Gå til innhold

j**** harddisk

Medlemmer
 • Innlegg

  101
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av j**** harddisk

 1. Hei!

   

  Jeg har et fullført vitnemål, men trenger to fag til jeg ikke har hatt tidligere for å komme inn på den høyere utdanningen jeg ønsker. Jeg har lett rundt, men finner ikke svar på om man er nødt til å bytte ut gamle fag med de nye man tar, altså ; Så lenge jeg har et fullført vitnemål fra før, kan jeg da pøse på med så mange fag jeg vil i ettertid? Eller må jeg bytte dem ut med fagene jeg har hatt tidligere?

   

   

  Et siste sprs : kan man bytte ut gamle fag fra vitnemålet fra f.eks VG1, med nye fag fra VG3 så lenge man fortsatt har de fagene som utgjør timene som kreves for å få studiekompetanse i enten

  realfag eller samfunnsfag?

 2. Hei! Jeg tar for tiden opp igjen fag ved en VG-skole hvor man får standpunktkarakter og vurdering underveis, altså som en vanlig VG-skole og ikke som privatist. Der er det slik at ikke alle blir trukket opp til eksamen, men man får standpunkt og bestått i faget. Jeg har fra før av hatt eksamen i VG3, (Norsk skriftlig, Nynorsk, Medie2 og Økonomi og Ledelse) dette er alle samfunnsfag. Jeg skal nå søke meg inn på høyere utdanning hvor det kreves å ha hatt Matematikk R1 og Bio 1+2 som er realfag. Jeg lurer på om jeg også må ta eksamen i disse to fagene for å være kvalifisert, eller om det holder å ha hatt dem, dvs fått standpunktkarakter?

 3. Vi tar debatten her!

   

  Burde saddam blitt hengt, eller burde han endt sine dager i fengsel?

   

   

   

  Jeg for min del mener at dødsstraffen var helt riktig. Dere kan kalle det ekstremt og umenneskelig, men dere må sette dere i situasjonen til de som har mistet enten en far, en mor eller en sønn.

  Denne mannen har påført Kurdere og Shia muslimer utallige lidelser.

  Dødstraffen er fra mitt ståsted, en bekreftelse på at diktaturet har falt og tyrannen er død.

   

  Hva er din mening?

  7614976[/snapback]

   

   

  Kanskje noen har mistet en datter eller en bestefar og, whatever.

 4. Vi tar debatten her!

   

  Burde saddam blitt hengt, eller burde han endt sine dager i fengsel?

   

   

   

  Jeg for min del mener at dødsstraffen var helt riktig. Dere kan kalle det ekstremt og umenneskelig, men dere må sette dere i situasjonen til de som har mistet enten en far, en mor eller en sønn.

  Denne mannen har påført Kurdere og Shia muslimer utallige lidelser.

  Dødstraffen er fra mitt ståsted, en bekreftelse på at diktaturet har falt og tyrannen er død.

   

  Hva er din mening?

 5. Hvorfor er det normalt for en telefon uten abonnement? Bestiller du fra komplett og mpx osv tar det 2-3 dager..

   

  Bor du langt ute på landet eller?

  7583848[/snapback]

  Jeg bor langt på landet og det tok faktisk ikke mer en 3 dager å få telefonen fra Mobyson, uten abb. :yes:

  7584378[/snapback]

   

  Eg bor ikkje langt på lande. har skreve litt med telenor, eg vett dei e trege. dei seier alltid at det kan ta 2 -3 veker.

  7591415[/snapback]

   

  Hva har telenor med dette å gjøre??

  7591482[/snapback]

   

   

  Eg tenkte at dei hadde samme tid på levering. sorry

  7601083[/snapback]

   

   

  Hvorfor skal to forskjellige selskaper, ha samme leveringstid?

   

  Men men, den kom etter to dager:)

   

  Herlig av Mobyson!

 6. Hei, er det noe som skjer i Bergen i dag? Jeg og noen kompiser gidder ikke å gå på byn, vi er blakke etter julerushet og lurer på om noen vet om fest i bergens området i dag? :-)

   

  Alle vi kjenner er helt død i dag og skal bare sitte hjemme..

   

  Noen som vet om noe?

 7. Jeg må først si at jeg synes MTV awards showet var veldig bra, og artistene leverte varene. Men etterhvert ut i programmet kom MTV prisen for best norwegian act. Dette synes jeg var ganske artig og gledet meg til utdelingen. Men da den ellers så flinke, og ikke minst vakre Charlotte Torstveit entret scenen og hylte " Good evening Copenhagen" Og mottok ikke noen som helst form for respons eller jubel, ble jeg varm i hele meg. Der og da følte jeg en stor skam i meg, og en veldig sterk flau følelse rant i gjennom kroppen min. Deretter kom de nominerte, noe som var enda mer skammelig, da de 1,4 milliardene som så programmet neppe har hørt om Marit Larsen, eller Serena maneesh eller hva faen hun het. Da vinneren ble utnevnt av en skrikende Charlotte Torstveit, heller ikke mottok noen applaus måtte jeg nesten skru av tv´en for å skjule skammen min. Og sist men ikke minst var ikke Marit Larsen tilstede engang! Dette var jo bare toppen av kransekaken for en ellers ekstremt flau kveld for det norske folk i Køben!

   

  Kan være dere har andre synspunkter enn meg og synes disse artistene er talentfulle eller whatever. Men jeg måtte bare få ut aggresjonen som satt dypt i hjertet mitt, OG DET SKAL JEG SI DERE VAR DEILIG!

   

  Takk!

 8. Hei, Har en kompis som bor i sverige som jeg tenkte skulle sende meg litt snus. Er det noen sjanser for at to ruller med snus blir tatt i tollen når de ligger i en eske? Blir det isåfall noen bot eller noe?

   

  Takker for svar.

  7083813[/snapback]

   

   

   

  En kompis av meg kjøpte 8 ruller porsjon og løst, pluss jævli med sigaretter uten problem. Så jeg tror neppe det blir noe problem for kompisen din.

  7084956[/snapback]

   

   

  Sendte han det da?

 9. saints row er gta kopi så...

   

  Edit: Er jo alltid greit å prøve GTA 3, det er jo ganske mange som syns det er det beste spillet innen GTA serien :  )

  7073520[/snapback]

   

   

  hva om det er en kopi da? Ipod Nano er jo en opp-pimpet kopi av ipod mini. Den er fortsatt fetere ikke sant? Samme som Saints row er i forhold til Gta, ikke vær så konservative og trofaste at dere nekter og kjøpe saints row fordi dere skal absolutt tviholde på Gta.

×
×
 • Opprett ny...