Gå til innhold

Burgah.boy

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Burgah.boy

  1. Hei, har stor interesse for brygging og har lyst til å prøve å brygge øl, og vil prøve et av coopers ekstrakt KIT. Men er usikker på hvilket jeg skal velge, må være enkelt å lage være lettdrikkelig, lyst, og ikke alt for bittert. Tenker selv real ale noen som har erfaring med coopers?

  2. Hei!

    Har en hobao hyper 7.5 black edition. Med en macstar 28 6 port pullstart, her er delene som er på den.

    -savox digital Sc-1258 tg

    -hong nor jp4

    -1200mah batteri

    -nesten full Carbon

    -2 speed/ 2 gir

    -swaybar

    - noen stål deler

    -2,4 GHz fjernkontroll

    -asfaltdekke

     

    Kjører den på 20% nitro husker ikke olje %.

    Den er kjørt veldig lite men det er sikkelig innkjørt.

     

    Har lyst til å bynne med 25% nitro, for mere effekt. Har dere tips til merke og hvor mange prosent olje. jeg trenger tenker selv rapicon fuel 25% 11% olje.

     

    Har dere noen tips på hvordan jeg kan få den til å gå fortere?

    Takk for evt tips og svar?

  3. hei har en derbi gpr 2011 og har følgende oppsett

    -airsal t6 maxima

    -dellorto 21mm forgasser

    -leo vince x figth uten plomben

    -14-53 dreving

    -Doppler veiv

     

    får 114 km/t med dette oppsettet men får null kick på dette oppsettet så jeg skal bytte til dette her.

     

    -malossi mhr team med 50mm borring.

    -leo vince x fight uten plombe.

    -delorto 21 eller 24 med mer forgasser.

    -14-53 dreving

    -mk mrd carbon clutch

    - polini evolution reed

    -Doppler veiv

     

    vill det være verdt å bytte

  4. Er sikker på at jeg bruker 12 kg bly, er på rundt 5-7 meter, dykker rundt øya Frøya, er i ganske mye bevegelse pga plukker mye skjell og drakten er komfertabel på land. har prøvd den drakten i smal men da var det sånn akkurat at jeg fikk på meg med såpe vann men var ukomfertabel og hadde en så trang hette at jeg hadde problemer med å utlinge, og prøver å dykke året rundt

  5. Hei, jeg driver mye fridykking på fri tiden og er en hobby jeg trives med. Jeg har nettop kjøpt meg en ny drakt, det er en beuchat rocksea 7mm to delt drakt i størrelse medium. Men når jeg skulle teste hvor mange kg bly jeg måtte ha. Så endte jeg med 12kg og det var ikke nåkk jeg har fortsatt mye oppdrift. Veier 73 kg og bruker Størelse medium, trenger hjelp!!

     

    Vurderer å kjøpe bly vest i tillegg har dere noen tips til byvest og hvor mye den skal veie. Skal ha ankelodd også hvor mange gram/kilo skal jeg ha på vær fot?

  6. De vill også høre at mopeden er trimmet, du kan sette in en turtallssperren med fjernkontroll så du trykker på en knapp så går den maks til 45 km/t eller hva du justerer den på.

    Men vis du blir tatt med det så blir det veldig mye verre.

  7. Hei, vurderer å kjøpe et par fence audio boost 210. Men hvilken effekt forsterker anbefales? Tenker at det må være en på 350 watt på to kanaler men vet at 200 watt blir forlite? Er fence audio boost 210 greie høyttalere? Er det noen som vet hvor mye trykk det er av de og rister det av de? Og hvordan er lyd kvaliteten? Takk til deres/dine tips/svar, håper dere tar mine spørsmål seriøst?

  8. Vox_populi" Eg vil tilrå deg å starte med noko anna enn lagerøl, for "pils" er noko av det vanskelegaste å få til med amatørutstyr. Prøv pale ale. for eksempel, om du likar det. Eller eit mørkt øl, porter el.l. er enklare å få til.

    Eitt tips: aldri bruk sukker, sjølv om det står i oppskrifta. Det blir skvip! Bruk maltekstrakt, flytande eller pulver i staden. Og ikkje gløym å få tak i desinfeksjonsmiddel – og bruk det.

    Ikkje kjøp dei billigaste setta du ser, du får ofte det du betalar for, og dårleg øl... nei takk.

     

    Takk for ditt tips, men hvordan er flytende malt av coopers i pale ale. Er coopers et greit merke i smak? Og kvalitet?

  9. Hei har bestemt meg på å begynne å brygge øl. Jeg har ingen erfaring ved øl brygging men har prøvet å laget litt cider, og da tenkte jeg å handle inn 30 liter gjæring kar og gjærlås. Jeg tenker på å begynne med coopers lager, men er det noen som vet hvordan den smaker og hvordan man lager den på best mulig måte som er enkelt å billig. Kansje noen kan anbefale noen andre flytende malt bokser, har vurdert all grain men vill prøve dette først å se hvordan resultatet blir. Hvor er det billigst å få taki cooper lager/andre typer flytende malt som er bra, bor i Sør Trøndelag. Eller kansje noen som har en annen måte å brygge øl på som er billig å enkel for en nybegynner, men det som er vikstigs er å få et drikkbart slutt resultat. Takk på forhånd på alle deres/dine svar/tips, håper dere tar denne tråden seriøst.

  10. Hei, har brygget 5l eple/pære cider ved å ta å blandet Luxus eple juice fra europris. Med en billig gjær (5g) fra eBay, brukte 500g sukker og en hermetisert boks med pærer der jeg tømte alt av pærer å lake oppi. Den ble stående å boble i gjærlåsen i litt over en uke på 23 grader. Etter det så silte jeg alt grumset bort å satte det på noen 0.5l flasker med litt sukker oppi. De sto fire dage i 23 grader, så ble de satt i en kjeller i 2 måneder. Nå som jeg smakte på den var den veldig sur men smakte helt greit men ikke noe kjempe suksess. Ble neste ikke kullsyre på flaskene, fikk en prosent på ca 8%. Og pris per liter ble 14kr. Er det noen som vet hvordan jeg kan få en bedre smak å en søtere cider. Takk på forhånd til deres/dine tips/svar, håper dere tar denne tråden seriøst☺️

  11. Hei jeg har en Derbi senda Gpr 50 ( 2011) den har en 70cc sylinde med forsterket veiv, drevet om for akserasjon, effekt anlegg ( Leo vince som er lovlig å kjøre på veien med plomben i), byttet forgasser og det utgjør ca 95 km/t med plomben. Men den må på visning, da tenkte jeg å sette en foring i forgasseren sånn at det ikke går an å gi full gass sån at den går i 45 km/t. Vil jeg få skilt på den. Takk i forveien for deres/dine svar, håper at dere tar mit spørsmål seriøst.☺️

×
×
  • Opprett ny...