Jump to content

TotalF

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TotalF

 1. På Xbox står det 19:00 så jeg blir ikke overrasket om det samme gjelder PC. Men jeg har tatt feil før Takk Veldig merkelig hvis det blir annerledes imo.
 2. Når blir campaign tilgjenglig på xbox game pass for pc idag?
 3. Nei enig, du har ikke behandlat noen her med respekt. Alle som prøvde å hjelpe deg ble bemøtt med tysthet eller dritsnakk. Synes godt tråden kunde stenges/slettes.
 4. Hifiklubben erbjuder 6 års garantie. Fikk kjøpt en tv fra dem i 2018 og har nå kjøpt en ny under black week og tenker dermed selge den 3 år gamle tvn. Følger garantien på 6 år med tvn till personen som kjøper tvn begagnet av meg?
 5. Fantastiskt, du bekrefter min poeng på en bedre måte enn hva jeg noen gang kunde ha gjort selv.
 6. Alt er bare noen annens feil, ikke sant? Du har ikke noe som helst ansvar for egen situasjon?
 7. Kona mi lurte på hvorfor jeg lo så høyt.
 8. Men, det er helt åpenbart at du kun har deg selv å skylde. Du har gjort en enorm feil gjennom å lage en chargeback via paypal så det er fullkomelig normal at du blir "straffet". Er videre utrolig provoserende at du her søker hjelp men legger null energie på å forklare deg ordentlig da folk ber deg om å utvikle å fortydlige og du istedet bare skriver usammenhengende drit.
 9. Skjønner i det hele tatt ikke hva du snakker om og dermed tenker jeg at du i din kommunikasjon, og avgjørelser, med sony/steam kanskje ikke presterer kjempebra.
 10. Prøver kun å skjønne hva som skjett. Du har kjøpt noe mha paypal, en demo av et resident evil-spill. Spillt såpass mye utav det at Sony inte gir deg en refund. Da kontakter du paypal og ordner en refund den veien? Sony blir sint å stenger deg ute fra hele ditt spillbibliotek? Er det riktig? Er ikke helt enkelt å skjønne hva situasjonen egentlig er. Føler at du ikke beskrevet alt som er sagt og gjort på en enkel å ryddig måte.
 11. Så nå har vi gått fra "nav krever de skal selge hytte sin da de ber om hjelp" til "de vil ikke søke hjelp fra nav, det er uaktuelt for dem"? Moving the goalposts, kalles den måten å argumentere. Skjønner fortsatt ikke hva du egentlig har spørsmål rundt? At folk kan skifte politisk tilknytting grunnet økonomisk situasjon er neppe noe nytt?
 12. Så hvorfor skulle folk pløtslig begynne å stemme frp når det ikke har skjedd noen forendring?
 13. Og du virker ikke helt skjønne at slik har det alltid varit? At du ikke kan sitte med eiendom eller penger på bok og samtidlig gå på nav å forvente å få utbetaling er ikke noe nytt og dette er sammfunnet, i stort, vel medveten om. For at du skal få dekket regninger, mat, el mv må du kunne vise at du ikke har mulighet å selv dekke disse omkostninger, sånn har det vart uansett om det står H eller V på regjeringa så skjønner ikke helt hvorfor du legger frem saken oht.
 14. Du er medviten om at regleme for å få sosialhjelp har vart desamme i maaaange år? Det at være avkrevd å gjøre seg av med sekundærboliger, som f.eks hytte, for å klare sin livsføring er ikke noe som høyre har kommet med på senere tid uten slik har det "alltid" varit, uansett V/H-regjering. Tro meg, jobbet i nav og på tidligere sosialkontor. Fantastiskt provoserende at folk kom inn å ville ha hjelp til tross for 100k på bankbok. "Men det er ju imne sparepenger?!?'. Ja, dem må du bruke av før du får sosialhjelp.
 15. Fikk bestillt en ps5 fra Obs forrige gang og da tok det ca en uke fra bestilling til jeg fikk den hjem.
 16. Cdon mottok bestillingen min 09:47 og igår er pakken sendt fra importterminal Lörenskog så håper den dykker her straks
 17. Bestillte fra Obs igår et par minutter etter at lenken ble postet her. Står fortsatt som "Behandles". Noen som fått bekreftet at ordren er sendt?
 18. Har prøvd å lete meg rundt på hjemmesider til norske forhandlere men dette her er svårt å finne. Noen som kan tipse om butikk hvor jeg kan få kjøpt en slik hodetelefonkabel? Skal brukes mellom hodetelefonerne og en Fiio M11 Plus som er på vei hjem
 19. Takk for responsa! Den går for salg først da jeg mottatt nye pc'n som jeg fikk som premie i en konkurranse i sverige så må vente på å få krysse grensa å hente den opp (uaktuelt at riskere den skal fastne i tolla, da blir det dyrt). Er det et salgsforum her på diskusjon.no ni bruker eller er det finn man bør benytte? Er noen intressert så håll et øye på denne tråden her så melder jeg fra så fort jeg får lov å krysse grensa. Jeg prioriterer alltid en enkel og grei handel som begge parter er nøyd med, dvs jeg tenker ikke noen overpris og forventer meg i gjengjeld at kjøperen er grei å ha å gjøre med. 👍
 20. Ikke helt umulig at det kan være en hyggelig approximering, dette her. Fast med bristen på skjermkort som er idag føler jeg at det ikke kan appliseres akkurat på den produkten.
 21. Hei! Var veldig heldig og tok hjem førstepremien i en konkurranse og har en ny pc med en vannkjølt rtx 3070 på vei hjem. Dermed trenger jeg ikke lengere min "gamle" pc og den skal få gå for salg, men er veldig usikker på hva som er en rimelig pris så håper på litt hjelp her. Spesifikasjon for pc'n. Har også notert innkjøpspris og dato for det som kann være relevant. Bruker denne fremst til spilling i 1440p på høyeste settings men også til jobb med adobe-suiten. Skjerm beholder jeg så det er kun pcn som skal vurderes. På forhånd takk!! AMD Ryzen 7 3700X 3500kr August 2020 Asus Tuf Gaming x570-plus hodekort 2200kr ASUS GeForce RTX 2080 SUPER 8GB ROG Strix OC - Kjøpt begagnet i august 2020. Er ursprunglig kjøpt i aug 2019. Kvittering medfølger. HyperX Fury DDR4 3600MHz 16GB 1000kr August 2020 Seasonic Focus+ 750W 85+ GOLD PSU 1200kr Crucial MX300 2.5" 7mm 525GB SSD 1200kr Kingston KC600 512GB SSD 1000kr Kingston 240GB SSD 600kr Fractal Design Define 7 Compact White 1299kr Desember 2020 NH-D15 Vifte 950kr Desember 2020
×
×
 • Create New...