Gå til innhold

R.S.S

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av R.S.S

  1. -Som sagt, vannpipe, kuleste er de svære, men de finnes i mange størrelser.

    -Eplete, drikkes overalt hele tiden der nede, men du kan også lage digg is-te med det pulveret.

    -Spriten er dritbillig, i hvertfall hvis du kjøper noe som er tyrkisk, skal du ha utenlandske merker koster det litt mer. Vel å merke smaker mye av den tyrkiske spriten dritt, drakk meg full på tyrkisk sprit med sitronsmak, fyllesyke av dimensjoner.

    -Røyk er også billig, men samme med det, tyrkisk er billigere enn utelandske merker( men fortsatt utrolig billig).

    En KARTONG med noen lokale greier som het "best" kosta 47 kr.En kartong malboro kosta vel 150 eller noe sånnt.

    -Ellers er det faktisk ganske bra å kjøpe gull der nede ( utrolig nok ikke bare juggel), men er kanskje ikke aktuelt for så mange.

    -Går også ann å få i tak i kvalitets-skinnjakker til en billig penge, men husk å prute. Det er halve opplevelsen, skinnjakker koster gjerne noen tusen, så da tar selgeren med deg inn på bakrommet, gir deg te og gjør seg klar for timesvis med pruting :p . En venn av meg kjøpte seg det...

     

    Men sånn ellers er det utrolig mye juggel der, men fortsatt gøy på markeder, i veldig mange byer er det marked en gang i uka, det anbefales. Mye som skjer der, om så 90% av det som selges er noe dritt.

  2. Haha. Det morsomste er nesten å se på alle hat-mailene han som har lagd siden får.

    Vet ikke om folk bare kødder eller om de virkelig ikke tar ironien, uansett morsomt å lese:

    DUDE YOU ARE A MOTHER FUCKING FAGGOT! GOD SENT HIS OWN SON TO DIE ON THE CROSS FOR YOUR SINS AND HERE YOU ARE CALLING HIM HITLER! WHAT KIND OF MOTHERFUCKING DUMB FUCK ASS CUNT WAD ARE YOU?!?! YOU ARE GOING TO BURN IN THE FIERY CHASM KNOWN AS HELL FOR THE REST OF ALL ETERNITY YOU STUPID DUMBFUCK!!! YOU WILL  BURN IN HELL! THERE IS NO WAY JESUS COULD BE HITLER DUMBFUCK! ABOUT 2364518236519243517345 YEARS APART FAGGOT!!!! YOU SUCK NUTSACKS YOU FLAMING FAGGOT!!!

     

    Og han svarer:

     

    Wow, you really suck at life. Follow the following 4 steps to be promoted from shithead to douchebag.

    1. No matter what you say, if your e-mail is in all capslock, you are wrong. So stop it.

     

    2. Exclamation points, no matter how many you use, do not make you any more right. Give it a rest.

     

    3. Get some more creative words than 'faggot' and 'dumbfuck' you frothy mixture of astroglide, semen, and fecal matter that is all too often a byproduct of unadulterated anal sex. (aka Santorum)

     

    4. Bitch, shut the fuck up and go make me a sandwhich.

     

     

    :laugh:

  3. Jeg maa inromme aa ikke ha lest hele posten, men har et sporsmaal...

     

    Hva godt ville dette samfunnet du snakker om gjore meg? Jeg kunne jakte paa min egen kveldsmat eller stjele den av naboen uten konsekvenser? Om det er "naturlig" driter jeg egentlig i, jeg foretrekker fortsatt aa kunne ha en jobb for saa aa kunne kjope meg det jeg trenger.

    Saa hva er det dette samfunnet kunne gjore bedre enn dagens systemer?

  4. Nei, jeg satte meg i arbeidsgruppe, ikke som medlem av et domene.

    Jeg driver å formaterer disken nå, får håpe det funker da. Eller så har jeg hatt noen problemer med windows xp CD-en under innstalasjonen, som har gjort at noen filer ikke har blitt riktig innstalert, kanskje det har noe med det å gjøre. Får først se om det virker nå som jeg har formatert.

