Jump to content

humanji

Medlemmer
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Solen skinner inn vinduet fra morgen til rundt lunsj tid. Og solen vil treffe ca. halve kjøleskapet. Takk for alle svar! Vil det ha noe å si at det er stål? Stål har vel litt andre egenskaper enn plast.
 2. Heisann! Vurderer å kjøpe et svart kjøleskap men usikker på om det gjør noe at det er svart? Jeg synes at det ser skikkelig kult ut men det kommer sol inn på kjøkkenet og der kjøleskapet skal stå på formiddagen. Noen som har peiling her? Er det en dealbreaker?
 3. Heisann! Min svigermor har spurt meg om hjelp til å kjøpe en laptop som hun skal bruke til å gå gjennom gamle bilder og videoer, og surfe på nettet. Jeg har litt peiling på data men ønsker ikke å gi noen dårlige råd. Noen som har noen forslag til en grei datamaskin? Kanskje noe som dette
 4. Heisann, Meg og min samboer skal flytte fra Oslo til en øy på Helgelandskysten og lurer på om noen har noen tips til transport av flyttelasset? Vi har en stasjonsvogn og vil få plass til alt i ett lass om vi har en skaphenger i tillegg. Hadde vært ideelt om det var mulig å leie en tilhenger i Oslo og levere den fra oss i Mo i Rana. Noen som har noen tips til oss? Takk for alle svar!
×
×
 • Create New...