Jump to content

SlopeiZ

Medlemmer
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

287 profile views
 1. med nærmere ettertanke. så kan vi ikke utsette likevell. beklager. vi vill ikke tjene noe på det noen av oss uansett.
 2. For en jævla taper. er så utrolig. at ikke Telenor ligaen blir flyttet til noe alá en custom faceithub er beyond me. telenor er et stort nok selskap, med god nok råd / kontakter, til å kunne få ordnet noe ordentlig custom med faceit. gamer og deres patetiske anticheat holder jo klart ikke mål. ikke at faceits AC er perfekt, men i allefall bedre enn hva gamer bruker. for ikke å snakke om at da ville faceit ha stått for servere. Norsk CS er så jævla infisert av patetiske no life idioter som tar snarveien med cheats. som det at man lot en som ble tatt for "lekebrett" få bli i NPL 1. det viser jo bare at i norsk CS bryr man seg ikke om cheats. tanken på HVOR mange som faktisk cheater oppover i divisjonene og i KoN er kvalmene! det er en grunn til at resten av værden ser nedpå Norsk tier 2 CS. og det er pga kjøtthuer som dette.
 3. Øøø... Ubuntu er Linux.. Men ja, Linux er stortsett forbeholdt nerder. Og vi vil ha det slik. Da slipper vi all bloatwaren vi ikke trenger. Lada (win) funker helt greit for den som liker Lada, jeg derrimot kjører Lambourgini som i likhet med Linux er luksus for de få. Men takler du ikke kreftene går du ut i første sving. Vell, som bruker av Kali og Ubuntu vill jeg bare si det at selvom støtten for linux fra andre utviklere øker, er det enda ikke optimalt. ta f.eks gaming. det kan være til stor frustrasjon når man ikke får spilt et spill fordi utvikleren ikke gadd å gjøre spillet klart for linux. men det skal også sies at det.. er det ENESTE windows har mot linux atm. linux blir mer og mer polert. om man ser på ubuntu i dag f.eks. det er utrolig mye bra som ikke er å se i windows ang utforming og personalisering. for ikke å snakke om all den bakrundsdritten som kjører i windows som man ikke får kontrollere selv...
 4. Vell, som bruker av Kali og Ubuntu vill jeg bare si det at selvom støtten for linux fra andre utviklere øker, er det enda ikke optimalt. ta f.eks gaming. det kan være til stor frustrasjon når man ikke får spilt et spill fordi utvikleren ikke gadd å gjøre spillet klart for linux. men det skal også sies at det.. er det ENESTE windows har mot linux atm. linux blir mer og mer polert. om man ser på ubuntu i dag f.eks. det er utrolig mye bra som ikke er å se i windows ang utforming og personalisering. for ikke å snakke om all den bakrundsdritten som kjører i windows som man ikke får kontrollere selv... Lada (win) funker helt greit for den som liker Lada, jeg derrimot kjører Lambourgini som i likhet med Linux er luksus for de få. Men takler du ikke kreftene går du ut i første sving.
 5. her var det mye slurvete skrivefeil og kommafeil. men helt enig i det som står her. jeg skulle ønske microsoft lot brukere kode egne temaer fra scratch. det er mulig og fungerer fint i dag, men blir ofte slettet eller delvis slettet ved neste update. derav må man legge til "skinnet" på nytt og på nytt. utrolig ork, med tanke på hvor customizeable windows XP var. for å endre systemfont i dag må du skrive en ny registery fil liksom. utrolig teit, særlig når jeg ser mulighetene i linux. som blir mer og mer polert med årene. (bruker av windows 10, Ubuntu og Kali)
 6. Heisan, kjipt å høre at det passa. men vi skal på lan på fredag. er det mulig for dere da å utsette det enda litt lenger?. sendt inn forslag. ugreit om dere må gi dere på walkover liksom. -Walter (slopeiz)
 7. Vi vet det er sent. men vi har et vennelag i 5.div målet er å bruke spot'n for fun, og kjemi er viktig for oss. vi kommer ikke til å gå insane tryhard, men vi troller ikke heller så helt vær små seriøs. Så om du ønsker noe å gjøre i TL i år så ta kontakt om; 2000+ Timer. lvl 5+ faceit. tåler en spøk. Se hele utlysningen på Gamer.no
 8. sender dere IP til Servern deres når dere er klare? så kan vi få tatt veto også
 9. heisan. vi rakk ikke å få skjekket inn i tide. er det for sent å be om at en admin kan få gjort det for oss manuelt nå? Ragnarok Esports
 10. ser dere også bare er 4 på laget? det er for sent å legge til spiller og nå, så hva blir det til?
×
×
 • Create New...