Gå til innhold

Vidar62

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vidar62

  1. Noen som husker spillet Romfart fra Dreyer?

    Jeg har bare 9 av de 32 stjernekortene (vist under) ellers er det helt i orden.

    Er det noen som har spillet og kan gjøre meg den fantastiske tjenesten å scanne inn de 23 stjernekortene som jeg mangler?

    Dette var det gøyeste spillet jeg hadde da jeg var bare en liten guttunge (fryktelig lenge siden). Hadde vært såååå gøy å fått spillet i orden igjen :-)

    Hei!

     

    Kan dessverre ikke hjelpe deg, men har lenge vært på utkikk etter dette spillet. Ser ikke ut som du har fått svar her, men har du via andre kanaler fått kontakt med noen som har spillet? Mvh Vidar Aas, Arendal

  2. Hei.

     

    Etter å ha leitet å leitet så fant eg endelig ut hva spillet fra barndommen min heter. Navigare! Elsket det brettspillet! Så til neste problem. Hvordan skal eg få tak i det? Ser det gikk utav produkson for lenge siden. Det er heller ikke ute på finn eller noen andre plasser.

     

    Noen som har forslag til hvordan eg kan skaffe meg dette brettspillet?

    Hei! Jeg har et eksemplar av Navigare fra 1960, som du kan få kjøpe hvis du gir en god pris. Spillet er komplett, men mangler kompassnåla (noe som er ganske vanlig med dette spillet). Den ene kortsiden av lokket er borte, ellers er spillet pent :-)

×
×
  • Opprett ny...