Gå til innhold

Gunnaregil

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gunnaregil

  1. Atib Azzad skrev:
    1 minute ago, Gunnaregil said:

    Hei, her er dato for artikkelen: Publisert 27. nov 2023 kl. 15:29 Fra hva som ble skrevet i nåtid: "De onde er en dehumanisert masse det er helt greit å slakte ned for fote, årsakene til fascismens suksess tas ikke tak i. "Og det er jo ikke rart. Det ville ikke vært like gøy da.". Kanskje du burde være forsiktig med å påstå andre er ignorante når du er så hjernevasket at du prøver å unnskylde med noe så feil? Jødehat er ikke en ny ting heller, så ikke at du hadde hatt noe poeng om du ikke hadde tolket så feil på dato heller.

    Det som refereres til angående Wolfenstein er fra 2017, jeg annerkjenner at artikkelen som gjør referansen er fra nå..

    Aha.. Så da gjentar jeg, Ikke overraskende at det settes spørsmål i moralen med dreping av antisemitter i Wolfenstein nå som antisemittisme har blitt populært igjen(osv)
  2. Atib Azzad skrev:
    4 hours ago, Gunnaregil said:

    Ikke overraskende at det settes spørsmål i moralen med dreping av antisemitter i Wolfenstein nå som antisemittisme har blitt populært igjen. Lurer på hva som ville skjedd om en karismatiker som Hitler dukket opp i dag? "Jada jada de vil utslette deg og alt du står for, men tenk på de sivile på siden deres som kan dø om du stopper dem"

    "Tyskland brukte å være dobbelt nesten så stort, splittelsen etter andre verdenskrig er et grovt overtramp. Landet til tyskerne er tatt over av onde okkupasjonsmakter. "

    Eksempelet som hentes frem med Wolfenstein er ikke dagsaktuelt, det er fra 2017, så det er nok ikke inspirert av de siste hendelsene i Gaza eller Israel, men hensikten din var kanskje ikke å kommentere (eller lese?) artikkelen, bare gjenta påstanden om at Israelkritikk automatisk er jødehat..

    Det finnes vel allerede nok av andre tråder hvor du har anledning til å vise frem ignoransen du dyrker rundt Israel-Palestina-konflikten.

    Hei, her er dato for artikkelen: Publisert 27. nov 2023 kl. 15:29 Fra hva som ble skrevet i nåtid: "De onde er en dehumanisert masse det er helt greit å slakte ned for fote, årsakene til fascismens suksess tas ikke tak i. "Og det er jo ikke rart. Det ville ikke vært like gøy da.". Kanskje du burde være forsiktig med å påstå andre er ignorante når du er så hjernevasket at du prøver å unnskylde med noe så feil? Jødehat er ikke en ny ting heller, så ikke at du hadde hatt noe poeng om du ikke hadde tolket så feil på dato heller.
  3. Ikke overraskende at det settes spørsmål i moralen med dreping av antisemitter i Wolfenstein nå som antisemittisme har blitt populært igjen. Lurer på hva som ville skjedd om en karismatiker som Hitler dukket opp i dag? "Jada jada de vil utslette deg og alt du står for, men tenk på de sivile på siden deres som kan dø om du stopper dem"

    "Tyskland brukte å være dobbelt nesten så stort, splittelsen etter andre verdenskrig er et grovt overtramp. Landet til tyskerne er tatt over av onde okkupasjonsmakter. "

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  4. De skal finne juksemakere ved å innføre hallusinasjoner for de som jukser. De vet hvem de skal gi disse hallusinasjonene til ved å innføre hallusinasjoner for de som jukser. For å gi disse hallusinasjonenen til de som jukser er alt de trenger å gjøre å finne ut hvem som jukser. Det gjør det ved å gi hallusinasjoner til dem som jukser. Dersom de som jukser skyter disse hallusinasjonene vet vi at de jukser. Dette gjør at vi vet hvem som skal få disse hallusinasjonene til å teste om de jukser.
  5. Larzen_91 skrev (6 timer siden):

    Nei, nå konstruerer du bare stråmenn å diskutere mot. Jeg har også blitt avvist, spurte en gang for en del år siden ut ei som jobba på et kjøpesenter. Ble høflig avvist, hun hadde type. Forskjellen er at jeg da aksepterte dette og gikk videre med livet, snarere enn å tenke at "for å få en slags hevn må jeg nå knulle alle damer i dette kjøpesenteret". Det er en, etter min mening, usunn holdning. Det virker som at du rett og slett ikke takler at ikke alle damer til enhver tid har lyst på deg, og/eller at egoet får seg en bulk. Om denne tråden også er til for å pleie eget ego kan man jo også spekulere i, men det blir jo nettopp det, spekulasjon.

