Gå til innhold

Sindre

Medlemmer
  • Innlegg

    360
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sindre

  1. Ja, google analytics er et verktøy som kan gi meg informasjon om hvor mange som er på hver side, hvor de kommer fra også videre, men spørsmålet mitt er egentlig hva jeg kan regne som "bra" hvis f.eks 50% går videre fra førstesiden fra Advokatfirmaet er det bra, eller er det dårlig? Hvor mange sider ser en kunde på før han evt tar kontakt? Det er sånne spørsmål jeg lurer på, ellers er jeg helt enig i at google analytics er et bra verktøy, men jeg vil bli flinkere til å tolke de resultatene den gir...

  2. Hei

     

    Jeg driver i disse dager og jobber litt for Advokatfirma Unneland & Co i forhold til markedsføring på nett. Jeg driver og letter litt etter en undersøkelse på nettet som sier noe om hvor mange % som går videre fra førstesiden og ser på de andre sidene og hvor mange som da evt bør ta kontakt? Er det noen som har sett noen undersøkelser på dette? Prøvde å søke på google og på forumet men fikk opp så mye annet.

  3. WOW! Gikk plutselig opp for meg at 2/4 kjerner ikke er det samme som 64 bits! :blush: Gjett om jeg har bomma på noe!

     

    Så nå har jeg noen spørsmål. Regner med at det kjører 32 bits som vanlig, men trenger man spesiell programvare? Eller fungerer det out-of-the-box?

     

    Hvis jeg forstår rett så vil 4 kjerner si (på en måte) 4 prosessorer. Vil det da si at prosessoren velger selv hvilken oppgave som skal kjøre hvor? Altså hvis man har 4 prosesser som kjører så kjører de på hver sin kjerne? (Det blir veldig teoretisk da.)

    9328563[/snapback]

     

    Alle de nyeste prosessorene fra både AMD og Intel støtter både 32- og 64-bits prosessering. De fleste av dem brukes nok utenlukkende til å gjøre ting i 32-bit, siden du må ha et operativsystem som støtter 64-bit for å kunne kjøre 64-bits programmer (på Windows-plattformen har ikke 64-bits utgavene av XP og Vista den helt store markedsandelen, tror jeg). 64-bits utgavene av XP og Vista kan fortsatt kjøre 32-bits programmer, bare så det er sagt.

    Det er operativsystemet sin oppgave å tildele prosesser til kjerner (f.eks. Windows 95/98/ME har vel ikke støtte for mer enn én prosessor/kjerne, så der kjøres alt på én kjerne).

    9328813[/snapback]

     

    Nå har jo jeg Linux da, noen som vet om dette er i den nyeste kjerna?

    9329514[/snapback]

     

     

    Uten at jeg er en spesialist på emne har nok Linux kommet vel så langt som de nyeste utgavene av Windows på området. Men Det er fortsatt en LANG vei og gå for at alle kjernene skal utnyttes maksimalt! For at et programm skal oppnå maksinal utnyttelse må de som programmere legge inn støtte for dette i dems program, først da kan du få sikkerlig bra utnyttelse av programmene du kjører.

     

    Ellers så tror jeg AMD med og lage 4 kjerner på 1 brikke vil kunne kommunisere vestentlig raskere mellom sine 4 kjerner, enn det Intel kan, som må ut på en slags bus for og kommunisere mellom brikkene. Tror ikke vi vil se så mye forskjell på det nå, men vi kan jo tenke oss at vi har en 64 kjerner, da vil AMD ha 16 brikker, mens Intel vil ha 32, da kan vi tenke oss at dette har en god del å si. Mest sannsynlig vil både ADM og Intel ha gått over til 8 eller 16 kjerner i hver prossesorbrikke!

  4. Dette vil gå bra. 100Meter skal den klare, men har vært endel poster før på forumet for folk har strekt den lengere enn 120Meter.

     

    Finnes mange steder du kan kjøpe kjøpe kabel pr. meter. Da har de gjerne en rull med 100Meter eller lignende ligge. Gå til en elektrikerbutikk som har endel kabler de har sikkert noe sånt liggende.

     

    Hvis du lar det være en hub eller lignende i midten vil denne styrke signalet, men kanskje litt teit med en hub/svitsj midt ute i skogen :whistle:

     

     

    Oppdatert: Du vil helt sikkert kunne utnytte 500Kbit, men spørsmålet er hvor mye loss du får...

    jeg tror personlig det ikke vil fungere i det hele tatt, eller fungere så bra at du ikke merker noe tap.

  5. Kan jo nevnes at jeg har prøvd og trykke CTRL-ALT-F2..3...4...5, ser ikke ut som dette fungere når wine henger seg, kan jo hende det fungere noen ganger men hver gang linux har hengt seg har jeg måtte skru av og på Pcen. Dette var når jeg skulle starte PokerStars clienten.. så trengs ikke svært avangserte programmer for og få wine til og henge seg.

