Jump to content

Grensejegeren

Medlemmer
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg har ikke mye innsikt i IT fag, men jeg jobber med rekruttering. Det jeg kan si er at slik kompetanse er svært ettertraktet, og du må ikke tenke på å bli stemplet som «nerd». Mange av disse «nerdene» er i mange tilfeller «vinnere» i arbeidsmarkedet.
 2. Det kan kanskje bli litt vanskelig ja. Det er flere arenaer man kan finne venner: jobb (i form av kolleger), fritidsaktiviteter (håndball, synge i kor, bokklubb, osv). Du liker å jobbe i team sier du. Men hva er det som interesserer deg?
 3. Til TS: Jeg er selv student på BI i Trondheim. Jeg kan nevne at det er et veldig bra og sammensveiset miljø, fagene er relevante og undervises av forelesere med relevant yrkeserfaring. Vi har masse aktiviteter, karrieredager, osv. Veldig god tilrettelegging, spesielt nå i koronakrisen. Skolen var rett på sak, la opp til digital undervisning og hjemmeeksamen. Men jeg har ikke erfaring fra NTNU, så der kan jeg ikke uttale meg. Det viktigste er at du genuint er motivert i økonomifagene. Da vil du trolig gjøre en god jobb. Om du i tillegg jobber i en bank på deltid, tar et frivillig verv som økonomiassistent i studentorganisasjonen, osv, så får du nok en god jobb med grei lønn. Men dette er nesten noe du må kjenne litt på selv, da det åpenbart er en «investering» å gå på BI. Lykke til med valget
 4. Hva er det som motiverer deg? Liker du å jobbe med mennesker for eksempel? Det er jo mulig å jobbe i barnehage eller som lærervikar et år, og ta opp fag. Kanskje i en annen by, som det blir nevnt over.
 5. Hei, spennende med jobbsøking! Jeg jobber med rekruttering, og kan nevne et par ting/ tips: 1- Søknaden skal i all hovedsak formidle to ting. 1: Hva er din motivasjon for stillingen? Hvorfor motiveres du av å jobbe med økonomi? 2: Er du kvalifisert til å gjøre jobben? Har du noen verv/ erfaring med økonomistyring? Eller har du kanskje noen valgfag som er ekstra relevant til arbeidsoppgavene? Det hjelper ikke å være kvalifisert, om man ikke er motivert, og vice versa. Jeg ser personlig ingen problem med å «forklare hull» CV med at du har fått barn. Dette kan faktisk være positivt. Du har kanskje blitt god på organisering og planlegging? En ting er helt sikkert. Du får ikke jobben med mindre du søker! Få frem din X faktor, det som gjør deg til en unik ressurs for arbeidsgiver. Som student kan du også få gratis cv og søknadshjelp, så det kan du oppsøke. Her er en bok jeg nylig har lest, som setter lys på hva «arbeidsgiveren» ser etter og tenker når de ansetter: https://www.haugenbok.no/bok/I9788215025339?gclid=CjwKCAjw5cL2BRASEiwAENqAPmzJpmLuFk3PXaAsWqzkZsStRaEqfLGhdDvobG0QMgz5OtowirOKaRoClsEQAvD_BwE Lykke til
×
×
 • Create New...