Gå til innhold

waters46

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av waters46

  1. :smile: Takk for mange svar. Jeg går nok for 193T. fant bilde av den. Drittstilig! Den sorte koster 6240,- hos Pc-eksperten. Billigste jeg fant. Kan visst få den billigere i sølv.

    172x hadde jo vært fristende å vente på.. Med den korte responstiden. Og med 1 cm bred ramme rundt skjermen. Må tenke på det til mandag. Ellers hadde bestillingen vært inne i dag. Skal bruke skjermen til bildebehandling og litt spill. Vet ikke hvordan det er å spille på så stor skjerm (19"). Det blir vel litt mer grovkornet?

    Det neste blir vel nytt skjermkort. GeForce 2 (MX-400 32mb) er vel ikke det heftigste lenger.

    Ha en fin helg

     

    waters46

     

    [/img][/url]

  2. Hei ! :o

    Har bråbestemt meg for ny skjerm. Samsung 191T. Stilig! Men kanskje jeg skulle gå for 192T? Noen som har prøvd den? Er den bedre, eller bare dyrere? Har også hørt at 193 er på trappene! Men aner ikke om det er værd å vente. Trenger mer plass på skrivebordet. Har en gammel 19" Belinea. Grei nok.. Noen som vil svare?

     

    mvh

    46Waters

  3. Trenger et tips. Prøver diskfrag. på en et til to år gammel packard bell maskin, men den leser og begynner på nytt hele tiden. (ca 10%) Får en feilmelding at innholdet på stasjonen er endret.

    Denne maskinen er aldri blitt fragmentert før. Jeg har slått av alt jeg kan finne, men det ser ut som noe endrer innholdet på maskinen hele tiden. (200-233mz, 6 gig hdd) tror jeg...

    Takknemlig for tips..

×
×
  • Opprett ny...