Gå til innhold

Vitallini

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Vitallini sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg leser i Reddit-tråden med tema adapter-kabel at det å bruke en tredjeparts strømkabel (f. Eks fra corsair, be quiet!) etc. opphever garantien på Rtx 4090. Gjelder det samme her til lands? Kjenner jeg begynner å bli litt lei. Har et tuf oc fortsatt i esken, vurderer om jeg skal jakte på et pny kort isteden. Pny kortet er smalere (unngå kabelbøy) og det er billigere og gitt at ytelsen mellom kort er så minimal så begynner kjøpet av tuf’en å smake litt surt.
  2. Ja reviewene jeg leste var ikke topp, men da styrer jeg unna. Er vel sikkert en grunn til at de fortsatt er tilgjengelig på lager.
  3. Hva med denne? Ser at den får litt ymse reviews dog. https://cdon.no/elektronikk/gigabyte-ud1000gm-pg5-stromforsyning-intern-atx12v-80-plus-gold-ac-100-240-v-1000-watt-aktiv-pfc-p104199934?gclid=CjwKCAjw-rOaBhA9EiwAUkLV4gaemHY2y-onGSj2pL1COZY6XcNsJWQjRT5kZGb9T19GAEm0sXth9hoC3IwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Bilde:
  4. Fractal design meshify s2.
  5. Hmm, det at strømtilkoblingen sitter litt dypere visste jeg ikke. Da er det fortsatt hope in a hanging snore! Håper det går!
  6. Tenkte at jeg hadde greit med plass i mitt meshify s2, men tenkte mest på lengden. Nå sitter jeg og ser på bredden. Har bestilt et tuf oc og tenkte først at jeg var safe, men så er det strømkabelen å tenke på og. Nå er vel tuf oc 15 cm bredt, men om jeg hadde valgt et slankere kort så tror jeg uansett at det vil bli ett problem. Er det noen som vet hvor man kan få tak i en vinklet plugg? Jeg så på riser’n til fractal design med tanke på vertikal montering, men disse er pcie 3.0. Blir det et problem? Neste gang det blir kabinettkjøp så får jeg vurdere om indre dimensjoner på kubikkmeteren blir tilstrekkelig 🤔
  7. Takk for tipset! hva er det folk regner som godt tegn på at kjøpet «sitter»? Ordrebekreftelse på Mail?
  8. For min del så lurer jeg på om strix er verdt det, men ser på det, tuf oc eller msi suprim. Leste at Asus økte kravene til 1000w var det vel. MSI suprim så er kravet 850w så vidt jeg vet.
  9. Leste ett sted at en gpu kan dra full load ved boot for en kort stund og at det kunne gå utover psu’en dersom den ikke er kraftig nok. Sitter på en corsair Rm850w psu, med en 12900k og alskens joysticker og annet ræl til simulatorer tilkoblet. Hadde tenkt å gå for en over middels 4090 og kjøre med lavere power til atx 3.0 psu’er er å få tak i, men litt skeptisk i forhold til det jeg leste om full load under boot. Noen som deler denne bekymringen?
×
×
  • Opprett ny...