Gå til innhold

Pussle

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pussle

  1. Hei

     

    Støtte på et problem og jeg er usikker på om det er lite eller stort. 

     

    Skulle klone systemdisken min og gikk fra kingston 120gb til kingston 500gb. Brukte et kloneprogram som kaller seg Macrium software. Etter kloningen var ferdig, byttet jeg ut den gamle ssd med den nye, og alt gikk fint og flott, helt til jeg oppdaget at den nye(og større ssd) fortsatt lyste rødt og hadde 1 gb tilgjengelig. Så hele operasjonen fremstår som meningsløs

     

    Noen gode innspill, eller har jeg klart å tråkke i salaten?

     

    Mvh

    Kristian

  2. Nei nei, jeg mener den vil fungere som en vanlig 144Hz skjerm, den vil bare ikke få utnyttet sin evne til å synce adaptivt med fps i spill. Freesync skjermer må ha AMD skjermkort for å få adaptive sync, mens Nvidia skjermkort kun gir adaptive sync med G-Sync skjermer.

    Glimrende. Da fikk jeg svaret på det jeg har googlet istykker nettet på.

  3. Jeg vet ikke om det har kommet helt klart frem her. Men om du kjøper en skjerm med Freesync, så vil den fungere som en helt vanlig skjerm med ditt skjermkort. Muligens må/bør du skru av freesync i skjermens OSD meny dersom skjermen leveres med Freesync skrudd på som standard, men jeg tror ingen av dem gjør det.

     

    Av og til når en Freesync skjerm er på tilbud, er den den billigste 144Hz skjermen du får tak i. Du måtte altså betalt ekstra for å slippe Freesync! :p Og i et slikt tilfelle gir det selvsagt ikke mening å kjøpe en skjerm uten Freesync om den med Freesync som er på tilbud vil dekke dine behov.

     

    Nå blir det jo ellers slik da, at du ikke kommer til å vite hva du går glipp av uansett, så lenge du ikke kan aktivisere Freesync på skjerm/skjermkort. Men det er altså et teknologi som i flere tilfeller er veldig kjekk å ha. Så om jeg var deg, ville jeg vurdert å se etter en G-Sync skjerm på finn.no for eksempel. Da kan du jo få dem ned i den prisen du så for deg.

     

    Om du går for en 144Hz skjerm med eller uten Freesync, så har nVidia lansert en ny type sync for vanlige skjermer som heter "Fast sync", og den kan være å foretrekke fremfor "VSync".

     

    Takker for godt innlegg.

     

    Når du skriver helt vanlig skjerm, mener du at jeg ikke vil oppnå 144 hz, og jeg kan spare meg bryet, for det vil ikke bli noen forbedring?

  4. Hei

     

    Jeg har rotet litt rundt på forumet, google og lest en flott faq som en bruker har lagt ut. Eneste problemet er at jeg sitter igjen med flere spørsmål.

     

    Vurderer å anskaffe meg en 144hz skjerm. Jeg er ingen hardcore gamer så jeg har sett på skjermene i klassen mellom 2000 til 3000 og de kjører freesync. (Asus, AOC, Samsung mm)

     

    Betyr det at det er bortkastet å kjøpe en slik skjerm når jeg sitter med et nvidia 1060 6gb kort og i5-4670 prosessor, at jeg ikke vil oppnå 144hz, vil bare få tearing, flimring og dårlige farger og en skjerm med forferdelig innsynsvinkel?

     

    Hadde blitt veldig glad for noen innspill

     

    vh

    Kristian 

     

     

  5. Hei

     

    Kjøpte for en kort tid siden en flott Asus zenbook som er som en drøm. Helt til den falt ut av vesken min, traff asfalten og fungerer ikke som en drøm lengre, og i tillegg til knus skjerm

     

    Kontaktet Asus i Norge, og etter litt kjapp hoderegning er vi nesten på samme nivå som å kjøpe en ny. Betalte rundt 11000,- for Pc, og reperasjon koster rundt 6 til 7 tusen. Har googlet i stykker internett, etter ny skjerm med touch, men kom frem til at Asus er kanskje det verste du kan kjøpe hvis du skal bytte noen deler. Har aldri opplevd større mangel på standardisering og forskjellige modeller. 

     

    Er det noen på dette forumet som kan hjelpe meg litt, eller komme med noen gode innspill. Har mest lyst til å finne riktig skjerm og bytte den ut selv. Men var ikke bare å bestille noe. Særlig siden "toppen" har fått en fin bulk. (se bilder)

     

    Håper på gode innspill.

     

    mvh

     

    Kristian 

    post-431713-0-11492300-1487246519_thumb.jpg

    post-431713-0-37408100-1487246538_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...