  6. Informajsonsteknologi er sikkert nesten det samme som Informatikk bare ikke like bra. Jeg vil anbefale Informatikk.

    Fagmiljøet rundt et universitet er som oftes mye bedre enn det er ved en høyskole, jeg har gått på 2 høyskoler, er alltid noen lærere som ikke kan stoffet i det hele tatt men de har ikke noen bedre og tilby deg.

    På et universitet har de som regel bedre forelesere (totalt over hele linja vil jeg påstå). Finnes mange som er flinke på Høyskole nivå også, det er bare noen få som ødelegger for de andre

  7. Angående identifisering,så går det nå på side-messig basis (site preferences), så du kan stille det til å være slik på de sidene som ikke fungerer (som heldigvis har blitt velsignet få). Man kan også sette på "mask as IE", som antakelig gjør det helt umulig å oppdage at det er opera.

     

    AtW

     

    Det stemmer, men da mister den også egenskapene som opera har, og IE ikke har, men det har ikke så mye og si hvis du gjør dette for og forkle deg som IE 6

  8. er virkelig Opera SÅ liten globalt? bare i Norge den har så mange hardnakkede tilhengere altså.. :)

    7747442[/snapback]

     

    Opera kan identifisere seg som andre browsere, så det er fullt mulig at Opera skulle hatt en del av IE sitt kakestykke. Når jeg tidligere brukte Opera hadde jeg vanligvis satt på at den skulle identifisere seg som IE, husker dog ikke hva som er default.

    7747559[/snapback]

     

    Som standard så utgav den seg for og være IE. Det er likevel mulig og finne ut at det er Opera selv om den utgir seg for og være IE, krever bare en liten test, isteden for og stole blindt på det nettlesern sier.

     

    Finner ikke denne funksjonen lengere i Opera 9, har de tatt den bort?

  9. Kan en trådløs router/aksesspunkt sette opp et LAN, som man kan med en switch?

    Ja.

     

    Vil en trådløs router/aksesspunkt fikse dette problemet?

    Mest sannsynlig ikke, hvis dere sitter 2 stk sammen og 2 stk sammen med ad-hoc vil jeg nesten tro at det går fortere enn hvis 4 stykk skal igjennom en trådløs forbindelse. Trådløse forbindelser vil ikke klare og skille de ulike forbindelsene like godt som en switch gjør. blir ikke som og ha en kable til hver.

  10. Dette går ann og løses. Som du selv sier er det helt riktig at alle pcene bak det trådløse nettverket har samme IP-addresse utad. også har routeren (som jeg antar styrer det trådløset nettverket deres), gitt alle brukerne en intern ip addresse. som dere har bak routeren. Det du må gjøre er og gå inn på routeren også si at den skal videresende forspørsler som kommer til den ene felles IP-adressen til din maskin. Først må du finne ut hvilke port programet som du kobler deg opp mot din maskin er, også er det bare og videresende alle forespøsler som kommer til den felles IP-adressen med et Bestemt portnr til din pc bak routern.

  11. Klubben min driver og sanker stemmer for på "Klubben i ditt hjerte" konkurransen på dagbladet.no, noen som har lyst til og være snill og stemme på laget mitt.

    Laget er BSI-Volleyball, vi stiller i en egen klasse for bedrifts og studentidrettslag.

    Tar maks 20 sekunder, du må skrive inn 5 tall også trykke stem

     

    Dette gjør du bare for og være snill og vise at du bryr deg, skulle du ha problemer en annen gang kan du , hvis du vil, sende meg en pm så skal jeg hjelpe deg. Det er lett og være snill. Vil du være kjempesnill kan du stemme en gang hver dag, dette forventer jeg selvsagt ikke, men det er jo lov :innocent:

     

    Trykk her for og stemme på BSI-Volleyball i db.no sin kåring av klubben i ditt hjerte

     

    Takk for alle som var snille og gav en stemme!

  12. Første du må gjøre er og ta ut alt du ikke trenger

    Dvs. du kun har i:

    Ram, CPU.

    Start maskinen hva skjer da?

    Hvis den restarter igjen, så er det noe feil med:

    Ram eller CPU eller HK eller Strømforsyningen.

    Hvis du har byttet CPU, RAM og HK, prøv Strømf.

    Hvis du ikke har satt på en CPU før, eller har brukt samme Vifte på begge CPUene du har prøvd kan dette være problemet. Veldig vanlig og ha problemer med CPUen, har du tatt på Kjølepasta? Lett og ta på for mye der også!

     

    Lykke til

×
×
  • Opprett ny...