Jump to content

Nvidia_boy

Medlemmer
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hei Jeg vet at dette spørsmålet fins mer enn nok av på nettet, men ting oppdaterer seg jo jevnlig. Jeg har forstått det slik at man må ringe kundestøtten(noe som er et helvete? Ingen norsk-talende og slikt?" for å si opp et Xbox Live Gull abonnement. Jeg ser at for mange år tilbake var det mulig å slå av "Automatisk fornyelse" hver gang abonnementet gikk ut. Dette er da ikke mulig lenger. Det er ren idioti og i mine øyner bare en skikkelig sleip måte Microsoft skal tjene penger på. Jeg har nemlig en annen konto som ikke er i bruk som fortsatt trekkes. Er det noen som vet om andre måter å fjerne abonnementet på enn å måtte ringe kundestøtten? Hva med å få et nytt bankkort med annet kortnummer etc.? Vil purringer etc. bli så voldsomt at de kan sperre kontoen fullstendig?
 2. Hei! Jeg har et lite spørsmål angående sit-ups og push-ups. Er dette noe man kan ta hver dag eller er det lurt å kjøre annenhver dag/to dagers pause? Jeg bruker ikke noe form for ekstravekt eller noe, bare naturlig. Jeg har skjønt at muskler trenger mer hvile til restitusjon visst man trener med vekter etc. Jeg trener ikke dette så veldig hardt, men vil si moderat, i tillegg, så kjører jeg ikke noe spesielt treningsprogram. Noen som har meninger om dette?
 3. Kom over en meget fin video fra DTM-racing fra 80 og 90-tallet. Visst du trodde biler som kjører Le Mans og ALMS har lav bakkeklaring, så må du sjekke ut denne videoen: For de som ikke vet: DTM er mye det samme som STCC og BTCC standardbilløp. Største forskjellen er at DTM-biler er hakket hissigere både på ytelse og utseende. Dagens DTM biler har karosseriet til gatemodellen, bare med hjulutbyggere, diffusere og en diger bakvinge. Full karbonfiber og selve cockpiten er mer noe man finner i Formel-1 og LMP-biler. Så selve bilen har ingen likhetstrekk med gatemodellen med unntak av utseende(hele fronten taes av istedenfor for panserlokk). I STCC og BTCC er bilene mer en strippet versjon av gatemodellen. Føreren er plassert mye mer midtsentrert og langt bak, nesten i "baksetene". Vekten ligger på rundt 1050kg og motor (4 liter, V8, 450hk, om jeg ikke tar helt feil). Bilene i denne videoen tror jeg er mer gatemodellaktig enn dagens DTM biler. De gamle er best, fordi de hadde ikke bakkeklaring;)
 4. Så har Fb laget et nytt og tullete design, så jeg lurer om noen vet hvordan man går inn på "mine videoer" fra profilen? Kanskje et dumt spørsmål, men jeg finner ikke den hotlinken lengre. Den pleide å ligge rett under profilbildet som "videos by.....".
 5. Får ikkje til å starte opp spillet engang. "There is a problem connecting to the server". Kem i h.... har noe slikt på singleplayer-delen? EA e nokken forbannede suppegjøker. Verste e at eg ikkje kan få pengene tilbake(Steam). Nesten samtlige spill fra EA som eg har prøvd har bydd på problemer.
 6. Eg har litt høydeskrekk, blir spesielt skjelven visst det er mangel på gelender eller rekkeverk. Men vil bare dele denne videoen, som sikkert mange har sett allerede. Dette tar begrepet, høydeskrekk, til helt nye høyder:) http://www.collegehumor.com/video:1941259
 7. Jeg er ikke den personen som avskyr karbohydrater, men prøver å supplere trening med mest mulig sunne matvarer som jeg selv liker. Jeg har i det siste kjøpt Coop Jegerbrød. Er det noen som vet om Coop selger noe grovere og sunnere? Har nemlig ikke sett i hele brøddisken. Noen som har andre anbefalinger til en fattig student? Når jeg først poster, så lurer jeg på om det finnes sunn ris som kan tilbredes hurtig, da tenker jeg ikke på lys hurtigris, men evt. naturris/brun ris. Har bare hørt at det tar veldig lang tid å tilbrede.
