Gå til innhold

ChainDoG

Medlemmer
  • Innlegg

    427
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ChainDoG

  1. Du sier ikke noe om hva du gjorde med denne minnefeilen du fant...

     

    -Stigma

     

    Stigma, selv om jeg glemte å si at jeg skiftet RAM brikken i slot 4, så sier jeg at jeg til slutt visste at det var den RAM brikken som det var feil med. Dessuten kjørte jeg Memtest86+ med kun en RAM brikke av gangen i slot 1 inntil den fjerde RAM brikken feilet. At jeg fjernet den etterpå sa jeg kanskje ikke klart nok.

     

    XanderZ, jeg ble ganske fort klar over at det var en RAM brikke som forårsaket BSODene mine, og som sagt, jeg har bygget PCer i over 15 år, så mener å tro at jeg vet hvordan jeg skal gjøre en feil søking. Jeg postet dette fordi jeg trodde at det kunne hjelpe andre med lignende blåskjermer. Det er jo tross alt en del personer som opplever noe slikt eller hva?

     

    ChainDoG, Outpost har ingenting med dette å gjøre, dessuten har jeg ikke det installert. Hadde du lest posten min godt nok, ville du ha lest at jeg hadde BSOD i både Vista og XP, og jeg nevner ikke en gang at jeg mistenker software for å lage til disse blåskjermene.

     

    og hadde du tolka posten min riktig, så hadde du skjønt at jeg bare la til litt informasjon, i tilfelle noen får blåskjerm med de error meldingene du skrev OG har Outpost innstallert xp/vista, for da slipper dem jo kanskje å kjøre memtest som var din konklusjon ;)for faen skal vite at jeg har kasta bort mye tid på drivere og hardware feilsøking pga det programmet (pressiserer 6.7 og oppover.. på 5 maskiner, xp og vista, så det er ikke tilfeldig eller tvil om årsaken). for posten din handler jo om "hvordan fikse bsod i xp/vista" ikke sant? ofte greit å begynne med det enkle først..

  2. Etter som jeg har nettopp har opplevd en del BSOD i Vista og XP, vil jeg fortelle om mine problemer i håp om at dette kan hjelpe flere som opplever de samme BSOD (blåskjerm) meldingene. Jeg må understreke at det er første gang dette har skjedd meg i løpet av de 15 årene jeg har bygget mine egne PCer, og første gang siden jeg installerte Vista 64-bit beta.

     

    Hvis jeg poster dette i feil emne, får en Moderator flytte det til rett emne.

     

    Deretter må jeg si at jeg ikke husker alle BSODene etter som jeg fikk ørten BSOD med forskjellige meldinger. Men den første BSOD jeg fikk var i Vista, kjører mulitboot med Vista, XP Professional og openSuSe. Første BSOD var IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL, deretter fikk jeg noe a la PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA, pluss ørten flere, blant annet BAD_CONFIG_TOOL eller noe i den dur, dessverre husker jeg ikke helt hvilket feil melding det var snakk om. Først trodde jeg det var Vista som forårsaket alle BSOD, men etter å ha restartet PCen i XP, fikk jeg BSOD med IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL melding i XP også.

     

    Det første jeg gjorde var å fjerne et grafikk kort fordi jeg kjører Crossfire med 2 x HD 4870 kort fordi XP ga beskjed om et problem med atimg.sys eller noe slikt, og etter det virket XP og Vista fint, i ca. 5 minutter før ny BSOD skjedde. Etter at jeg gjorde en del tester, blant annet med Memtest86+ og det viste seg at det var en RAM brikke som var kaputt. Jeg har 4x2GB Corsair Dominator brikker, og det var den siste brikken i RAM slot 4 som var kaputt, på mitt hovedkort Asus P5Q Deluxe er dette DIMM_B2 som er slot 4 hvis du regner fra CPU socket.

     

    Så er det noen som får blåskjerm med noen av de samme feilmeldingene, det første dere bør gjøre er å kjøre en Memtest86+ før dere ber om hjelp her i forumet. Mer eller mindre alle Linux installasjonene har med en memtest og mener å huske at Vista pluss Windows har en mulighet for dette. Hvis ikke kan dere laste ned Memtest86+ fra denne web siden.