     

    Takk for svar så langt

  5. Hei, jeg har nettopp re-innstalert windows xp, men når jeg skal logge meg inn får jeg denne beskjeden:

     

    Systemet kan ikke logge deg på nå fordi domenet "mitt datamaskin-navn" ikke er tilgjengelig.

     

    Hva kommer dette av? Jeg har re-innstalert windows 2 ganger nå, men beskjeden kom andre gangen også. Noen som vet hva jeg kan gjøre?

     

    På forhånd takk for alle svar.

  6. Posten er ikke stort verre enn mange andre, brukte et privat firma til å levere en pakke ( UPS tror jeg firmaet het) . Da klarte jeg å spore opp pakken i New Dehli, egentlig skulle den til Sandefjord.

  7. For meg har alltid karakterene kommet lett. Det jeg gjør som jeg tror jeg blir trukket litt opp for, er at jeg tar til meg forskjellige ord og uttrykk jeg leser i aviser o.l. Ikke helt bevisst, men at jeg lærer det ordet eller uttrykket, og så bruker det senere.

     

    Også er det desverre også slik at man blir trukket opp hvis skriver ting sånn som læreren liker. Det er egentlig veldig synd, men jeg har vendt meg til det. Skriv for eksempel aldri om et tema hvor du vet du har et kontroversielt standpunkt, eller hvor du vet at læreren mener det motsatte av deg.

     

    Og hvis du sliter med innholdet i tekstene du skriver, burde du kanskje gå gjennom noen flere tekster nøye. Legge merke til hvordan forfatteren bruker virkemidler, og prøv å skjønne hvordan han/hun gjør dette, og så kopierer du. Det gjør heller ikke noe å låne ganske så direkte fra andre, så lenge det ikke er blåkopi. Dette er ikke veldig vanskelig, og hvis du fortsatt går på ungdommsskolen stilles det ikke høye krav om god histrie osv...

     

    Forresten tror jeg ikke karakterer nødvendigvis har noen sammenheng med intelligens, har for eksempel en venn, er overbevist om at han ikke har skrivd en egen setning de siste 5 årene på skolen omtrent. Han skriver alltid direkte av lærerbøkene( formulerer ALDRI setningene selv), men han har et snitt på godt over 5.

  8. Jeg har ei venninne fra Irak, hun flyktet derfra da hun var 8 eller noe. Hun har sett folk blitt hengt på åpen gate, Saddams politi skyte antatte motstandere av han, og folk som er blitt puttet i fengsel uten å verken ha vært siktet for noe, eller fått noen dom. Dette skjedde ikke bare innemellom, det skjedde hele tiden. Det var ikke flere dødstall daglig i Irak før krigen enn nå. Forskjellen er at det nå i hvertfall til en viss grad finnes rapporter om dem.

     

    Og dødstallene var faktisk ikke veldig høye(bare skremmende at de fortsetter å stige). Men poenget mitt er at det faktisk ikke var noe verre i Irak nå enn det var før krigen. Og meningsmålinger viser jo til og med at et ganske kraftig flertall i Irak synes krigen var verdt det, det synes jeg man burde legge merke til.

  9. Kan ikke sauebøndene bare skyte de ulvene som blir for nærgående på hus, barn, sauer eller whatever? Enten så klarer ulvebestanden seg, og bøndene skyter bare de som en en trussel mot dem. Ellers så dør ulven ut i Norge.

     

    Ulven har uansett ingen "nytteverdi" eller noe slikt, men menneske skal heller ikke ha makt til å avlive alt som ikke har det. Dette med mindre ulven er en trussel mot oss, eller den blir for nærgående. Så får vi bare se hvordan det går, det er i hvertfall idiotisk å bruke penger på noe slikt!

  10. Synes dette med SU og SV er litt forvirrende, SU skal altså være ungdommsorganisasjonen til SV, right?

    Men nå er det slik at SU er revolusjonære, mens SV er sosialdemokratiske? Hvordan henger det sammen?

    Da man er for gammel til å lenger å lenger være revolusjonær skal man bli sosialdemokrat? Dessuten er vel SU mer radikale enn SV rent generelt?

  11. Heisann, ser at det finnes hauger av "hvilket head-set" tråder, men kan ut fra disse ikke finne helt det jeg leter etter.

