Jump to content

Ploppe

Medlemmer
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 :)
 1. - Det skal satses på jernbane men kutter i intercity og i vest. Hvor tenker de å satse da? I Oslo-gryta? Vei; kanskje vi skulle prøvd en tilnærming a la Sverige der ikke alt er politiker-styrt, men mer fag-styrt og etter en tildelt pott?
 2. Det her vil være gjenstand for undersøkelse med en konklusjon fra produsent. Hverken du eller jeg kan legge frem svaret, i hvert fall ikke jeg som har null peiling på el-bil og dens like. Så, det spiller vel egentlig ingen rolle hva naboen har sett? Og naboens observasjon kan vel heller ikke betviles da det var vedkommendes oppfattelse av situasjonen. H*ens, din eller min sannhet er tre ulike sannheter av samme sak. Det vi ser, ser vi ulikt..og så får vi nok helt sikkert Polestars syn på saken etterhvert😉 Men altså, du har noen betimelige spørsmål.
 3. Ikke svenske kinesere heller? Forøvrig kan du oppdatere deg på dette; https://e24.no/teknologi/i/kRJBj6/politiet-snur-om-paastaatt-elbilbrann-ikke-dekning-for-aa-si-at-det-sto-flammer-ut-av-panseret.
 4. Må ikke glemme at utredningen (e) også må utredes. Gjerne av en utredet utredningskommisjon.
 5. Slutt på mulighet til å kommentere på premiene? (Dette er en av få med kommentarfelt). Hvor er resultatene av trekninger til nå? Har ikke sett noe til nå. (Spørsmål til redaksjon pr. mail er ikke blitt besvart) En liten julesensur på gang?? Eller er det bare meg kanskje..ikke utenkelig det, hehe
×
×
 • Create New...