Gå til innhold

humanji

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av humanji

  1. Bjerknez skrev (2 timer siden):

    Siden luset virket først, men deretter stoppet og virke, så kan det tyde på dårlig kontakt i forbindelse med byttingen. Eller evt. at det er blitt skade på en ledning.

    Da har jeg åpnet tatt av dekslene og sett på ledningene. Det var en dårlig forbindelse på en av ledningene og nå fungerer lysene igjen! Takk for forslag! 🙂

  2. Bjerknez skrev (2 minutter siden):

    Sjekk her:

    https://downloadcenter.samsung.com/content/EU/202012/20201231084212708/1Door_RR7000_User-servicing-manual_26lang.pdf
     

    Du har mest trolig ødelagt noen kabler nær du byttet side på døren. Eller glemt å sette på en kontakt, eller evt. satt dem feil. Det er også en varsel om dette. 

    Ja jeg skal ta å åpne opp igjen for å se om kontaktene er koblet skikkelig sammen. Det var et godt tips! Det er jo litt trangt inni der så kanskje en av kontaktene har løsnet litt.

  3. Hei,
    Jeg kjøpte nylig et nytt kjøleskap. Det første jeg gjorde var å bytte side på døren, la det hvile 8 timer ish også sette det på. Det fungerte helt fint med lys i starten, men plutselig stoppet lysene i kjøleskapet å skru seg på når jeg åpner døren. Jeg klarer ikke finne noe om hvordan sensoren fungerer (har lest gjennom alt av dokumenter på Samsung sin side). Samsung sin support var heller ikke noe hjelpsom da de sa det ikke ble dekket av garantien og det måtte bli reparert av en tekniker. Tenkte å høre om noen har noe tips til hvordan jeg kan fikse det? 

  4. xClaymanx skrev (1 time siden):

    Det er uansett isolert innenfra. Mulig at det må jobbe litt mer for å holde det kaldt, men så lenge står vel ikke sola inn vinduet vel?

    Solen skinner inn vinduet fra morgen til rundt lunsj tid. Og solen vil treffe ca. halve kjøleskapet.

    Takk for alle svar! Vil det ha noe å si at det er stål? Stål har vel litt andre egenskaper enn plast. 

  5. Heisann,
    Meg og min samboer skal flytte fra Oslo til en øy på Helgelandskysten og lurer på om noen har noen tips til transport av flyttelasset? Vi har en stasjonsvogn og vil få plass til alt i ett lass om vi har en skaphenger i tillegg. Hadde vært ideelt om det var mulig å leie en tilhenger i Oslo og levere den fra oss i Mo i Rana. Noen som har noen tips til oss?

    Takk for alle svar!

  6. Hei,

     

    Grunnet at jeg har fått noen tidligere fag innvilget, så trenger jeg bare å ta 2 fag dette semesteret. Men for å få fullt stipend må man ha 60 studiepoeng per år, og nå får jeg bare 50. Så det jeg lurer på er om noen vet om et bra "valgfag" å ta? Trenger egentlig ikke å være relatert til min utdanning (som er dataingeniør ved høgskolen i bergen). Har egentlig lyst å ta noe som er enkelt eller gøy. Det er en bonus om det er nettbasert siden jeg jobber ved siden av skolen.

     

    Takker for alle svar =)

×
×
  • Opprett ny...