Jump to content

humanji

Medlemmer
  • Content Count

    56
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  1. Heisann, Meg og min samboer skal flytte fra Oslo til en øy på Helgelandskysten og lurer på om noen har noen tips til transport av flyttelasset? Vi har en stasjonsvogn og vil få plass til alt i ett lass om vi har en skaphenger i tillegg. Hadde vært ideelt om det var mulig å leie en tilhenger i Oslo og levere den fra oss i Mo i Rana. Noen som har noen tips til oss? Takk for alle svar!
  2. Jeg tenker å bytte hovedkortet, cpu og gpu når jeg kan ta meg råd til det. Inntil videre får dette oppsette briste eller bære! Men takk for hjelpen. Setter pris på det! =)
  3. Jeg tror du har løsningen der. Plugget inn nettverkskortet rett ved siden av den skrapen der så har nok kommet borti chippen.
  4. Jeg endte opp med å gå inn i bios og velge ignorere istedenfor monitor på cpu voltage målingene. Nå fungerer pcen bra. Litt bekymret for at den plutselig skal kapitulere, men inntil videre...
  5. Nå har jeg tatt PCUen og testet den med en multimeter. Det var ingen problemer med den som jeg kunne finne. Kan tyde på at problemet ligger en annen plass... Sikkert hovedkortet... Hadde vært synd å kjøpe et nytt hovedkort for at det muligens blir ødelagt med en gang.
  6. Pcen kjører en Gtx 1060 og ryzen 5 1600x. Men når det er sagt så ønsker jeg å oppgradere PCen etterhvert. Har lyst på litt spillerom. Virker denne grei? https://www.komplett.no/product/915832/datautstyr/pc-komponenter/stroemforsyning/enheter/corsair-tx650m-650w-psu#
  7. Ja jeg tok det ut ganske fort etter jeg ikke fikk start på PCen.
  8. Den ene skruen på psu var løs igår. Den som festet psu til kabinettet. Kan være noe har ristet seg løs? Jeg tror jeg inviterer i ny psu først og ser og det løser problemet. Noen anbefalinger når vi først snakker om det? Hehe
  9. Ja jeg har et multimeter, men usikker på hvordan jeg måler. Hvor skal jeg plassere pinnene?
  10. Flyttet PCen min i en bil. Den startet som vanlig. Slo den av for å sette inn et trådløs nettverkskort så kom denne erroren. Noen som har noen råd? Må jeg kjøpe nytt hovedkort? Jeg plugget inn nettverkskortet der ved jumper pins'ene som vist på bildet. Mulig jeg har kommet borti de og ødelagt noe?
×
×
  • Create New...