    Nei det handler om å ha en vinnermentalitet. Det handler ikke om å ha sex med en spesifikk dame eller å ta hevn. Det handler om at når man møter en hindring her i livet/noe man ikke klarer, så gjør man det som skal til for å komme seg over det. Det er en sunn holdning enten det kommer til dating, styrketrening eller matematikk. Man aksepterer ikke å tape og man gir ikke opp. Detter man av hesten gjelder det å komme seg opp på den igjen med en gang.

  6. Joeal88 skrev (På 6.8.2020 den 1.25):

    Korrekt, er mye bedre og bare være seg selv ?

    Den mest effektive måten og sjarmere damer på er og være selvsikker, rolig og behersket. Også bør man være velstelt og se fresh ut.

    Skulle ønske jeg hadde den selvtilliten. Men var supernerd på skolen og gjennom videregående. . Ble oppdratt i et konservativt kristent hjem hvor å kysse en jente før man var i langtidsforhold var ille. En i slekten fikk mye tyn for å ha hatt to kjærester før han fant kona- kjærester som de hadde fått med seg han hadde... kysset. Og nei mener ikke noe mer enn det, bare kysset.  Ble fortalt da jeg gikk i femteklasset at jeg ikke kunne delta dansen til musikk vi skulle ha på en klassetur fordi diskotek var umoralskt.Jobbet med meg selv da jeg flyttet vekk fra jerngrepet til foreldrene mine. Mistet jomfrudommen da jeg var en 23-24 år gammel til en overvektig jente jeg fikk tak i online ved å vise sixpack (Uten at vi formet noe connection eller møttes igjen)Har bortimot ingen erfaring, og er så dårlig sosialt at jeg ikke får noe øving. Jeg har aldri hatt en nær venn som var god med damer til å dra meg opp fra gjørmen. Mine venner er også asosiale nerder, lost når det kommer til damer. Vet ikke hvor jeg skal begynne engang. Er blitt muskuløs som jo mange anbefaler men det er ikke akkurat noen magisk oppskrift som fikser 20+ år med dårlig selvtillit og å bli ignorert av jenter. Jeg  vet ikke hvor jeg skal begynne engang. Har gått på aktiviteter hvor man blir tvunget til å interagere med hunkjønn, men har ikke kommet noen vei med det heller

  7. Kjøpte meg for ikke lenge siden ei non-stick stekepanne med keramisk belegg (hvit), den funker ganske greit og var ikke så dyr heller. Har ikke stekt pannekaker med den, men wok, fiskekaker, ris, kylling og så videre. Bruker sjeldent stekeolje. Noen ting vil sette seg litt fast hvis jeg ikke følger med, men den er veldig lett å vaske etterpå uansett.

     

    Det største problemet med non-stick er at de ikke varer, med en gang de begynner å bli slitt så begynner mat å svi seg fast. De tåler ikke høy temperatur, de tåler ikke metallredskaper og heller ikke plutselig temperaturfall. Stek på middels høy temperatur, bruk redskaper av plast eller tre (og ikke stable andre panner oppi), og vent med vask til etter middag.

     

    Beregn likevel å måtte bytte ut ei non-stick stekepanne etter et år eller to. Ikke kjøp en dyr en, de steker gjerne jevnere men min erfaring er at de ikke varer noe lengre enn billige stekepanner...

    Takk! Kjøpte meg faktisk det igår og nå får jeg til og med stekt pannekaker uten olje eller smør

  8. Jeg mistet nylig nøklene mine og vi måtte derfor bytte lås i SIT boligen jeg bor i. Det ble totalt skiftet 5 låssylindere, og det tok litt under 10 minutter. To personer fikset. Nå har SIT sendt regning på 5000kr

    Er det virkelig fair pris? Maksgrensen vi kan være ansvarlig for er 5000kr og det virker nesten som de bare tok det uten videre

×
×
  • Opprett ny...