     

    Jeg er nå altså villig til å spytte i litt for et headset som godt som kun skal brukes til musikk. Er ikke snakk om noen ekstreme summer, helst under 1000 kroner, men kan spytte inn så mye som opptil 1500-2000. Så hva er det jeg da burde kjøpe? Kom gjerne også med nettbutikker man kan kjøpe disse.

     

    På forhånd takk

  12. Jeg er i utgangspunktet i mot dødstraff, men i ytters ekstreme tilfeller kan jeg godta det, f.eks Marc Dutreaux saken, med han driter jeg egentlig i om de dreper han.

     

    Men sånn ellers er jeg imot dødsstraff fordi det nesten alltid finnes en sjanse for at man tar feil.

  13. Det har også, som du nevnte, i følge Illustrert Vitenskap lykkes forskere å skape antimaterie -- i en utrolig kort periode. Stoff-antistoff-reaksjonen avgir utrolige mengder energi og er grunnlaget for motorene i Star Trek. Selv om det kan virke drøyt å trekke inn Star Trek, er det altså teoretisk sett riktig. Hva antistoff har med gravitasjon å gjøre -- hvis noe i det hele tatt -- vet jeg ikke.

     

     

    EDIT: Yay, innlegg #100!

    Stemmer det, når et materie og antimaterie "møtes" annihilerer de og det vil gå over til en annen form for energi, men dette har ingenting med gravitasjon å gjøre.

    Forøvrig er det ingen som helt vet hvorfor det finnes mindre antimaterie enn det finnes materie.

  14. Er det et nforce2 hk. sp1 for WinXP må installeres før chipsetdriverne (3.13). Har du gjort det i den rekkefølgen?

     

    Windows XP users must install Service Pack 1 prior to attempting to install this package. Failure to do so will result in the inability to support USB 2.0.

     

    Fra nvidia sin side.

    Har asus a7n8x, så ja, er vel nforce 2. Innstalerte sp.1 først ja(tror jeg). Skal prøve å avinnstalere driverne og så gjøre det på nytt igjen.

     

    Inn i maskinvarebehandling og oppdater USBkontrollører manuelt,

    egenskaper>driver>oppdater

     

    Står bare at den ikke finner en driver som passer bedre til maskinvaren enn den som allerede er innstalert.

  15. Hei, jeg har et hovedkort som støtter usb 2.0, jeg har innstalert alle drivere til hovedkortet og jeg har også innstalert windows service pack 1.

     

    Men når jeg plugger inn et usb 2.0 device kommer det alikevel opp en melding om at "en høyhastighets-usb-enhet er koblet til en ikke-høyhastighets usb-port.

     

    Hvorfor har jeg altså ikke usb 2.0?

     

    Takker for alle svar.

  16. Jeg trenger også øreplugger til Ipoden min. Hvor var det du fikk kjøpt de sony-ørepluggene dine? Har du en URL til et sted man kan kjøpe dem eller se litt info om dem?

     

    Eller er det noen andre om har noen plugger å anbefale? Helst ikke sånne som liksom går rundt øret.

  17. Det må bli " A Clockwork Orange" av Stanley Kubric.

     

    Er helt utrolig hvordan Kubric tidvis får deg til å hate Alex, men andre ganger få deg til å sympatisere med han til tross for den manipulative drittsekken han er. Filmen er også en herlig satire på samfunnet. Dessuten er språket i filmen utrolig bra, mange ord er f.eks basert på russisk. Første gangen jeg så filmen var det mange av ordene jeg ikke skjønnte, men det er vel kansje meningen.

  18. Enkelt og greit,hvis du måtte velge en, hva er den beste filmen du har sett og hvorfor?

     

    Min yndlingsfilm må bli " A Clockwork Orange" av Stanley Kubric

     

    Er helt utrolig hvordan Kubric på en merkelig måte får deg til å tidvis hate Alex, men andre ganger sympatisere med han til tross for den manipulative,onde drittsekken han er. Filmen er også en herlig satire på samfunnet, og jeg elsker språket i filmen, hvor Kubric blandt annet låner forskjellige russiske ord.

     

    Men hva er altså din yndlingsfilm, og hva synes du er så bra med den?

×
×
  • Opprett ny...