Jump to content

Stian Hammer

Medlemmer
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

91 :)
 1. Dang...nå må jeg til Ringebu og ta et emne for å få rettferdig karakter i det emnet. Det er mange på NTNU som har kjempet mot meg, men ingen så mye som IME-fakultetet. De er desperate etter å få det til å bli en eksklusivt kristenmannsklubb. Jeg tar et emne på UiO for å komme meg borte fra en av disse mørkemennene, og så følger søren meg professoren etter og skal undervise i emnet der borte også. Man kommer seg ikke bort fra dem rett og slett! Hehe. Jeg tror jeg lar dette bli mitt siste innlegg på dette forumet. Skrives folks!
 2. For de spesielt interesserte: https://www.ancient-code.com/advanced-alien-civilizations-could-communicate-through-a-galactic-internet/ https://arxiv.org/pdf/1707.03730.pdf Første kilden ikke troverdig, mens den andre er det. Samtidig kommer forfatteren fra svært sterke St. Andrews universitetet, så han er i hvert fall en pålitelig kilde.
 3. Grattis med ny leilighet brah! Til kvinnen: du er et enkelt ligg. Det er derfor han ringer som han gjør. Late night booty call etter at nattklubb-besøkene ikke har gitt noe hell.
 4. Vedrørende McCains inntreden i dag til tross for alvorlig kreftsykdom, så kan det tillegges hans militære bakgrunn og ideologi om amerikansk eksepsjonalisme gjennom flere år. Han og hans likesinnede ønsker et sterk og dominerende USA som fungerer som verdens politimann basert på dets eksepsjonalisme som verdens fremste demokrati. Grunnen til at de ikke ønsker et offentlig helsevesen for hele befolkningen kommer fra studier om det britiske imperiet som viser at en av hovedgrunnene til dets sammenbrudd skyldes opprettelsen av NHS etter andre verdenskrig. Dette ble lovet til befolkningen som belønning for deres innsats i verdenskrig, men kostnaden var så høy at det britiske imperiet ikke kunne opprettholde seg selv. I USA i dag er 16 prosent av økonomien basert rundt helse. Hvis alt dette skal offentliggjøres (slik det er på vei til å bli om noen år slik prognosen er), så må pengene hentes et sted. Det mest aktuelle er da forsvarsbudsjettet, slik Obama forsøkte. Han var den første presidenten som på lang tid kuttet det årlige forsvarsbudsjettet. Et forsvarsbudsjett på nesten 700 milliarder dollar er egentlig det eneste stedet man kan hente pengene fra, til tross for at man nevner steder som «øremerkede prosjekter», «pork» (eller overflødig forbruk), skatteøkninger og slike alternative kilder. Det er dette republikanere som McCain, Lindsey Graham frykter mest. Andre ønsker rett og slett ikke å foreta en omfordeling til afro-amerikanere. En allianse mellom disse (konservative som ønsker at det amerikanske unipolare øyeblikket skal fortsette og kristenkonservative fra sør som ikke ønsker en omfordelingspolitikk som gagner de svarte i nasjonen) gir dette republikanske flertallet som Trump må forholde seg til.
 5. Begge partier ønsker at alle har helseforsikring menner uenige i den beste måten å gjøre det. Det stemmer ja. Jeg har hørt mange republikanske argumenter for hvorfor systemet slik det er i dag må forandres. Mange av dem pekte på, i en sammenligning med Canada, at canadierne ikke har "inner-city"-problemet som de har. Dette er kodeord for at de ikke har så mange svarte ettersom afro-amerikanere bor hovedsakelig i det som omtales som "inner-city". Selv om det selvsagt er en stereotype: http://www.latimes.com/nation/politics/trailguide/la-na-second-presidential-debate-live-note-to-trump-not-all-black-people-1476071555-htmlstory.html Man ønsker ikke å gi afro-amerikanere "gratis" healthcare.