 8. Cluth har eg prøvd:) Personlig, så likte eg det ikkje. Var bra, men var mye eg savnet. Men eg trur de som har laget Clutch faktisk kjøpte opp noen av rettighetene til Carmageddon-serien. Eg bare satser på at det kommer en skikkelig oppfølger en gang!
 9. Eg liker alt fra FPS til simulatorer. Mitt favorittspill gjennom tidende er Half-life-serien. Men da jeg var 12-13 år, så fant eg et spill som het "Carmageddon 2" på en gammel brent CD eg hadde lånt av en venn. Eg hadde aldri sett noe av spillet, bare hørt at det gikk ut på å kræsje biler, så eg installerte og var dermed solgt... Siden den gang(er 21 no), så har det vært et av mine favorittspill, eg vet ikkje helt hva som gjør det så bra(mye ligger nok i humoren og relateringene til virkelige filmer, figurer etc.), men det er bare noe med det som skiller seg ut fra alt annet eg har spilt, og eg har spilt en god del dataspill gjennom tidene. Carmageddon-serien er gammelt og Carmageddon 2 kom ut i 1998. Spillet fikk veldig krass kritikk fordi det var svært voldelig og blodig og ellers mye "ond" humor. I mange land ble spillet kraftig sensurert. Spillet er et av få gamle spill som har til en viss grad "real-time" skademodellering og fysikken i spillet er meget bra for sin tid! Det var lenge planer om å lage en oppfølger som naturligvis ville hete "Carmageddon 4", men ble senere skrinlagt. Det har etter dette komt et par lignende spill, men som etter min mening, ikke kan hamle om med gode gamle Carma 2. Eg håper at det en dag vil bli lagd en verdig oppfølger. Helst bare en remake. -Carmageddon (1997) -Carmageddon 2 Carpocalypse Now (1998) -Carmageddon Total Destruction Racing 2000 (2000) Er det flere her som fortsatt spiller denne perlen av et "bilspill"? Visst du har spilt det for mange år siden, så er det bare til å blåse av støvet og installere det igjen:D
 10. Okei! Det jeg tenkte meg. Har hørt at de sendte juli-regningen den 25. juni eller noe. Var ikke å finne i postkassen da jeg besøkte hybelen min på østlandet(vestlending) den 31. juni. Tviler på at Posten er treg. NRK tjener tross alt over 80 mill. på trege betalere. Gi oss 31. august istedenfor, da er alle tilbake på plass! Nei vent, da er jo det ikke like lett for Norges Reprise Kanal å tjene på trege betalere...
 11. Jeg er en fattig student, som i likhet med alle andre, må betale den bedritne lisensen. Jeg vet at NRK legger på 15% ekstrautgift om du ikke betaler i tide (sommerens regning hadde forfallsdato den 31. juli så vidt jeg vet). Er det noen som vet hvor lang tid det tar etter forfallsdato før NRK legger på de ekstra 15 prosentene? Har lest at de gir en margin på en måned, men det tror jeg ikke særlig på, noen som vet?
 12. Fant en liste over verdens mest motbydelige matretter, og naturligvis var Surstrømming og lutefisk med på listen. Det jeg lurer på er om det går an å kjøpe Surstrømming i Norge, eller må man til grensen/Sverige?
 13. Eg har sovet naken så og si kvar natt dei siste ti månedene. Blir bare klamt å ha bokseren på. Kombinèr nytt sengetrekk på naken hud, mens du har tatt ein tablett med magnesiumstilskudd, da kan du ikkje få ein bedre natt, i alle fall som ein kar uten dame;) Og våkne naken med ein Midgardsorm på morningen, fantastisk!
 14. Hei, vet ikke om dette er riktig sted å poste, men prøver no uansett. Er det noen her som vet om knivslipere i Bergensområdet? Da tenker jeg på folk som sliper/lager nytt egg på alle slags kniver, ikke bare kjøkkenkniver.
 15. Jeg har lest litt rundt på nettet og det er et emne som går igjen hele tiden. Om kalsium og magnesium skal taes samtidig eller ulike tider på døgnet. Personlig, så tar eg tilskudd av dette samtidig. Er det noen her som vet hva som er riktig? Har forstått det slik at kalsium må ha magnesium for å bli tatt opp av kroppen på riktig vis.
×
×
 • Create New...