Gå til innhold

Xpence

Medlemmer
  • Innlegg

    235
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xpence

  1. Du får ringe inn forklare situasjonen, og si at dem skal sende ny faktura som du kan betale. Viss ikke kan du kontakte en advokat eller kansje tv2 hjelper deg og se hva du får dem til å gjøre

    9471709[/snapback]

     

    Har ringt inn og forklart saken, har snakket med sikkert 3-4 forskjellige hvorav en person ville inngå en avtale med å betale deler av beløpet hver mnd til det er nedbetalt, noe jeg ser på som positivt fra deres side, mens de andre skulle ha hele beløpet.

    Greit nokk, jeg har pengene til å betale hele beløpet om det er det som står på, men ikke pokker om jeg har tenkt å betale inkasso pga jeg ikke har fått regning

     

    Dem virka svært lite interessert i å gjøre noe med inkassoen, den måtte jeg bare betale fikk jeg beskjed om. Sitter og vurderer tv2 hjelper deg nå, er det stor sjangse får å få igjennomslag der eller ? Er jo snakk om 10 000 kroners beløp her.

  2. Har fått noen komplikasjoner med nextgentel og søker derfår råd her hos dere.

    Her kommer saken:

     

    Har vært bredbåndskunde hos PC Support (lokal leverandør) en god stund og får en stund tilbake fikk vi information om at Nextgentel skulle ta over dette.

    Tiden gikk og vi fikk tenkte ikke over at vi ikke hadde fått noen regninger på flere mnd fra nextgentel før vi plutselig en dag mistet nettet, da jeg tok kontakt med kundeservice (etter sikkert 30 min i tlf) fikk jeg information om at vi ikke hadde betalt regninger på flere mnd og dem hadde sperret linjen og sendt 1 av 3 fakturaer videre til inkasso etter gjentatte purringer og mail, også ett brev om ett krav at vi skulle sende tilbake den lånte routeren.

     

    Greit nok, problemet mitt er at jeg ikke har sett snurten av EN eneste regning siden dem tok over og når dem sier dem har sendt inkassokrav så blir man vel forbannet!?

     

    Jeg kjenner vel også til ca 10-12 andre ++ som har samme problemet at dem har ikke fått noen regning før inkassokravet kom i fra selskapet noe som jeg da vil konkludere med at Nextgentel enten ikke har system i det hele tatt når det kommer til faktura eller at dem prøver seg på en spansk en får å få seg dårligere rykte (heller tvilsomt)

     

    Da jeg var i kontakt med dem på tlf forklarte dem meg greit at om jeg ikke hadde fått brev så var ikke dette noen unskyldning da alle kunder får den i mail også, men jeg har aldri tatt i bruk den mail adressa som dem deler ut da jeg har en annen.

     

    Jeg har også vært i kontakt med mitt lokale postkontor og der er ingen brev som ikke er levert, Nextgentel hadde min riktige adresse da jeg fikk den opplyst pr. telefon, kan ikke tro at noen springer rundt her og stjeler med seg bare Nextgentel sine brev da jeg har fått all annen post.

     

    Det jeg da lurer på er: Kan dem sende meg inkassokrav når jeg ikke har mottatt noe faktura eller brev? Hvilke rettigheter har jeg ? Hvor lang tid tilbake kan dem kreve betaling får (var en ekstremt stor regning det her)

     

    Noen som har inspill? Eventuelt en lignende sak?

  3. Jeg trenger hjelp til valg av minne i min bærbare pc. Det er en Elitegroup ECS men jeg vet ikke hvilken minnebikke den har fra før av, så jeg lurer på om noen har en link til ett program som viser hastigheten på minnet eller noe lignende. Pcen ble kjøpt får ca 5 mnd`r siden

     

    På forehånd takk :)

     

    EDIT: etter jeg lastet ned cpu-z og sjekket der fannt jeg ut at jeg har ei kingston brikke

    som kjører på 166mhz altså pc 2700, har dere noen anbefalinger da ? skal forresten også oppgradere cpuen har nå en 1.5ghz banias men vil ha en 1.8ghz eller 2 hz dothan cpu, mine bør være 512 MB =)

  4. ok da så, men nå får jeg ikke registrert meg får bare opp en hel side med errors uansett hva jeg gjør... er det noe som er galt med servern eller?

     

    EDIT: kontoen ble createt selv om jeg fikk opp html error 500 holder på å laste ned oppdateringer nå :)

    EDIT2: Vil bare bruke anledningen til å takke alle for kjapp respons :)

    EDIT3: lurer på mye rart jeg :p hvordan kan jeg forandre slik at det blir trukket for 6mnd isteden får 1 mnd tenkte at jeg skulle ta bare for en mnd men nå angrer jeg siden det blir billigere i lengden å bare ta 6mnd går det ann å skifte dette før det blir trukket?

  5. Som topicen sier var jeg i dag og handlet de 2 siste wow spille dem hadde på obs i ålesund, gledet meg noe sinnsykt til å få komme i gang har fått installert allt og registrert nøkkelen, men når jeg tar en nærmere titt skal det følge med en lapp med en kode som gir meg en mnd gratis spilletid skal det ikke? la også merke til at det var en rundt teip bit på undersiden av der coveret var, men ikke på toppen :thumbdown: hva kan jeg gjøre annet enn å levere inn igjenn spillene? tips mottas med stor takk

  6. Dette er det største vås jeg har hørt noengang, hvorda er det mulig og bli syk av et SPILL!!!:

     

    Har spillt half life 2 flere ganger og har ikke merket noe som helst til denne påståtte sykdomen.

    dra deg hit da og sitt ved min side i 1 time, da skal jeg låve deg at når du går ut av rommet er du så full av spy at du ikke tør vise deg for andre folk...

  7. Heisann, jeg har akkurat installert fedora core 2 på min 120GB WDC disk, valgte full install og det fungerte smertefritt, men etter installasjonen var ferdig så får jeg ikke opp noen oppstartslaster, maskinen finner hardisken som master og allt ser greit ut men etter at den har søkt litt så kommer det opp at den ikke finner noe oppstartsmedia trykk en tast får å starte på nytt. noen som har gode tips? kan det være disken som er skadet i den sektoren boot loadern ble installert?

  8. Nå vet jeg ikke hvordan det er med din router, men på min så går jeg inn på menyen under "NAT" og velger vilke porter som skal gå til de forskjellige ipene, f.eks du har ip 10.10.10.30 på servern og bruker port 13500 da forwarder du port 13500 til ip 10.10.10.30 inne i din router etter bnc`n er satt opp skal du som er i lan med servern bruke 10.10.10.30:13500 som adresse altså /server 10.10.10.30:13500 menst de som er der ute i den store værden må bruke din internett adresse, f.eks 81.26.32.54:13500

     

    Lykke til :)

×
×
  • Opprett ny...