 6. Du misforstår hva jeg skriver..sannsynligvis med vilje. Det at Trump gikk til valg på dette, og at alle andre republikanske kandidater gikk til valg på det også, og har fått soleklar majoritet ved alle institusjoner tyder på at det har fått støtte i den amerikanske befolkningen. Og som jeg skriver så støtter jeg ikke politikken. Men la oss tenke oss: hvis FrP kom til makten alene i Norge og begynte å gjennnomføre sine ideer, så ville ingen ha reagert. De må gjøre som de har sagt de skal gjøre i valgkampen og kommet til makten som følge av det. Folket støtter denne politikken. Samme hvor dum den virker for andre.
 7. Jeg er personlig også sterk imot at Obama-care fjernes. Men sett ut i fra republikanernes synsvinkel, så er det lite som egentlig kan gjøres. I flere år har kjerneargumentet til republikanske kandidater til kongressen og senatet vært at man skal fjerne Obamas lov. Det er også den saken som tilhørerne reagerer mest på og er kanskje den saken som har gjort at republikanerne nå styrer alle tre områder av Montesquieus maktfordelingsprinsipp (majoritet i kongressen, republikansk president og konservativ majoritet i høyestesretten). Befolkningen i nasjonen ønsker tydeligvis dette, at vi besserwissere som lever i Norge har andre meninger for så være. Men vi kan ikke gjøre noe med på grunn amerikansk militær styrke. Donald Trump har egentlig ikke noe valg enn å gjennomføre politikken republikanerne har sagt at de skal gjennomføre.
 8. Hvorfor er det en god nyhet at homofile har dannet en egen homohær? På grunn av: 1) Det er et tegn på at regionen og dets befolkning er mottakelige for moderne vestlige politiske teorier, og ikke bare jihadisme (shia og sunni-versjonene). 2) Normalt er det ikke en gang lov til å si ordet homofili i forsamlinger med muslimer, dette står igjen i sterk kontrast til det. De drar til hjertelandet for jihadisme og står for sin sak. 3) De kan beskytte seg selv mot deres fiender. Samme hva man mener om dem, så tror jeg at det er svært få som mener at homofile bør drepes. Dette er også hovedgrunnen til at de har kvinnelige armeer. Intensjonen er at fremfor menn som forsvarer kvinner, så er det i feminismens ånd (opprinnelig feminisme) at kvinner beskytter seg selv.
 9. Det stemmer at de har hatt dårlige kår frem til nå. Men nå får de forhåpentligvis leve i framtiden. Det er vel hovedtanken bak denne opprettelsen.
 10. Noen gode nyheter fra borgerkrigen i Syria. Et av de sosialt mest liberale samfunn holder på å utvikle seg i Nord-Syria. En gruppe innenfor SDF har dannet en hær av homofile til å bekjempe ISIS og andre jihadister: http://www.newsweek.com/first-lgbt-unit-created-fight-isis-syria-its-name-queer-insurrection-641148?amp=1
 11. Jeg kunne tenke meg å være med på noe sånt. De hadde et slikt møte på Matematikk.net, men det ble en del problematikk der fordi noen av matematikerne ga uttrykk for følelser som ikke er normalt assosiert med matematikk. Jeg vil ikke gi navn her, men....Politiet måtte involveres og slikt!
 12. Eieren av et annet stort romfartsselskap, Blue Origin, mener noe av det samme. Jeff Bezos ønsker å ha millarder av mennesker spredt rundt i solsystemet. Og han mener også at man bør ha en permanent base på månen. https://www.space.com/37572-jeff-bezos-trillion-people-solar-system.html
 13. Hvis du skal søke til noe som krever C i snitt eller B i snitt (som Mastergrad og PhD), så er henholdsvis 2,5 og 3,5 nok til å komme innenfor kravene deres på alle universiteter i Norge. De skiller ikke mellom god og svak C i så henseende.
 14. En måne som tilhører Jupiter og hvor man mener kan ha primitiv form for liv ettersom det eksisterer vann der.
×
×
 • Create New...