Gå til innhold

seretur

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av seretur

  1. Hei. Jeg har et problem med at maskinen min "plutselig" slår seg av her og der. Etter litt enkel feilsøking lurer jeg på om det kan skyldes at strømforsyningen har kasta inn håndkleet, men samtidig hender det jeg får noen feilmeldinger ved oppstart.

     

    Utfyllende info:

    - P4 2,8GHz

    - ASUS P4-P800 E hovedkort

    - 1024 Mb RAM (Geil etellerannet - husker ikke modell)

    - 3 harddisker (2 WD, 1 Hitachi)

    - 1 DVD-RW (NEC)

     

    Feilsøking:

    - PCen har fungert normalt med dagens oppsett i snart ett år. Plutselig her om dagen bare slukna den mens jeg satt med den. Ingen tunge operasjoner som ble utført.

    - Den lot seg ikke skru på igjen.

    - Ved å ta ut strømkabelen i noen sekunder, og så sette den inn igjen, fikk jeg skrudd den på igjen, men den slukna iløpet av ett minutt.

    - "Plutselig", etter noen forsøk med overnevnte teknikk (kabelen ut og inn) får jeg meldingen "Overclocking failed!" når jeg starter skraphaugen. Jeg har aldri klokket maskinen eller rota i BIOSen.

    - Ved å ta ut to av harddiskene OG ta ut/inn strømkabelen holder den seg påslått nå (hvis den har litt medvind...).

     

    Er det kun strømforsyningen, eller kan det være noe mer som er galt? (jeg tenker da på "Overclocking failed!" meldingen)

  2. Min Maxtor OneTouch 200GB externa hårddisk fungerade fint ända tills igår då vi tog med den till en kompis för att lägga över några filer. Och helt plötsligt fungerar inte hårddisken längre när vi kopplar in den till vår egen dator! Den kommer upp i utforskaren i Windows, men när vi försöker accessera den får vi felmeddelandet "The request could not be performed because of an I/O device error".

     

    Windows "Computer management" säger att hårddisken är "healthy" men när man ser på "Properties" för hårddisken får man upp följande: 

    MaxtorHarddrive.JPG

     

    Vi kör WindowsXP men kompisen har Mac. Kan det ha varit detta som orsakat problem? (hårddisken är formaterad i FAT). Har för övrigt prövat både med USB och firewire kabel, men inget fungerar. Det verkar inte heller vara något fel på datorns USB port.

     

    Någon som har en ide??!!!

    Nøyaktig det samme skjedde her. Samme disk, samme filsystem, samme problem (ikke Mac, riktignok). Skjedde helt spontant mens den stod tilkoblet i PCen sin.

     

    Holder på med GetDataBack nå, og foreløpig er det mye bad sectors.

     

    Og der fikk jammenmeg GDB også en I/O error....

     

    Og der hang hele dritten seg...........

     

    hmm.... denne kan bli kjip ettersom det er mye private bilder osv på disken, og den er kjøpt i USA.....

  3. Jeg har planer om å kjøpe et digitalt speilrefleks kamera, men har litt problemer med å bestemme meg. Har lest en del om både Canon og Olympus, og begge har sine feil og mangler. Leste blant annet om et problem med forsinkelse på EOS 10D, som ble delvis rettet om man oppgraderte firmwaren. Ifølge de fleste tester jeg har lest, er 10 D generelt bedre enn E-1, men så er spørsmålet: kommer 4/3 standarden til Olympus til å ta over? Sannsynligvis ikke, ettersom både Canon og Nikon allerede har et relativt bredt utvalg av objektiver som passer til både digitale og analoge SLR, men eksempelvis Canon har jo allerede begynt med dedikerte DSLR objektiv (EF-S 18-55 f/3,5-5,6)?

     

    Erfaringer mottas med takk.

×
×
  • Opprett ny...