Gå til innhold

_tHokA_

Medlemmer
  • Innlegg

    2 418
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _tHokA_

  1. Etter som min stasjonære, og bærbare skriker etter ny harddisk vurderer jeg å kjøpe nye nå.

     

    Nå idag har jeg en SSD i den stasjonære. Den skal jeg sette i den bærbare. Men til den stasjonære vurderer jeg å kjøpe 2 nye SSD og kjøre dem i raid 0.

     

    Noen som har erfaring med denne disken?
    http://www.netonnet.no/art/data/komponenter/harddisker/ssd/samsung-840evobasic120gb/190619.7072/

     

    Og det å kjøre SSD i raid0?

  2. Ring og hør pris på forsikring før du vurderer en bil :)

     

    Men Civic er en grei bil det. Tonnevis med styling, bodykit, (død vekt), turbokit +++ til de. Men som sagt, finn en bil du vil ha og sjekk pris på forsikting. Hadde store planer med en VAG 1.8Turbo som første bil jeg, men ble en 1.6 da jeg fikk snakket med forsikringa. Mye billigere å eie

  3. Jeg har en HTC One X (eller X One?) Denne er ca 1år gammel nå og begynner å bli dårlig. Både batteriet og skjermen.

     

    Hoved problemet er nok skjermen. Jeg må ha maks lys på skjermen for å kunne klare å se noe midt på dagen. Nå idag er det overskyet, og egentlig ikke så lyst ute. Og selv om jeg har lysstyrken på 100% så har jeg problemer med å se skjermen.

     

    Er dette en garantisak?

  4. Jeg har hørt det er en grense på hvor mye man kan tjene på salg i Norge uten å melde fra / skatte av det

     

    Noen som vet noe mer om det?

     

    La si jeg f.eks kjøper noe fra ebay, og vil selge det her i Norge. Hva slags regler må jeg som privat person uten firma forholde meg til? Er det en maks grense på det jeg "tjener" før jeg må melde fra / skatte av det?

  5. Vernesko som er vonde å ha på seg fra dag en av er feil vernesko. Aldri hatt et par med vernesko av noen slag som har vært vonde å ha på seg så lenge at disse har blitt behagelige å gå i. Jeg har heller reist til en butikk som selger slikt og prøvd diverse og handler noen som passer meg.

    (Tess, Proffpartner, merkebutikker som selger verneutstyr osv..)

     

    Skoene jeg har nå er vonde fra første time! Idag tok jeg av meg skoa kl 1500, og jeg har vondt enda. Nå er klokka 0218. Jeg har tatt det med ro i hele dag, bare slappet av. Så jeg får vel prøve andre type vernesko. Kan ikke ha det sånn

  6. På jobben min er det et krav at alle skal bruke vernesko, tilfelle noe tungt faller ned på beina, men finnes det noe fritak for bruk av vernesko man kan søke om/skaffe?

     

    Saken er det at jeg har noen kresne føtter som må ha gode sko, noe ikke verneskoa er. Har utrolig godt i føttene daglig, selv med innlegg i verneskoa.

  7. Det er normalt å spørre den som eier eiendommen.

    Er det stat eller kommune så er det vel bare til å passe på at bakgrunnen går litt oppover så du ikke skyter blindt inn i en skog det kan komme folk.

     

    Ja, den ser jeg. Prøve å finne et sted med en liten jordhaug bak. Og såpass "skjult" at ingen vil se det kanskje. Folk bli vel fort redde

  8. Dersom du blir langvarig sykmeldt på grunn av sykdom eller ulykke kan inntekten din reduseres kraftig. Offentlig trygd vil normalt ikke dekke den inntekten du hadde som yrkesaktiv.

    Med en uførepensjon får du trygghet for inntekt, slik at du kan kompensere for inntektsbortfall dersom du faller utenfor arbeidslivet.

     

    Virker ikke som det er engangsutbetaling utifra dette men

  9. Har prøvd å lest meg til hvordan avtalen, og utbetalingene på uføretrygd hos LOFavør er, men jeg blir ikke smartere. Står man får 5.5G (folketrygdens grunnbeløp), men er det beløpet engangs utbetaling, eller blir det da total inntekt i året?

×
×
  • Opprett ny...