     

    Eller hvis du får disse meldingene, spesielt den første, og kjører Outpost Firewall/Suite versjon 6.7 og oppover = avinstaller Outpost, problem løst :)eller søk på forumet om en Register "hot fix" som KANSKJE fikser det. eller kødder til windowsen din, hehe

  3. beklager språkbruken, men... forbaska sytpeiser!!! :innocent:

     

    har man et problem med prisen på windows, så får man vel bare gi f*** i å kjøre windows, og spille pc/windows spill. leik dere med linux eller hva nå enn som måtte tilfredstille kravene deres. det beste i livet er vistnok gratis :tease:

     

    men seriøst, prisen på Windows Vista var heilt på trynet. 2500-3000,- for en fullversjon av home premium? (butikkpris) horribelt.. mens prisen på windows 7 derimot er mye mer spiselig for min del. 1500,- for fullversjonen? det må det jo være verdt, dette "programmet" som er grunnmuren for dette verktøyet/leketøyet som så populært kalles "pc". irriterer meg at noen kjøper hardware til tusenvis av kroner hver mnd, men syter over 1500,-? hadde man fulgt med LITTEGRANN så kunne man jo ha forhåndsbestilt det på amazon til 49 pund, eller senere 60 pund, og fått fullversjonen til 7-800,- (som jeg selvfølgelig gjorde.. 3 lisenser til prisen av 1, hehe), men neida, er vel artigere å syte i ettertid :w00t: ja for, jøye meg, det koster jo nesten det samme som en taxitur hjem fra byn for en bondetamp, huffamei.. ehehehe. peace.

  4. Før du blåser deg opp og sprer det glade budskap så burde du kanskje lese posten min skikkelig først. Men det gidder du vel ikke nei?

     

    Amentio forsikret meg om ALT skulle sendes til meg i en pakke bortsett fra skjermkortet. Det gjorde de altså ikke, noe som skapte diverse bryderi for meg idag, uten å komme nærmere inn på detaljene rundt det...

    Men du tenker vel som så att man må være snill med butikkene og ikke klage når man ikke får det man har betalt en liten formue for til avtalt tid.

     

    du burde kanskje lese posten din selv først... i følge posten din så lovte amentio deg at du skulle få alt innen en hvis dato (bortsett fra skjermkort... blabla), men de sa vel ingenting om at alt skulle komme i EN pakke, gjorde de vel? (er ikke det du skriver heller liksom..) det var vel DU som antok det? er jo ikke amentio sin feil hvis en underleverandør eller posten somler... men den som venter på noe godt.. ;)

  5. Timeline er en genial liten bærbar pc. kjøpte den selv i utlandet for et par lapper mindre enn her i landet. vil ikke kalle den treig, men heller ikke rask. er kona av typen standard kvinnfolk som hemningsløst installerer alt mulig vas og fjas, så er den nok for treig ja. men med litt tweaking og fornuftig program konfigurasjon, så er den meget brukbar. sakl det brukes programmer av adobe standard (svært og treigt), så blir den nok litt for svak. men er satt opp med alt mulig søppel som standard. batteriet varer 7-8 timer med normal bruk. 10 timer er bare vas. det varer 10 timer om du skrur på pc`n og lar den stå i fred, thats it. men fortsatt er jo det utrolig bra batterilevetid. også er den STILLE!!!

     

    så det blir en vurderingssak. sier seg vel litt selv at vil du ha en kraftpakke i en så liten innpakning så må det bli brååååk... :) kan ikke anbefale noen pc desverre, er allergisk mot støy, hehe. ville bare komme med et lite innspill angående timeline.

  6. Forbaska øst-europeere altså. Hva er det skal med det skrotet? Selge det i Polen? Bruke det sjøl?

     

    Tror nok de tenker: Forbaska nordmenn. De er jo så jævla rike og kjører hele tiden rundt i de svære Mercene og BMW-ene sine. Hva skal de med det skrotet? Bruke det sjøl?

     

    Har du BMW kan du vel kjøpe nytt?

     

    Og noe skal det vel brukes til? Synes de oppfører seg som lakselus. La heller fattige nordmenn forsyne seg med ting som virker fra disse stedene.

