Jump to content

Diskusjonist

Medlemmer
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. 4 Oxycontin-tabletter, en grapefrukt og en kopp kaffe.🤪
 2. Jeg har også sett igjennom rulleteksten flere ganger, og sett den sangen som er oppgitt der. Men når jeg søkte etter den på Google fant jeg ingen resultater. Søkte sikkert for dårlig. Trodde heller ikke at det var den sangen, siden det er en dame som synger og det står "Eddie Jones", som er ett mannsnavn, i rulleteksten. Og det er jo også en gammel sang som sikkert ikke er så veldig populær lengre. Fant den heller ikke på Youtube, men fikk lastet den ned fra linken du sendte. Igjen, takk!🙂
 3. Jøss, hadde ikke høye forventninger om at noen faktisk skulle vite det. Det var akkurat denne sangen jeg har lett etter i 15 år. Tusen takk! Tar av meg hatten.
 4. Ja, svært lite å gå på...Synes det høres litt ut som engelsk, kanskje "even now you said to stay" eller noe sånt. Vanskelig å si! Kan høres ut som både norsk, svensk eller engelsk. Tror det blir vanskelig å finne ut av.
 5. Hei. Helt siden 2007 har jeg lurt på hva denne sangen som spilles på LP-spilleren i Kill Buljo heter. I den scenen der faren til Sid oppdager at han har tatt den siste colaen. Cirka 13-14 sekunder inn i dette klippet på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=TLvXddZ5uec Svar mottas med største takknemlighet.
 6. Hei. Helt siden jeg for første gang så Kill Buljo i 2007 så har jeg lurt på hva sangen som spilles på LP-spilleren heter. I den scenen der faren til Sid merker at han har tatt den siste colaen. Cirka 14 sekunder inn i dette klippet på Youtube er sangen: https://www.youtube.com/watch?v=TLvXddZ5uec Har virkelig prøvd alt for å finne ut av det. Sett igjennom hele rulleteksten, googlet og alt. Men finner ikke ut av det. Takk for eventuelle svar.
 7. Takk for svar, da er sikkert alt i orden. Fikk du pakken din uten problemer forresten? Hva kan årsaken være at de ikke fikk pakken når posten skulle hente, seint på dagen muligens? Tenkte kanskje at de hadde rota vekk sendingen. Pakken jeg venter på ble innlevert mellom klokka 13 og 14 idag. Dette med "EDI-system mot Posten" har jeg aldri hørt om før. Hva er det for noe?
 8. Lurer på akkurat det samme. I min sporing står dette, i samme rekkefølge som Trådstarters: "Sendingen er innlevert til Posten/Bring." 30 minutter senere står dette: "Ingen sending er mottatt ennå, kun melding om dette" Lurer på hva som egentlig foregår hos Posten. Hvordan kan de skrive at sendingen er innlevert, for deretter å skrive at ingen sending er mottatt? Kanskje er det bare slik at posten oppdaterer i feil rekkefølge? Bestiller ikke så ofte fra nett så vet ikke så mye om dette.
×
×
 • Create New...