Gå til innhold

Bob Broker

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bob Broker

  1. For å få bedre kjøling

    Hva med å holde kjeft når du ikke har peiling?

    Eventuelt skrive "jeg tror det er noe kjølingsgreier"...

    Så så, det kan vel ikke være så vanskelig å holde en høflig tone her selv om noen sier en liten ting som er feil. Jeg trodde også at denne var med på å kjøle ned cpu siden jeg var innom Netshop og leste der at det er det den er til. Bedre kjøling for AMD K7/XP

     

    Alle kan ta feil så ikke vær så bråkjekk mr. fjortis som kan ALT! ;)

  2. Kommer ann på, Hvis det er selve OLED displayet og ikke bare det yrte glasset (på dekslet) så blir det dyrt, er det bare det ytre glasset, så koster det skitt og ingenting :yes: Kan byttes selv og

    Det stemmer nok ikke. En kamerat knuste akkurat glasset på samme telefon. Displayet var like fint men glasset var så dyrt å bytte at han tok det på forsikringa. Så det klarer du nok ikke å bytte sjøl om du i det hele tatt klarer å få fatt i et slikt glass.

  3. Kjempefin veiledning, selv en uten for mye datakunnskap kunne følge den.

    Fint å ha en XP CD med de siste oppdateringer slik at en slipper all nedlastingen dersom en må reinnstallere.

     

    Fikk en feilmelding da jeg startet Nero etter innstallasjon av SP2: Programvare er ikke kompatibel med denne versjon av Windows, flere som har fått det samme?

    Fikk denne jeg også.

     

    Last ned update til SP2 på nero.com. Ahead software har laget en patch som fikser dette.

     

    Sveinl.

    Jeg finner ikke denne patchen, kan noen legge ut en link? Eller er det snakk om å laste ned hele den nye versjonen av nero og innstallere hele programmet på nytt?

  4. Virkelig trygt å installere? Kan godt gjøre det her, men tror jeg venter en god stund før jeg dumper den ut på nettverket på jobben.

    Hvorfor det? Dette er en offisiell versjon beregnet på bedrifter med nettverk. Hvis ikke det er noe annet galt med maskinene på jobben så skal det fungere knirkefritt. Det er tusenvis av maskiner som allerede er oppgradert med engelsk sp2 uten problemer. Vi snakker TUSENER PÅ TUSENER PÅ TUSENER!! :w00t::thumbup: hehe

  5. Du kan bruke søkefunksjonen på forumet.

    Uten at eg har sjekka, men det finnes sikkert over 100 poster med samme spørsmål.

    Joda det er mange tråder om trådløst nettverk og sånt men det er så mye forskjellige løsninger folk snakker om at det er umulig for meg å finne ut akkurat hva som trengs til mitt bruk. Har null peiling på dette så det hadde vært supert om noen med peiling kunne fortalt meg akkurat hva jeg må kjøpe.

    Jeg fant akkurat ut at på den bærbare så sitter det 10/100 nettverkskort. 802,11b/g trådløs LAN. Trenger jeg bare å kjøpe en sånn Asus WL-500G for at alt skal fungere da eller?

×
×
  • Opprett ny...