     

    Ironi fungerer ikke på internett :no:

     

    eeeeehhh... har du BMW så har du vel mest sannsynlig IKKE råd å kjøpe nytt nei!!! må jo tenke på lånet og løpende kostnader på ting som ramler av eller slutter og virke osv :innocent:

  7. bare et tips: du får nå kjøpt en livstidslisens av outpost security suite 2009 for den nette sum av ca 350,- nok på www.agnitum.com. finnes bedre antivirus løsninger på markedet, men kombinert med agnitum sin anti-spyware så funker dette knall. og totalpakken er stødig som et fjell, men muligens litt for teknisk for de aller minst opplyste av oss :innocent: så om du har noia for innstillingsmuligheter og saftige logger så bør du kanskje holde deg til Norton alikevel.. eller heller F-Secure osv... har aldri sett meg tilbake, og norton er bare en vond drøm i det fjerne :innocent: det rare er at jeg er dum nok til å prøve den neste/nyeste norton versjonen på en eller annen måte uansett, lol. hva med å oppgi hvor lang tid det tar å AVINSTALLERE norton istedet?

     

    blabla, summa summarum: (jeg synes) Norton = fyfy

  8. gliste fra øre til øre første gangen jeg fyrte opp far cry 2.. syns grafikken er underbar, og spillmotoren er bare helt konge. grafikken i crysis er da slett ikke like bra, sjøl om den har stilige effekter osv, dessuten er det helt forskjellige spill. desverre viste det seg at far cry 2 gjenntok seg selv i det uendelige, dumme dumme motstandere som er veldig treffsikkre og ser deg uansett på mystisk vis, respawning av kontrollposter (kunne jo ha tatt LITT lengre tid da i det minste), teite biler som tar deg igjen på mystisk vis, som om de har rakettmotor osv osv.. mangler rett og seltt noe som driver deg videre og forhindrer at du kjeder deg og blir drittlei av alle de irriterende momentene i spillet. please ubisoft, fiks det! for jeg vil virkelig like det! :nei:

  9. Absolutt ikke enig i at shotgun er for dårlig. Den var altfor bra på Gears 1, noe annet våpen trengte man strengt talt ikke. Motorsagen er jo i det minste blitt litt tunet ned siden man faktisk kan countre den og vinne motorsag-dueller. Boomer = for mange skudd, uten tvil. Og hvorfor i svarte har de tatt med mortar på MP?!?! lett den største feilen som er gjort når det kommer til våpen og MP. Talentløse folk som bare har flaks er ikke veldig morro :p Plantede granater er også litt kjipt, men ikke noe stort problem om man er litt observant.

     

    Dette er jo selvfølgelig bare mine meninger, og det eneste jeg synes er virkelig kjipt(og jeg håper det ikke fortsetter) er hvor lang tid det skal ta å joine games om man ikke har fullt lag(inviterte venner)

     

    helt enig i at hagla var overpowered på Geow1. stopping power er kult, stun fra smoke er kult, plante granater på vegger er kult, så lenge det ikke blir fjortissport nr 1. saga er blitt værre? blir like lett blåst hodet av mens man sager en annen, som i geow1 så den skjønte jeg ikke.. syns mp er blitt mye bedre, MEN... jeg får jo aldri joina en game når jeg er alene... talentløst matchmaking system som går i spinn/loop.. fiks det fort som fy!!! og et ønske: legg til aldersfiltrering i matchmaking systemet, slik at jeg slipper rabbiate engelske fjortiser met et hår på skrotten, som hyler konstant med skjærende jentestemmer i mic`n mens de kommer med sine sværefeitemacdonaldshamburgerdissende fornærmelser. takk.. :innocent:

  10. min personlige mening er at vista verken er et elendig produkt, eller et fantastisk produkt.

    kjører selv kun xp på mine maskiner, og har gjordt det siden dagen xp kom (den engelske versjonen, den norske kom jo litt senere som vanlig), sett bortifra stue-pc`n som kom med vista ferdig installert.

