må holde ut, prøve å gjøre det beste av det, samt å glede dere til den dagen dere kommer ut av skyggene.. For den tiden VIL komme, i promise..!

  8. Forelskelse klarer på en helt spesiell måte å legge seg over hele følelsesregisteret pluss litt til.. Forelskelse har en tendens til å enten skade en person noe helt ekstremt mye psykisk, eller å skape fullstendig lykke(hvis det kommer til gjensidig kjærlighet, noe som er veldig skjeldent, desverre..) "fordelen" med den dårlige delen er at når man er over dette er man plutselig utrolig mye sterkere mentalt. For dere som har opplevd eller opplever gjensidig kjærlighet, pass på den!

    Jeg planlegger ikke å prøve å -beskrive- kjærlighet her, det er umulig, så egentlig har jeg noe stort å bidra med, actually =)

    Jo, èn ting: forelskelse og ekte kjærlighet er 2 VIDT forskjellige ting :yes:

  9. Men bfisk daaa.. Hvis jeg bytter avatar som du ba meg om, og samtidig slutter å spamme så tror moderatoren(e) at du driver å rapporterer i ett sett uten grunn.. Alle har vel hørt historien om gutten som ropte ulv, ulv? Dette kan føre til at hvis dette pågår i lengden, så kan jeg plutselig voldta deg i et mørkt smug bak en av hovedpostene, uten at noen vil gidde å høre på dine fåfengte skrik om hjelp i mørket..(Nei, dette er ikke noen drapstrussel etc, calm down)

     

    ____

     

    Darkness|, noe sier meg at bfisk ikke eier selvironi.. Nei vent, jeg mente..ikke eier septiktank. Vanlig skrivefeil.

  10. bfisk, du sier at dette ikke er en spammetråd, men en chattetråd.. Men du har jo de siste ukene(jeg har lest litt her) faktisk dratt alle samtaler over på skole og matte uten å mukke? Altså, err..du driver skolenerd-spammig jo! Jeg er nok ikke den rette til å si dette, men du er den som sender denne tråden hardest over klippen.. you go girl! :thumbs:

×
×
  • Opprett ny...