Gå til innhold

Y5WJUCYJ

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Y5WJUCYJ

  1. Kim Remy Holtet skrev (På 7.5.2016 den 14.33):

    Du lever i en fiktiv verden. "Fredens land"... Jeg er veldig glad for at vi har så mange flinke og utdannede mennesker i dette landet som går frem med teknologi som til og med US Navy kjøper. I et høykost land som Norge, er vi nødt til å satse på teknologi.

    Dette er en pengegruve for Norge, og det trenger vi.

    Jeg husker godt uttrykket "kirurgisk presisjon" når amerikanerne bombet Irak i sin tid. Kjempebløff! Utrolig mange uskyldige sivile ble drept.

  2.  

     

    Ett stykk hetebølge og her kommer hysteriet.

    Ei? Har du vore i koma dei siste 20 åra?

    Ufint! Som om eg sku spørre deg om du er høg på klima, noko eg ikkje ser nytten av å spørre om.

     

    Er heilt normalt at vi har fin sommartemp i norden over 30 grader nokre få dager i året. At det nedover europa bikker 40 er og normalt. Er dog imponert over at alle veiane og auka bebyggelse ikkje har ført til enda varmere temp.

     

    At "klimaeksperter" påberoper seg å vite noko som helst om utviklinga av klimaet når di ikkje vil ta inn over seg at det har vore varmt før og at dette går i naturlige sykluser er i seg sjølv ei imponerande bragd.

     

    Nyt sommarvarmen nå som den er her eit kort augneblink!

    Det er vel du som imponerer når du ikke klarer å ta innover deg at temperaturøkningen nå har gått 1000 ganger raskere enn i steinalderen. Det er mange års forskning som gjør det mulig for deg å skrive tøyset ditt, og poste det sånn at alle kan lese det. Men klimaforskning tror du ikke på? Kan du fortelle meg hvorfor?

    • Liker 3
  3. Utfordringa med å legge på drivstoffsavgifta er at berre fører til at fleire går over til elbilar, og at det blir færre og færre som er med på å ta rekninga.

     

    Den enklaste og mest korrekte måten å ta inn pengar til å bygge ut vegar på er å kreve inn vegavgift via forsikringsselskapa slik at bilistar betalar avgift etter kor mykje dei køyrer. Ulempen med den måten å kreve inn avgift på er at det ikkje lenger blir brukarfinansiering, mesteparten av avgiftene vil då kome frå bilistar som ikkje bruker den aktuelle vegen.

     

    Når ein fyrst er i gong så burde ferjebilletten bli finansiert på same måten, då betalar alle bilistar ein tilpassa som som gir rett til å bruke heile norges vegnett inkludert ferjer, nyvegar, bruer og tunnelar.

     

    Synes ikke det er noe problem at flere går over til å kjøre elbil. Det kan jo føre at det blir mindre global oppvarming.

    • Liker 1
  4. Fylkeskommunene burde heller legges ned. Disse er unødvendige og svært kostbare byråkratiske enheter som vi kunne spart mange penger på å fjerne.

    Men da ville avdankede politikere fått et problem da de ikke lenger kunne pensjonere seg i en lukrativ stilling som fylkesmenn.

    Å overføre fylkesveiene til fuylkeskommunene er bare ett av flere forsøk på å legitimere dette unødvendige byråkratiet.

     

    Øhhh

  5.  

    Lurer på hvor mange barn disse kommer til å drepe.

     

    Ingen, dette er ikke en av de gamle våpene som gjerne bommer med noen hundre meter, NSM er så presis, alt hvis de ville sprenge den lille hodet ditt... Så hadde den gjort det med en feilmargin på noen cm

    Ha-ha, hvor har jeg hørt uttrykket kirugisk presisjon før mon tro? Kuwait var vel det første. og så Irak og Libya.

    Finnes det grenser for naivitet?

  6.  

     

     

    Min far hadde forsterker eller hva det enn var fra Electrocompaniet, for ca 20 år siden. Siden har jeg ikke hørt noe om dem. Rådyre luksus saker for gamle menn dette. Bra, men for et svinnende lite marked.

     

    I hvertfall ikke noe for dem som hører på hip-hop med autotuned og kebabnorsk.

    Nei dette er mer for analoge menn med vakumtube apparater med BO høyttalere.

    Her snakker man som man har vett til, tydligvis. Grei ut om koblingen mellom rørapparat og BO, er du snill. Og hva er en analog mann?

    Mener du impedanstilpasning?
×
×
  • Opprett ny...