     

    så mine erfaringer med vista stammer fra nevnte pc og en multimedia/internet pc som jeg bygde til min mor (amd 4400+, 1gb ram (senere 2 gb ram,hehe) x1250 osv). jeg må si at jeg opplever vista som endel tyngre og treigere enn xp.. sant nok at etter at maskina har stått og kverna i 24 timer og vært i bruk et par døgn, så begynner ting og gå ganske bra, men med en gang du skal kjøre noe nytt, så tar ting tid.

     

    har erfaringer med både 32 og 64bits vista, og 64bit fungerte greit, men hadde endel mer småplukk enn 32bit.. og 32bit er heller ikke feilfri, så alle disse som ikke har hatt noen problem må være utrolig heldige. er iallefall ganske ofte jeg har opplevd at ting har slutta å virke, ikke svarer, kræsjer, osv.. bruker dere trådløs tilkobling i vista? der er det iallefall noe som ikke henger på greip. kan ramse opp mer, men gidder ikke mer negativitet, og ikke har jeg tid, hehe.

     

    på den andre side, så har vista masse nytt som jeg gjerne skulle hatt på xp.. enkelte små finurlige funksjoner, og muligheter man ikke har i xp. dx10? nei, det klarer jeg meg uten, men skulle gjerne kunne flytte mine dokumenter, mine bilder, min musikk osv like enkelt som i vista, for å ha alt dette på windows partisjonen er jo galskap. ja jeg kan trikse til dette på xp, men 9 av 10 ganger går det til h..... før eller siden. så... ja hva var egentlig poenget mitt... ehh, det har jeg glemt, menmen, ting må gå fremover og ikke bakover, er det samme hver gang det kommer et spill som "hyyyyl, drittspillet kjører ikke på mitt nesten nye nesten ikke brukte geforce2 ultra deluxe, vræææææææl, dårlig optimalisert altså"... :p ha en givende vista eller xp dag alle sammen :yes:

  11. har et lite kinkig problem... har en stasjonær pc med xp og en laptop med xp som jeg har kjørt fildeling på så lenge jeg kan huske.. så fikk jeg meg en stue pc med vista på, og da starta trøbbelet vettu.. hehe. etter å ha kava og makka en god stund for å prøve å få desktopen og vista`n til å kommunisere, så ga jeg opp, for jeg fikk ikke tilgang noen vei, men både vistaen og desktopen har tilgang til filene på laptopen.. jaja, greit nok, men det som plutselig har skjedd i mellomtiden mens jeg har bytta navn på pc`n og nettverksnavn osv for å få vistaen til å komme seg inn på desktopen, så har fildelinga på desktopen slutta helt å virke, og nå får jeg det ganske enkelt ikke til å virke igjen :\ har kjørt network wizard ørten ganger, skrudd av og på file sharing ørten ganger, bytta nettverksnavn, bytta navn, deaktivert/avinstallert firewall/antivir osv, men ingenting... desktopen dukker opp i netverket, men jeg får bare en error melding om ingen tilgang. skjønner ikke det... hva har jeg glemt?

  12. sikkert dumt spørsmål, men jeg skal sette opp en maskin til min mor (som ikke kan noenting om data, hehe) og pga enkelte små problem med kubuntu/linux og skjermoppløsninger mm. så tenkte jeg å innstallere vista til henne.. og for å gjøre det skal jeg oppgradere pc`n med et amd 690g hovedkort og en amd athlon le-1600 cpu.. siden ho ikke kan en ting og ikke trenger noe fancy pancy så tenkte jeg på vista home basic, og her kommer liksom spørsmålet: det er vel selvfølgelig strømstyring i basic utgaven også? mobility center (i home premium) er vel bare noe som skal gjøre det enklere å forandre på strømstyringene? eller?

