Gå til innhold

Darkpoly

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Darkpoly

  1. Mitt valg for en mele carry ville vert enten Sven eller Phantom Lancer.

    Sven clarer seg godt early/mid-game med stunn og movement speed/armor boost og trenger ikke for mye farm for aa ha noe han skulle sagt.

    Phantom lancer er en hero som trenger mye farm og er ikke serlig sterk tidlig i spillet slik som mange andre agi carrys men han er en av de som kan bli sterkest i et lang spill og han kan bli usynlig for aa stikke av.

     

    Som support ville jeg anbefalt deg aa spille Jariko, Disruptor eller Bane. Spiller du Jariko er det bare aa smelle paa med alle spells i en kamp, siden alle er aoe.

    Disruptor trenger litt mer ferdigheter hvor du setter opp et fengsel og frakter heros tilbake i tid for aa fange de eller fjerne de fra kampene.

    Bane gir deg muligheten til aa "noytralisere" 3 fiender samtidig.

    Keeper of the light er ogsaa en god support men litt vanskligere aa spille tror jeg siden ultimaten gir deg 3 extra skills.

     

    Jeg ville ikke valgt Crystal Maiden siden det er en hero med utrolig treg movement speed. abilitiene er helt ok men heroen er litt for svak med tanke paa hp og movement speed. Du maa helst ha god posisjonering for aa kunne spille denne uten aa bli ganket flere ganger paa rad.

     

    Natures Prophet er en fin hero, men problemet med denne er at det hverken er support eller carry, han er en lane pusher og har mye kontroll paa kartet ettersom han kan teleportere seg saa paa den maaten er han sterk men han har ingen vesentlige abilities som helper deg nevneverdig i kamper.

    • Liker 1
  2. Hei.

    Jeg har nettopp kjøpt nye deler til maskinen min:

    HK: MSI K9A Platinum AM2 socket

    Processor: AMD Athlon 64x2 6000+

    Skjermkort: G-force ASUS EN7300GS

    Minne: Mushkin 2x2gb DDR II EM2-6400

    harddisk: S-ATA 80gb

     

     

    Maskinen starter fint og alt ser ut til å fugere, helt til den skal laste windows eller installeringsprogram.

    Når jeg setter i windows vista ultimate edition eller windows xp64, så laster den filene men så stopper den når installerings menyen skal komme opp... noen tips?

  3. Jeg har litt problem med å få byttet alle rambrikkene mine 2GB. har kjøpt nye dual-channel brikker: TwinMos 1024mb PC3200 400MHz (2 brikker per giga). Når jeg tar ut den gamle rambrikken så piper maskinen når jeg starter på nytt. noen som vet årsaken? Har det noe med instillinger som er lagret i det minnet? Jeg har også prøvd å restarte CMOS før og etter jeg setter i alle de nye brikkene. Kan noen hjelpe meg?

×
×
  • Opprett ny...