Jump to content

QoP

Medlemmer
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

60 :)
  1. På finnsenderen så finner du hvilke frekvenser som finnes på masten du peker på. Så kan du sjekke ut hvilke bånd dette er her: https://en.wikipedia.org/wiki/LTE_frequency_bands Ofte er det smart å velge de høyeste frekvensene masten har, men det er som det foreslås over her smart å teste også på flere ulike tidspunkt.
  2. Hei, Det du trenger i tillegg er en innendørs 4G router, som du setter det ekstra datakortet(SIM-kortet) i. Det som er viktig er å kjøpe en router med SMA tilkobling, da det er det som standard tilkobling på til Poynting antennen. Denne f.eks: https://www.elkjop.no/product/data/nettverk-og-routere/mobilt-bredband/300362/huawei-b535-333-4g-lte-mobilt-bredband Men det finnes som regel også noen gode brukte alternativer på finn.no. Men hold deg langt unna de som kommer fra ICE. da de gir det mye dårligere hastighet (om du i det heletatt får det til å fungere)
  3. Hei, Talkmore "fri bruk/Ubegrenset" med datasim er en super løsning. Kjøp en 4G Router i en butikk eller på nett/finn.no - Inn med ekstra SIM-kort og du er på nett. Da kan du erstatte ring hytta varm med Wifi-basert utstyr. Har du en leverandør av TV hjemme kan du ofte laste ned appen deres på en mobil eller f.eks apple-TV og bruke den uten at du trenger noen ytteligere abn. Men det er klart skal dere se mye og lenge på TV via mobilt bredbånd, så spiser du fort av 100GB grensen til "fri bruk" - Men du har jo fortsatt nett dog bare med 3 Mbits isteden for 15 (som er standard på den billigste hastigheten)
  4. Jeg har hatt det tidligere. Funker veldig bra om kun sender ren tekst. Det er begrensninger for mottak/sending av alt annet enn tekst. Jeg vil heller anbefale Keepgo, der kjøper du et sim for $49,- da får du med 1GB data som er gyldig i 365 dager, også må du fylle på minst 100MB ($9) en gang i året. Funker i over 100 land. Om du bruker det kun for Messenger og Whatsapp bør det holde lenge. Jeg har hatt det i flere år og er veldig fornøyd keepgo.com (Bruker du denne linken får du 10% rabatt, og jeg en vervebonus: http://keepgo.refr.cc/D9H4LLN )
×
×
  • Create New...