     

    på forhånd takk for svar :thumbup:

  13. jaja... der forsvant nok en "eksposiv" tirsdag for meg uten at jeg fikk bestillt meg en eneste ting.. ekstremt irriterende for en familiefar å sitte i timesvis og slite med en side som kræsjer og gir feilmeldinger i et sett.. resultat: null hardware og penger som jeg kunne brukt på hardware, men som nå sikkert må brukes på roser og sydentur for å blidgjøre kjerringa pga tapt kvalitetstid... grrrr, slemme netshop! :no:

  14. konge gitt... jammen fikk jeg en beta nøkkel til cod4! :D

    eneste skår i gleden er vel kanskje at da jeg fyrte opp xbox`n for å laste ned betan i går kveld, så spratt plutselig store stygge "Ring of death" fram fra ingensteds.. . .. :cry:

     

    er det mulig, liksom? :thumbdown: ringe til Bill på mandag og hyle i telefonen.. Halo 3 kommer jo snart også ffs!! arg.. måtte bare dele litt frustrasjon, hehe :!:

  15. Det jeg mener er at NIS/NAV er ganske bra i sammenligning med andre programmer. Mange tror Norton ikke finner virus, men statistikken viser at de tar feil. Norton er en av de som finner mest virus.

     

    Norton er heller ikke det tyngste programmet til dags dato. Bruker merbart mindre ressurser enn de forrige versjonene.

    9384563[/snapback]

     

    hjelper jo lite om det finner mest virus, men ikke klarer å ta knekken på dem... er heller virusene som tar knekken på NAV, tsk tsk.. og Brannmuren som er med i NIS er jo helt håpløs, har iallefall aldri fått den til å gjøre hva jeg vil, (tenker spesielt på deling av filer/mapper/disker og printere i nettverk) og det gjelder alle 2000-2006 versjonene.. om det bruker mer eller mindre ressurser nå skal jeg ikke uttale meg om

  16. jeg har også problemer med en Samsung P120 250gb harddisk.. har kobla den ifra nå for den laga bare trøbbel og var virkelig på vei til de evige jaktmarker.. har en kamerat med samme disken som også opplever trøbbel med denne disken. må vel sies å være en dårllig serie. så nå sitter jeg her med min game samsung P120 120gb, den har jeg iallefall ikke hatt noen problemer med.. ellers har jeg hatt gode erfaringer med seagate. hadde en IBM deskstar, den døde aldri, men bråkte som et uvær.

     

    hvordan står det egentlig til med WD nå for tia, spesielt med tanke på støy?

  17. håper virkelig at AOC blir bra, og da mener jeg skikkelig bra. kunne tenkt meg å spille en slik type online spill liksom.. det virker jo gøy og givende med slike mmorg (eller hva det nå heter... lol) spill i teorien, men nå er det det jo kun spill som WOW.. jeg mener.. WOW!? nei fytti katta, at 9 millioner sitter å spiller den møkka der er mer enn jeg kan fatte og begripe! nja, greit nok i aldersgrensen 5-12 år kanskje.. :!: kjøpte det, spillte det i 3 dager, kasta det i søppla.. "limited collectors edition".. hah, bortkasta tid og penger.. søppel :innocent:

  18. har opplevd dette 2 ganger, og begge gangene viste det seg at det var hd`n som var i ferd med å ta kvelden.. og begge diskene var en P120 250gb samsung disk.. merkelig sammentreff, eller en dårlig serie? uansett.. en mulig årsak

     

    (OT: tar gjerne imot tips om en god 320-500gb hd med minst mulig støy/skiver og ikke minst driftssikkerhet, hehe)

  19. CoH er et utrolig godt spill, MEN, det er ikke helt min thang å kunne bygge bygninger osv i ett WW2-spill. I Rush for Berlin kan man ta over fabrikker osv og få inn fler folk og kjøretøy. Synes ikke at bygging av bygninger har noe å gjøre i ett WW2 RTS

    8879911[/snapback]

     

    bygging av bygninger og tropper, kjøretøy osv har vært ingridienser i RTS sjangeren siden den spede begynnelse av sjangeren..

     

    Company Of Heroes er utvilsomt det beste RTS som er laget for min del.. og siden jeg først sitter her og mimrer: Dune 2.. (men det er jo ikke ww2, hehe)

  20. er det ikke slik at lcd skjermer generelt trenger en liten innkjøring før de viser sitt sanne ansikt da? er iallefall min personlige opplevelse.. har lagt merke til ghosting på skjermene mine når de var nye, og på et eller annet tidpunkt har det bare blitt borte, slik at verken jeg eller noen andre ser noe ghosting lenger, om jeg så går inn for det..

×
×
  • Opprett ny...