Gå til innhold

Torjus

Medlemmer
  • Innlegg

    5 709
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Torjus

  1. Hatt min nye HTC One S i en ukes tid nå og er forsåvidt fornøyd sålangt. Henger seg litt på internett og så langt ikke merket noe til deksel problem. Men...

     

    Har opplevd 4-5 ganger at når folk ringer meg så blir det en fæl ulyd og hører ikke hva de sier (og de hører ikke meg). Når jeg ringer opp igjen så er problemet borte. Noen som har opplevd det samme?? Noen som vet hva dette kan skyldes??? Har viderekoblet telefon nummer på jobb til mobilen og vet ikke om det kan ha noe og si? Har Ventelo abonnement.

  2. Min One S har i det siste begynt å oppføre seg rart. Når man trykker på hjem knappen så dukker de 7 hjemskjermene opp. Trykker man en gang til så kommer man tilbake til hjem skjermen. Dette gjør den helt av seg selv ca 10 ganger. Dette skjer opptil 8-9 ganger daglig, utrolig irriterende! Flere som har opplevd dette?

     

    Vurder å sende den inn nå og tillegg klage på alle ripene og prikkene i lakken, ser ikke pen ut nå.

  3. Fikk denne telefonen i går og er meget fornøyd til nå. Har tidligere hatt iPhone og Galaxy, og denne er noe for seg selv! Rask, god kvalitet, god talekvalitet, topp kamera.

    Du har ikke hatt den så lenge, men jeg tipper at du har brukt den en del uansett Hvordan er batteritiden? Holder den en dag med mye bruk.

     

    Batteriet varer nesten to dager med vanlig bruk :) 40 timer ca.

     

    Ser nå etter kun 1 måneds bruk at mobilen begynner å få skrabler rundt forbi. Virker som om lakken utenpå metallet er for tynn. I toppen og bunnen er det en slags skarp kant, her ser jeg lakken forsvinner nå, og rundt hullet man stikker i laderen.

     

    Mener å ha lest at HTC fikser opp i dette for de som opplever at dette skjer?

  4. Skal oppgradere hele maskinen, så i den forbindelse er jeg ute etter det samme som trådstarter; et stille skjermkort for å unngå å få en bråkete maskin som jeg har nå :)

    Om DirectCU II ikke er stille nok for deg må du over på vannkjøling eller passivt kjølte kort.

     

    Ok, så DirectCU II er det kortet som mest stille av GTX 570 kortene?

  5. Når det gjelder hovdokrt, er det klart at du KAN gå lavere ned i pris. Jeg vurderer f.eks. et GA-Z68AP-D3 til 699,- Ulempene er blnt annet kun 2 USB3-porter, og kun ett pciex16-spor, i tillegg til at det støtter crossfire, men ikke SLI. Iom. at x4 visstnok ikke gir noe stort tap, er det vle ikke noe minus med mindre du har tenkt å kjøre 2x nvidia-kort i SLI.

     

    En ting man helt klart (imo) IKKE trenger, er mer enn en eller to Sata6-kontakter. De eneste som kan dra nytte av det er SSD-er, og det har man vel aldri mer enn to av i noen normal/budsjett-rigg. Retseneav SATA-portrene blir jo brukt av snurredisker (om de blir brukt), og de har IKKE behov for SATA6.

     

    Du kan jo klikke deg inn på prisjakt.no, og velge hovedkort med riktig sokkel, minst enUSB3 port, minst en sata6-port, og evt. andre kriterier du har lyst på, og så se hva du får opp.

     

    edit: Når det gjelder 2600K vs 2500K, mener jeg at du kommer til å få nytte av 2600K. BF3 er f.eks. ett spill der de dra nytte av HT, og spillutiklere som alltid er ute etter å lage det mest imponerende spillet i år, kommer til å begynne å dra mytte av den ekstra kraften fortløpende - tror jeg.

