Gå til innhold

nicnoc

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nicnoc

  1. Hei, har puttet meg selv i en litt klissete situasjon. Har en venninne som jeg er ganske nær, og vi har litt av en "det som er mitt er også ditt" forhold. For noen uker siden kjøpte jeg en treningsguide, som for meg er ganske dyrt. Igår mens vi snakket om trening, nevnte jeg guiden og sa at hun kunne få den av meg. 

     

    I tillegg til guiden så har man en bruker på nettsiden, med personlig passord osv. Ga henne alt, men nå angrer jeg. Både med tanke på at jeg brukte langt tid på å finne en passende treningsplan selv, og at det ikke er rettferdig ovenfor den som har laget den (og alle andre som må betale for det ellers). 

     

    Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Sitter med en rar følelse av at jeg ikke burde ha gjort det, og lurer på om jeg enten skal bytte passord og få henne logga ut, eller fortelle henne det som det er (noe som også føles rart, da penger og slikt aldri har vært noe mellom oss)... eller bare la være å gjøre noe som helst? 

     

    edit: altså har ikke noe imot om hun kjøper det selv, da det er mest rettferdig

  2. Jeg har en Frank Shorter-bukse jeg fant på en G-sport :) . Ellers vil jeg tipse om å dra i en butikk spesifikt for løping, om du har det i nærheten! Der er det masse løpeklær :) . Tenker på for eksempel Løplabbet!

    Var på G-sport, og fant ikke en jeg kunne likt av den typen! Er heller ikke keen på noe fancy og dyrt  :rofl: så løplabbet passer nok ikke! :D

    Takk likevel, da!

    - broke student 

  3. Vil gjerne begynne å male, men vet absolutt ikke hva jeg skal skissere til det. Er relativ OK i bly tegning, men er vant med en del detaljer, noe jeg ikke tror passer godt inn i en maling (spesielt for en som ikke er kjent innenfor det) 

     

    har dere noen tips? helst ikke noe abstrakt!

  4.  

     

    Jeg har et par av denne, liker dem godt :)

     

    https://www.xxl.no/nike-racer-knit-track-pant-treningsbukse-herre/p/1105777_1_style

     

    Edit: ser ikke hvorfor linken ikke fungerer, men den heter Racer Knit Track Pant, treningsbukse herre.

    Takk! De ser kjempe gode ut å ha på, tror du de passer ok for kvinner også? 

     

     

     

    Jeg tror det, men tror dem har de i stort sett alle sportsbutikker så det er sikkert greit å prøve dem også før du kjøper på nett eller i butikk.  :)

     

    Takk igjen, da skal jeg få sjekket det ut! 

×
×
  • Opprett ny...