Jump to content

NWFJ7RO5

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er helt newbie på VPN, men skjønt det kan være kjekt å ha.. Og da er mitt sikkert veldig dumme spørsmål i den sammenheng følgende.. Har ExpressVPN installert, og aktivert. Åssen fungerer det når jeg er på 4G? Da bruker man vel mere mobildata og det vil bli ganske dyrt å bruke? Eller åssen blir det sånn utover jeg har kjøpt abonnement hos ExpressVPN?
 2. Måtte bytte skjerm på min, tar liksom 2-3 dager før en legger godt merke til det, da det blir verre å verre. Hatt min til i 4 dager nå etter den kom tilbake fra rep, men nå er samme h%/&$$e igang igjen. Men kanskje forventet da det ble LG display også etter rep...
 3. Noen som får til å ta sikkerhetskopi via HiSuite? Får hele tilden at tlf ikke er tilkoblet. Aktivert denne HDB-saken..
 4. Testet Google Pay isted, fungerte helt konge.
 5. Ok, da hopper jeg glatt over denne også. Ventet på å se åssen denne ville være før jeg skulle fornye. På tide å prøve Oppo R15 eller Vivo Nex isteden ser det ut til..
 6. Latterlig, utrolig at ingen av de store merkene enda har kommet med skjem ala iPhone X. Det er for dårlig
 7. Vil heller si at det vil være kjempebutikk for den summen en må ut med for ett abonnement. Vil være mange som bruker mye, men samtisig ganske mange som bruker veldig lite selv om de har det abonnementet der.
 8. På tide at noen av disse kjente merkene kommer med heldekkene skjerm.. Svakt at de ikke har kommet dit ennå. iPhone X har jeg ikke lyst på!
 9. Trikken i Oslo er nyttig den. Greit å ha flere alternativer ved trafikkstans på f.eks t-banenettet. Skjedd flere ganger med signalfeil hvor jeg hadde tenkt å ta t-banen fra Sentrum til Majorstuen. T-banen går ikke, da tar jeg trikken til Majorstuen. Så buss, trikk og t-bane samlet meget gode løsninger i Oslo sammen.
 10. Skulle kjøpe s9+, men ga blanke når jeg så hva de kom med.. Så for holde seg til S8+, og se om S10 + blir noen revolusjon..
 11. Mange gode poenger med ett navnebytte. På samme måte helt idiotisk at det het Staoil, og ikke Noroil. Statoil hva sier det en ? Bortsett fra noe med olje. Men sier ikke hvilket land som egentlig som eier det. Og hvorfor blande norsk og engelsk. Så burde hett Noroil før man nå bytter navn.
 12. Noen som vet åssen man sorterer SMS etter sist motatt? Nå jeg jeg en som kom klokken 9, neste er fra 9 mars, deretter 12 mars.. Så ikke helkt logisk.. Åssen endre man på det? Finner ikke noe valg for det.
×
×
 • Create New...