     

    Så er det spørsmålet om det uansett er skjermkortet som blir flaskehalsen med en 2500K, det har jeg ingen formening om. :p

     

    Ikke dumt det kortet der. Halve prisen, og så, så jeg ikke før nå at det jeg hadde valgt var m-ATX. Har ikke behov for 3.0-støtte, mer enn to USB3 porter og kommer kun til å ha et skjermkort.

     

    Jeg kommer nok til å gå for GTX570, da 580 koster en formue i forhold.

     

    EDIT:

    Men må jo si det frister med dette hovedkortet:

    https://prisguiden.no/produkt/asus-sabertooth-p67-143402

     

    :)

  6. Har laget en handleliste i prisguiden nå:

     

    https://prisguiden.no/liste/48482

     

    Noen tanker:

     

    - Skal jeg droppe PCI-E 3.0 støtten og heller gå for et rimeligere hovedkort? Må sikkert bytte hovedkort om 3-4 år uansett sånn som jeg må nå.

    - Skjermkortet er det OK i forhold til sin klasse/pris? Er det mye forskjell på 1Gb/2GB?

    - Er det noen hensikt i å bytte ut original CPU kjøleren med en annen da jeg ikke skal overklokke?

  7. Til spilling er 2500K like god som 2600K, så ville heller flyttet mellomlegget over på gpu.

     

    Ville også sett etter hovedkort med PCIE 3.0 slik at du er klar for neste generasjon skjermkort.

     

    Hva med denne pakken da?

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=649118

     

    Var ganske misfornøyd med MSI for 5-6 år siden, hvordan er MSI nå? På lik linje som feks ASUS? Har hatt ASUS hovedkort nå de siste årene og er meget fornøyd med kvaliteten og stabiliteten.

     

    Bør vel gå for en SSD disk i tillegg? Har ikke behov for mer enn 60GB da den kun skal brukes som OS disk

  8. Hehe, jeg sitter med samme prosessor og sliter litt for tiden. Har et GTX46, så den trenger jeg ikke å oppgradere, men det kan bli spennende å se hvilke tips du får her når det gjelder prosessor og hovedkort. For du må definitivt bytte CPU, og det er tilnærmet umulig å oppdrive noen brukte firekjerner til 775-sokkelen. De som går til en ok pris på ebay sender ikke til Norge, og her er det tydeligvis ingen som selger brukte CPUer som er såpass "nye". Nye i nettbutikk koster samtlige (godt) over tusenlappen, og det for noe som holder hvor lenge? Et halvår?

     

    Selv vurderer jeg 2600K-oppgraderingspakken til Komplett, men jeg er usikker på om det er dumt å gå for P67-chipsett nå med tanke på fremtidige oppgraderinger. Vil jo at det skal holde noen år, men det er kanskje ikke så sannsynlig at jeg vil bytte CPU før H>K er modent for utskifting uansett?

     

    Si fra hvis dette er utenfor din prisklasse eller helt uinteressant, så skal jeg lage en egen tråd i stedet for å kapre din. :p

     

    Den pakken der så ikke dum ut! Hvilket skjermkort bør en gå for?

     

    PC'n jeg har nå har jo holdt i 4-5 år så da kan jeg like godt ta skikkelig oppgradering nå enn å bare oppgradere litt og litt.

  9. Nå begynner PCen å bli noe utdatert. Da jeg kjøpte den så var kravet at den skulle kunne kjøre BF2 greit, så

    nå som BF3 har kommet så trengs det noen oppgraderinger.

     

    I dag består PCen av følgende maskinvare:

     

    HK: Asus P5B DLX/WIFI-AP

    RAM: Corsair TWIN2X-6400 4GB

    CPU: Intel Core 2 Duo E6600

    Skjermkort: Sapphire Radeon X1900 XT

    PSU: Hiper HPU-4B580

     

    Jeg tenker at 4 GB ekstra ram og et skjermkort bør holde, eller må mer byttes?

×
×
  • Opprett ny...