Gå til innhold

Hannah Sofie

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hannah Sofie

  1. Oppdrettet en side på Facebook og la til en slik "booking" knapp hvor folk kan booke timer. Og disse blir jo så langt inn i en kalender på fb. Først når jeg gikk inn fikk jeg spørsmål om jeg ville synkronisere denne kalenderen med min google kalender ved å skrive inn med gmail. Tenkte jeg kunne gjøre det senere, og trykket nei/kryss. Men nå som jeg har tid til å fikse siden og legge inn gmail, finner jeg ikke ut hvordan. Har prøvd å søke på nettet, men finner ikke noen lignende situasjon. Så er det noen her som vet hvordan jeg får lagt inn gmailen min slik at kalenderen på fb siden og min google kalender kan bli samkjørt?

  2. Hei, har begynt med kontaktlinser og kunne gjerne tenkt med og prøvd med ulike farger etterhvert. Har ganske mørke øyne (nesten svarte) så det er litt vanskelig å vite om fargen kommer til å vises når man ser på ulike typer på nett. Er det noen her som har prøvd kontaktlinser med farger og kunne ha anbefalt noen? Ser helst etter noen grønne eller blå, men det viktigste er at de må se naturlige ut, og ikke for "halloween-aktige".

  3. Hei, skal til høsten begynne å lære piano via skolen som programfag, og da er det jo en fordel om man har piano hjemme, noe jeg ikke har.

    Har hørt og lest at man heller burde velge digitalt piano framfor keyboard, så vet noen om det bra digitalt piano med 88 tangenter til ikke alt for mye?

  4. Syna det står ganske tydelig på nkk sine sider.

    "Fra Danmark: Originalt registreringsbevis sendes NKK pr. post sammen med en kopi av eierbevis utstedt av Dansk Kennel klubb."

    Det står link nederst til avgifter Nkk har. Det koster 1600,- å omregistrere dersom du ikke er medlem av en raseklubb i Norge (da koster det 800,- + årsavgift for å være med i raseklubb, men det sparer du sannsynligvis på så du kommer under 1600,-). :) du må være meldt inn i klubb FØR du sender inn til omregistrering, ellers får du ikke rabatt.

    Takk for svar. Hunden er medlem i DKK, men det var fremdeles en del penger de skulle ha for omregistrering

  5. Hei, jeg og familien min skal få oss hund i august (samojed), og ingen av foreldrene mine har interesse for utstilling, men jeg har veldig lyst å stille hunden ut, men jeg tror jeg er for ung. Er 16 år. Må man ikke være 18 år, noen som vet? Vet også at det finnes sånn juniorutstilling eller noe for de under 18 år, men da er det ikke hunden som bedømmes, men handleren. Noen som har erfaringer med sånn juniorutstilling?

  6. Hei, jeg har aldri stilt ut hund før, men jeg har planlagt å anskaffe en samojed fra Danmark og stille den ut når den blir gammel nok. Noen som kan gi noen råd om utstilling av hund? Koster det mye? Hvordan lærer man hunden å stå? Når kan man begynne å stille den ut? Og er det sånn at kastrerte hannhunder ikke kan stilles ut, og hvorfor?

  7. Er på utkikk etter samojed, men alle de jeg har sett på er reserverte, derfor tenkte jeg kanskje å se etter en samojed i Sverige eller Danmark. Noen som har erfaring med å hente hun fra enten Sverige eller Danmark? Har hørt at det er lettere å importere hunder fra Sverige enn Danmark, noen som vet hvorfor?

  8. Hei, jeg vurderer sterkt å skaffe meg en samojed i sommer/høst, men er det noen som har noen erfaringer angående det å velge valp?

    Jeg har hatt en blandingshund tidligere, men da var det bare to å velge mellom, nå må jeg sannsynligvis velge mellom seks forskjellige valper.

    Hva skal jeg se etter når jeg velger valp?

    Hvilke spørsmål burde jeg stille oppdretteren?

     

    Jeg har heller ikke bestemt hvilket kjønn jeg vil ha ennå, hva er fordelene og ulempene ved å velge hunn og hann?

     

    Gjerne kom med forslag til hundenavn ;)

  9. ​Kort oppsummering av The Boston Tea Party

     

    The Boston Tea Party var et opprør av de amerikanske kolonistene som ville vekk fra Britisk styre. De hadde ingen makt eller noe å si i den britiske regjeringen, men måtte uansett betale skatt. Derfor ville de ikke betale skatt fordi de ikke hadde representanter i den britiske regjering. (No taxation without representation).

     

    En vinternatt torsdag 16. desember 1773, for å protestere eller vise deres motvilje for å betale skatt, dro Samuel Adams og en gruppe folk under navnet "Sons of Liberty", kledd ut som indianere, ombord på tre skip i Boston Harbour. Skipene var fylt med mange bokser te som de kastet ut i vannet. Over 92 000 pund te ble ødelagt.

     

    Det ende med at den britiske regjeringen ble sinte og strammet inn lovene i Massachusetts-kolonien. En av lovene var at Boston Harbour ble stengt helt til kolonistene kunne betale tilbake for teen de kastet over bord.

     

    The Boston Tea Party var en av de viktigste hendelsene som startet den amerikanske revolusjonære krigen.

    Takk, dette hjalp meg veldig! :p

×
×
  • Opprett ny...