Gå til innhold

fredrik.p93

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fredrik.p93

  1. Er nok lurest å ha et jevnt inntak hele døgnet/uken. Små variasjoner har lite og si. Musklene bygges særlig i de første 48 timene etter trening har jeg lest mye om, og lenger også faktisk. Argumentet med å ligge rundt 3000 kalorier for deg selv etter 48 timer er for at kroppen din skal få maks restitusjon til mandagen når du igjen må trene.

     

    Jeg ville anbefalt deg å lese litt fra Brad Schoenfeld, evt høre på youtube hvor det er noen timer med interessant info om temaet. Særlig da rundt kosthold og muskelbygging. Han er en av de ledende skikkelsene i feltet.

     

     

    Tusen takk for svar!

     

    Fant mye bra som han hadde skrevet, men fant ikke noe om akkurat dette med å trene 3 ganger i uken og samtidig ligge i kalorioverskudd hver dag gjennom hele uken. Du har vel ikke en link til en artikkel/video der dette blir diskutert? Hadde satt veldig stor pris på det!

  2. Jeg er for tiden på en bulk, og trener et fullkroppsprogram 3 ganger i uken.

    Det normale forbruket mitt er på 2500 kcal, og jeg ligger på 3000 kcal hver dag.

    Jeg har et spørsmål angående hvor lenge etter trening det er lurt å ligge 500 kcal i overskudd. F. eks dersom jeg trener mandag, onsdag og fredag. Er det da nødvendig for meg å spise 3000 kcal på søndagen også?

    Grunnen til at jeg lurer på dette er at det på søndagen er over 48 timer siden jeg trente sist. Vil jeg da ha samme effekt av å ligge 500 kcal i overskudd som jeg har når jeg spiser under 48 timer etter en treningsøkt?

    Hadde satt stor pris på svar, og setter også stor pris på om noen har noen gode artikler som kommer inn på dette temaet. Har prøvd å google meg frem til det, men har ikke funnet noe som kommer inn på dette temaet.

  3. Heisann.

    Er ganske lys i huden og sliter litt med å bli brun om sommeren. Har brukt betakaroten tidligere, og merket at dette bidro til at jeg ble fortere brun og beholdt brunfargen lengre.

    Er to år siden jeg gikk på betakaroten sist, og da bestilte jeg fra betakaroten.no. Ser nå at de har satt ned dosen til kun 3 mg betakaroten. Har snakket med flere som sier at de har merket at den nye dosen gjør at kosttilskuddet har dårligere effekt.

    Har nå tenkt til å kjøpe inn igjen til sommeren, og har sett at det er mulig å bestille fra Sverige med høyere doser av betakaroten. Alt fra 9 mg og til og med opp til 50mg.

    Er litt skeptisk til den med 50mg, men er det noen som har prøvd ut dette og kan anbefale noen merker?

    Noen som for eksempel har prøvd Maxosol? Den inneholder 15mg betakaroten, og har ikke funnet noe negativt om den på nettet.
    https://www.svenskhalsokost.se/produkter/maxosol

×
×
  • Opprett ny...