Gå til innhold

Santar

Medlemmer
  • Innlegg

    590
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Santar

  1. Skal også være Wii U-spill.

     

    Kan se for meg Xenoblade Chronicles X med ny trailer og endelig japansk dato (tipper våren eller tidlig sommer). Ellers håper jeg å få se mer fra spill som Captain Toad, Mario Party 10, Splatoon, Yoshi's Wooly World, DLC til MK8 etc. Forhåpentligvis en overraskelse eller to.

    Whoops, der skjedde det en liten skrivefeil ja, skulle såklart stå 3ds og wii u spill ;)

  2. Ny nintendo direct i morgen kl 23, fokuserer på kommende 3ds og Wii U spill ut året og fram til våren 2015.
    Endelig en vanlig Direct, håper på noen gode nye kunngjøringer.
    Smash Wii U demo og The Great Ace Attorney oversettelse hadde jo vært toppers.

  3. Er på kapittel 8 i Bayonetta 2. Må si synes spilet fokuserer litt vel mye på episke sekvenser og bosskamper så langt. Føles knapt som jeg slåss mot vanlige fiender overhodet.
    I det første spillet var det jo en del slike og, men der føltes det mer som de brøt opp det vanlige gameplayet og gav spillet variasjon.
    I Bayo 2 virker det som spillet nesten er blitt om til boss rush the game.
    Kan jo være dette endrer seg etterhvert som jeg kommer lengre, håper ihvertfall det.

  4. Nei, historien ble forferdelig tullete fra og med toeren. Et spill av denne typen trenger ikke noen komplisert historie, men det skjønner ikke Nomura. Det er begrenset hvor alvorlig man kan ta et spill der man flyr rundt med Donald Duck og Langbein - da funker det ikke med et FF-aktig plot. De skulle holdt det enkelt og uhøytidelig.

    Jeg vil ikke si at vi ikke kan ha et seriøst plot med Donald & Co, det var mer den delen hvor alt ble overkomplisert og altfor fokusert på egne karakterer hvor det raste sammen for min del.

  5. Det første Kingdom Hearts spillet er en klassiker i mine øyne, et av mine favorittspill. Føles som en feiring av Dinsney, utrolig hvor polert og detaljfokusert det er på alle områder. Men etter det gikk det fort nedover og serien gikk over til å fokusere mye mer på egne originale karakterer og et overkomplisert plot. Ingen spill har kommet nær det første i kvalitet synes jeg.

  6. Ikke så aller verst spill dette synes jeg.
    Litt som en mer slurven versjon av Resident Evil 4.

    Kontrollene føles noe upresise og de svære sorte strekene gjør også at en mister litt av oversikten, f.eks lett å gå glipp av items på bakken pga det.

    Starten av spillet var veldig svak da synes jeg, tvungen laber sniking i et spill som ikke er laget for det er ikke morro overhodet.
    Det tok seg opp når en fikk litt mer våpen og spillet blir litt mer actiony for skytingen er ikke så ille den.

    Storyen er litt interessant, men samtidig blir en liksom litt distansert til det hele når absolutt alt kan skje, fremdeles spent på å se hvor det hele ender opp da.

    Guffen stemning har det ihvertfall, blir litt stresset av det så må ta noen pauser :p

  7.  

    Hvorfor bryr du deg?

    Les kommentaren under din. Enkelte folk skjønner ikke hva en klone er. Vi snakker ikke identiske spill med andre figurer, men et spill som er svært likt tidligere spill. En klone er bare en enkelt fase man må gjennom før de blir så mange at de utgjør en ny sjanger. Se på FPS og ARPG, for eksempel. Vi hadde enormt med Doom-kloner på 90-tallet, helt til folk godtok at de var FPSer. Samme gjelder ARPGer. Hvor mange Diablo-kloner tok det før de ble en egen sjanger? Samme med Devil May Cry. Bayonetta er bare en klone, men blir det nok kloner vil det etterhvert bli en ny sjanger.

     

    Når en sier et spill er en klone ligger det noe negativt bak, at spillet har lite originalitet og derfor ikke er mer enn en klone av et bedre spill. Det er min deffinasjon av ordet klone i spillsammenheng.

     

    Og etter min mening faller ikke Bayonetta inn under dette.

    Vi får bare være enige i å være uenige.

     

  8. Vi er 2 stk som har en liten konkurranse i lunsjpausen på jobb med GT5.

    Spørsmålet mitt er følgende :

    Kan jeg logge på med min bruker på denne PS3 slik at vi får litt ekstra biler å rutte med, eller er dette umulig?

    Vi har ikke WIFI på jobb hvis det må til.

    Du kan alltids logge på den ps3en med din bruker så lenge den har nett, men for å få bilene dine må du ha med saven din enten på usb stikke eller laste den opp til nettet fra din egen ps3 om du har ps plus.

  9.  

    Bayonetta skiller seg sa ganske klart fra "jungelen av tredjepeson-actionspill", og må sies å ha et unikt gameplay. Er i mine øyner et av de beste spillene fra last gen.. Eneren har 90 poeng på metacritic, så også orginalen må sies å være godt likt av kritikerne. 2-ern er så vidt jeg vet bare mer av det samme, men siden spillet er såpass unikt blir det fortsatt godt mottatt.

