Jump to content

Dagali

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Recent Profile Visitors

225 profile views
 1. Ingen fasit men typiske grunner er gjerne at man har barn, driver med toppidrett, sykdom i nær familie osv. Edit: Er man gift eller har vært samboere en stund vil det også kunne gi særskilt plass.
 2. Det blir foretatt dokumentkontroll på PHS. Ville hatt med alle dokumenter du har brukt i søknadsprosessen til studiested. Var enkelte i klassen som fikk litt dårlig tid med å få sendt dokumenter fra hjemsted til dit de studerte.
 3. I fjor gikk fadderuka parallelt med første skoleuka. Første skoleuka er uansett ganske rolig med stort sett informasjon, prøving av uniform osv. Så er det litt mer liv på kveldstid
 4. B1 startet 13. august i fjor, tipper første skoledag blir 12. august i år.
 5. Det var på Spicheren i fjor (https://spicheren.no) 25 meters basseng og veldig hyggelige instruktører.
 6. Dagene og ukene er veldig varierte, enkelte dager kan du ha undervisning fra 8 til 16 og andre dager kan du ha undervisning fra 10 til 12. Ingen fast timeplan så den er forskjellig fra dag til dag og uke til uke. Vil tro at ca halvparten av undervisningen er obligatorisk, har ikke så mye forhold til det da jeg møter opp på all undervisning selv. Jobb i andreåret kan være litt vanskelig siden de fleste må flytte på seg, det er heller ikke alle typer jobber man kan ha i praksisåret, det må godkjennes slik at det ikke kommer i konflikt med politirollen. Jeg har spart litt og prøver å få jobbet mye i sommer slik at jeg ikke trenger å jobbe neste år (går førsteåret nå). Når det gjelder første og tredje året så vet jeg ikke hvordan jobbmulighetene er i Stavern og Bodø men i Oslo tror jeg alle som vil skal klare å finne seg en jobb. Lykke til med opptaket! Hilsen en veldig fornøyd førsteårsstudent!
 7. Du gjør veldig lurt i å løpe testen sånn den gjøres på opptaket, kjøp et målebånd på Biltema eller noe og merk opp banen på den lokale kunstgressbanen. Jeg varierte litt mellom å løpe så langt jeg kom på seks minutter eller å løpe hele distansen uansett hvor lang tid det tok. Etter litt trening klarte jeg tiden med litt margin og på selve opptaket hadde jeg enda mer margin og følelsen av kontroll. For min del lønte det seg å løpe jevnt tempo, ikke starte for hardt men heller ikke for rolig og tro man kan hente inn mye på slutten, det er vanskelig! Fint å trene litt variert med både lange rolige økter og harde intervalløkter på mølle men det som hjalp meg mest var å løpe selve testen. Jeg filmet også meg selv litt under trening for å finne den mest effektive teknikken for å komme seg både ned med brystet i gulvet og bakover med skulderbladene i bakken. Smart å være tydelig her, bedre å bruke noen hundredeler ekstra og gjøre det skikkelig enn å få underkjent en runde. Ikke tillat å rulle over på siden eller noen sånne triks. Løpetesten er tung men for meg var det siste øvelse og da er det ikke snakk om å gi seg, lykke til!
 8. Da er det plutselig dagen før dagen, blir rart å endelig starte på et nytt kapittel i livet. Før tråden stenges vil jeg takke for all hjelp i tråden, både de svarene jeg har fått direkte og alt annet jeg har lest meg til som dere andre har diskutert. Vil også ønske de som ikke kom inn i år lykke til neste år! Hvis politi er drømmen så ikke gi opp! Jeg røyk i fjor men i år gikk det veien for min del. Så vil jeg benytte muligheten til å stille et siste spørsmål, hva skal man ha med første skoledag? Legitimasjon må medbringes, men utover det? Tar man med PC første dagen? Holder kanskje med noe å skrive med og på? Mat og drikke er sikkert greit? Noe jeg ikke har tenkt på? Ønsker alle nye studenter en riktig fin dag i morgen og lykke til med studiet!
 9. Jeg holder en veldig lav profil med sånt på sosiale medier, men det er meg.
 10. Hvor oppdatert må disse særtrykkene være? Søker jeg opp feks politiloven på Lovdata så står det at den ble oppdatert så sent som i juli i år. Vil feks Akademika kun ha nyeste særtrykk i hyllene?
 11. Nei så absolutt ikke! Jeg sjekker tråden oftere enn jeg sjekka mailen første uka i juli ?
 12. Men det ser ut til at antall plasser i Oslo, Stavern og Bodø er uendret fra i fjor?
 13. Nå er vel ikke antall søkere så viktig, det er snittet til de som søker som betyr noe. Jeg er veldig spent selv, men begynner å innfinne meg med at jeg bare får vente i ti dager så vet vi svaret alle sammen.
×
×
 • Create New...