Gå til innhold

PiercaMann93

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av PiercaMann93

  1. Jeg vet dette er 2 år for sent, men jeg har nylig kommet tilbake hit på forumet selv er jeg i åpent forhold med ei dame, og vi tar jevnlige turer på klubb i tønsberg. selv har jeg ingen interesse i en rett på sak, og heldigvis likt for partneren min har du ennå ikke opplevd denne muligheten så har club fantasy blant annet "dame og par" kvelder hvor du er sikker på å ikke møte på 50 single menn som sikler etter den minste bevegelse du gjør det er også andre type eventer som "gangbang" og "EWS" kvelder hvor ting kanskje er litt usikrere (for min del foretrekker jeg heller damer og par selv om jeg er demiseksuell, da single menn oftest virker som de ikke får med seg en dritt.. eller spør om man "låner ut" partneren min.. som om hun er ett objekt.. ganske respektløst spør du meg. vi skal selv tilbake igjen nå snart da vi har funnet ut at dette er noe vi liker å gjøre anbefaler å ta turen innom der om det skulle bydd på noen fine tanker, og det er jo ikke slik at du trenger å gjøre noe med noen heller 😮 jeg og dama valgte første gangen å kun være med hverandre, men vi så at folk kikka og kikka jo litt tilbake
  2. vet ikke helt hva du snakker om mtp åpent forhold og menn. selv er jeg mann, spurte selv før første møtet med min kjæreste hva hun ønsket og fikk høre at om det var snakk om at ting etterhvert ville kunne blitt ett forhold ville hun nok hatt det åpent. i dag har vi vært sammen nesten 2 år, jeg har ennå ikke tatt like mye utnytte av den åpne delen som henne.. men jeg er også ganske picky i meg ift. hvem jeg møter da jeg trenger en vennskapelig connection med da casual uten vennskap føles kjedelig og meningsløst. ser ikke helt meninga med å ligge rundt akkurat, men en del fwb burde jo gjøre dagene med moro og spennende da du vet dette er folk du liker å finne på ting med?
  3. Så en remake av quidditch cup med customer characters? ble dette spillet bare helt glemt i denne annonsen?
  4. Skjønner ikke helt hva problemer folk har.. selv startet jeg ett kvarter-halvtime etter pre-launch og bruker selv en gaminglaptop av typ lenovo legionen 5 med nvidia rtx 3060, AMD Ryzen 5 5600 på 3 30GHz, 16 GB ram . Ingen problemer så langt annet enn ett par glitches jeg har rapportert.. derimot har folk kræsjet vil jeg anta noen komponenter ligger i faresonen for å ikke skulle være taklet spillet... Greit det er mange som melder, men det er også mange som ikke har snøring på hva som er nødvendig eller hvordan sjekke opp at PCen takler å spille ett spill. Samt er det også mange som ikke vet at det er billigere å bytte ut deler enn å kjøpe ny "pre-loaded" pc.
×
×
  • Opprett ny...