    Bayonetta er bare en Devil May Cry-klone, og ikke engang en spesielt bra en (min mening). Hadde det ikke vært en dame som stadig vekk blir naken hadde det neppe fått så mye skryt som det har fått. Det betyr ikke at det er dårlig, bare overhypet. Det som ødela det for meg var en boss som var så stor at jeg ble tvunget til å sitte så langt nede i skjermen at jeg ikke klarte å se hva jeg drev på med eller hvor jeg var. Da ble det bare bare vill trykking på knappene og håpe på det beste. Sier seg selv at det ikke gikk.

     

    Blir litt feil å kalle Bayonetta en DMC klone når skaperen av Devil May Cry står bak spillet da :p

    Selv synes jeg Bayo er et av om ikke det aller beste spillet i character action genren.

    Gleder meg virkelig til toeren endelig kommer!

  10. Dette med alderbegrensningen på e-shop er jo bare helt ja jeg vet nesten ikke hva jeg skal si..

    Tenk om bluray spilleren din ikke lot deg se filmer med 18 årsgrense før etter 21?

    Si at ZombiU blir en stor suksess og Ubisoft bestemmer seg for å gi ut et nytt nedlastbart kapitel og så kan en ikke kjøpe det før etter 21 på releasedagen?

    De som gir ut digitale spill kan jo også tape masse på dette her, deres spill blir jo bare tilgjengelig for salg i praktis 3 timer pr dag.

     

    Om de absolutt skal ha aldersbegrensninger på e-shopen hvorfor linket de det bare ikke opp mot ens nintendo network profil hvor ens fødselsdato står?

  11. Ikke mye nytt på nintendo direct nei, lurer på hvem de egentlig tror sitter og ser på disse streamene. De kommer jo med en masse info som nok 99% av dem som sitter og ser på vet fra før.

     

    Ang. Monster Hunter 3 Ultimate i 1080P, ikke så rart at det er tilfelle når spillet bruker samme geometri og modeller som 3ds versjonen bare med skarpere teksturer. Med andre ord detaljrikdommen er lavere enn wii versjonen som kom ut i 2009.

     

    Men jeg gleder meg til spillet uansett da, spillet har fått masse mer innhold og det er jo selve innholdet i spillet som er viktigst, ikke det visuelle.

    Monster Hunter serien har aldri klikket helt for meg, men har tenkt å gi det en ny sjangse når Ultimate kommer.

  12. Gå inn på der det er bilde an en tv og fastnøkkel, den første grønne.

     

    http://www.nintendo..../PIC-377-EN.jpg

     

     

    4. Set the Wii U aspect ratio setting to the correct setting for your TV if it is available. (How To)

    4:3 is used for standard non-HD TVs.

    16:9 is used for HDTVs and widescreen televisions.

     

    http://www.nintendo....-improve-pic-tv

     

    De eneste tv insillingene wii u har er

    Connection type

    Resolution (Her står min på 720p, (men har prøvd høyere og uten at det hjalp)

    Aspect ratio (som er grået ut om en har valgt hdmi som jeg har)

    Og til sist tv sound output type.

    Ingen ting her som har med overscan å gjøre.

  13. Ja, dette og mange av de andre problemene skyldes nok rett og slett at Nintendo har for få folk til å jobbe med OS-et. De fleste av problemene - inkludert dette - skyldes Wii U-softwaren, og både kan og bør fikses raskt. Jeg anbefaler dem også å ansette en femti folk i en avdeling for OS-utvikling, hvor halvparten sitter seg ned med steam eller xbla, skriver ned alle featuresene og bare går i gang med å kopiere de en etter en, mens den andre jobber med å videreutvikle de glimrende ideene de tross alt har med ting som Miiverse.

    Enig i at de burde gjøre noe som dette, men tror rett og slett ikke det er nintendos vei dessverre. Virker som de vegrer seg for å gjøre det samme som sine konkurenter på godt og vondt.

  14. Et par ting som MÅ på plass:

     

    - Raskere OS

    - Ordning av vennerequests

    - Mulighet til å lage egne communities

    - Fiksing av den Wiimodusen slik at vi kan gå inn på virtual console-spill direkte fra wii u-menyen

    - Man bør kunne gå inn på andres profiler og se hva de har spilt, hvor lenge de har spilt det, hvor langt de har kommet osv. I forlengelsen av dette - et achievementssystem

    - Fiksing av det tv-problemet Santar og andre med eldre tv-er har hatt

    - Fiksing av de locksene som mange rapporterer om

     

    Og sikkert mye mer. Vi får se. Disse tingene er viktigere enn nye spill nå ihvertfall.

     

    Ja vi får bare krysse fingrene for at vi ihvertfall kan krysse vekk noen av punktene etter morgendagens nintendo direct.

    • Liker 1
  15. Endte om med ZombieU, NintendoLand og Mario ofcourse, også Trine 2 på eshop. SKal kjøpe mass effect 3 i løpet av uka men har ikke funnet det på noen butikker enda

    Bare husk på at Mass Effect 3 til wii u ikke får de nedlasbare utvidelsene. (mer story, nye oppdrag etc.)

×
×
  • Opprett ny...