Gå til innhold

Stefannn

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Stefannn sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fikset problemet, låg i Abs ringen, byttet hjullager/sensor ring ingen lugging lengre. Altså, føles ut som at den spytter litt ekstra bensin av og til, er ikke konstant, mindre når motor er varm eller som jeg sier at jeg kjører hardt i 3 gir så gir det seg. Er når det nærmer seg 1200-1300 rpm så kjennes d ut som at jeg gir på gassen og slipper fort.
  2. Altså, føles ut som at den spytter litt ekstra bensin av og til, er ikke konstant, mindre når motor er varm eller som jeg sier at jeg kjører hardt i 3 gir så gir det seg. Er når det nærmer seg 1200-1300 rpm så kjennes d ut som at jeg gir på gassen og slipper fort.
  3. Merker dette kun i 2-3 og bilen går så sinnsykt fint ellers💔
  4. Hei, sliter nå med at Partneren min lugger når jeg slipper gassen i 2-3 gir, spesiellt i 3. Har nå, prøvd å brenne ut dpf ved å ligge i høytturtall i 3 gir. Virker som at dette fungerer, men kommer tilbake etter motoren har kjølt seg ned igjen. har også byttet luftfilter, dieselfilter og prøvd dyserens via drivstoff uten hell. Eneste varsellampen som er på i bilen er abs og esp (grunnet abs ringen), men har mine tvil på at dette kan være grunnen ? Peugeot Partner 2011mod Diesel Noen tips ?
×
×
  • Opprett ny...