Gå til innhold

jespah

Medlemmer
  • Innlegg

    198
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jespah

  1. Ja, jeg lurer altså på om dette er mulig. Skjønner ikke helt hvordan man kobler forskjellige digitale trommesett til Rock Band/Guitar Hero og hva det er som funker mot hvilket spill og konsoll. MIDI er stikkordet har jeg forstått. Om noen har en enkel forklaring og kan fortelle meg om og evt hvordan det fungerer hadde jeg satt stor pris på det. Jeg har altså et Yamaha DTX450, en PS3 og en dunge Guitar Hero-spill og også trommesettet til Guitar Hero.

  2. Hei!

     

    Jeg har en låne-PS3 da min er på service. Men nå får jeg ikke til å spille FIFA mot andre over nett - hverken kompiser eller randoms. Får bare beskjed om at jeg har "mistet tilkoblingen til motstanderen" eller noe i den duren. Å spille MW3 var som før og ikke noe problem i det hele tatt. Inne på FIFA finner jeg ikke de helt store nettverksvalgene.

     

    Noen som har tips til hva jeg kan gjøre? Jeg antar at problemet vil være der også på swap-enheten jeg etterhvert mottar.

  3. 1. Er gira på dramafilmer (helst fra 80-tallet) med god og underholdende handling, samt at det gjerne inneholder en kjærlighetshistorie. Eksempler på filmer jeg liker godt innenfor dette er Top Gun og Cocktail.

     

    2. Også på utkikk etter 80-talls filmer hvor man får en god del spenning og gjerne litt typisk 80-talls scener/natur/kulisser. Eksempler er Blood In, Blood Out, og Scarface.

     

    Alle forslag mottas med takk.

  4. 1. Til PC finnes det KeePass som er et program hvor man kan lagre alle brukernavn og passord som man bruker på nettet slik at man alltid har tilgang til de når man etterhvert glemmer de. Ønsker anbefalinger om lignende programmer til Mac.

     

    2. Ønsker en plugin som gjør at jeg kan dele informasjon om hvilke låter jeg hører på i iTunes, på Facebook. Har prøvd Now Playing fra Brandon Fuller og den funker bra, men er dessverre shareware. Ønsker å teste ut evt gratisapper her. Forslag mottas med takk.

  5. Fra tid til annen slettes fanene i Opera, når jeg avslutter programmet for så å starte det igjen senere. Jeg har på innstillingen "fortsett fra forrige gang" i Opera-innstillingene, men det skjer likevel. Jeg har brukt Opera i rundt 6-7 år, og aldri hatt problemer med dette tidligere, da riktignok på PC. Nå har jeg nettopp byttet til Mac. Er det noe Macen sletter automatisk, eller er det noen innstillinger i Opera som jeg ikke har funnet?

  6. Krev heving av kjøpet. Gjorde det samme etter fire ukers ventetid selv da min 60 gb tok kvelden. Elkjøp gikk ikke med på det og forsøkte å tilby meg en "tilsvarende" gjenstand (240 gb), men etter seks måneders saksbehandlingstid i Forbrukerrådet - som konkluderte med at ventetiden var urimelig og gjenstanden ikke var tilsvarende - fikk jeg utbetalt mine 6000 kroner. Sannsynligvis vil du få samme tilbud, og det blir opp til deg selv om du ønsker å ta tilbudet eller ikke. Det avhenger av din trang til å spille PS3.

     

    det tok dem seks mnd å behandle saken din ? er ikke det alvorlig mye ?

     

    ringte dem på idag og han sa at 3 mnd ikke stemmer og vet ikke hvor han som sa det har det fra, men det kunne ta 1 mnd, og jeg kunne verken få låne ps3 eller heve kjøpet, har gått 1 uke nå og 3 uker igjen da. hva burde jeg gjøre ?

     

     

     

    Stemmer at rundt 1 mnd er normal tid. Nå er det en gang sånn at PS3-konsoller swappes, de repareres ikke. Og dette skjer i England. Altså er det postgang tur/retur England inn i bildet. En PS3 er strengt tatt ikke et produkt du har behov for i den forstand, men et underholdningsprodukt. Butikken gjør derfor helt rett i å ikke låne deg noen maskin.

  7. Enkelt og greit. Etter at jeg oppdaterte Opera til 11.50 kommer jeg pokker ikke inn. Følgende feilmelding kommer:

     

    Kunne ikke fullføre transaksjonen

     

    Sjekk at adressen er stavet korrekt, eller prøv å søke etter nettstedet.

     

    I Internet Explorer funker det, men jeg er åpenbart ikke interessert i å bruke den som nettleser.

     

    Noen som har noen heftige tips til hva som er galt/hva jeg kan gjøre?

  8. Plutselig falt nettet ut. Trodde først det var Canal Digital som var ansvarlig da tv-signalet forsvant omtrent samtidig, men dette var ikke tilfelle. Får å komme på nett nå må jeg sette nettverkskabelen som normalt går mellom modem til router, slik at den går fra modem til pc. På oppgavelinjen står det at jeg er koblet på det trådløse nettet(også når jeg trekker ut nettverkskabelen ut fra pc'en). Men da kommer jeg ikke på nett. Når jeg åpner Opera får jeg beskjeden "Could not locate remote server". På routeren lyser lampene "power", "wlan" og "wan"(når nettverkskabelen står i routeren), men ikke "online". Skal ikke denne lyse? Jeg har gått inn på routeren via nettleseren og sett over innstillingene i henhold til riktig oppsett, så det skal være riktig. Jeg har også resatt routeren, uten resultater.

     

    Noen som har tips til hva jeg kan gjøre? Er det så enkelt som at routeren er defekt?

  9. Jeg har gjennomgått det meste av siden til Kilroytravels, og kan ikke annet enn å legge merke til at prisene er meget lave. Jeg forstår det slik at alle prisene er uten boutgifter (hotell etc.), men er det andre utgifter som kommer til? Er Kilroy et billigere alternativ? Hvis noen har erfaringer med de, vennligst del de her :)

  10. Har kikket litt rundt på play.com i det siste for å se etter julegaver, men de sender ingen av varene under gadgets til utlandet. Dette er ganske irriterende, da jeg har funnet mye jeg har villet kjøpe. Her er det snakk om "morrogadgets" for det meste (f.eks. 1.4 liters ølglass, og golfbane som domatte), ikke så mye teknologigadgets. Noen som vet om noen ok alternative sider som sender til Norge?

  11. Jeg måtte resette routeren min, en Siemens Gigaset 366. Når den var i gang igjen fant jeg ikke det igjen navnet på det trådløse nettverket mitt igjen, og passordet var tydligvis borte. Nettverket heter nå "Connection Point". Jeg sjekket ip-adressen for å se om det faktisk var det samme, og det stemte. Er dette vanlig? Hva må jeg gjøre for å endre navn og legge til passord?

  12. I diskbehandlingen, høyreklikker du og velger endre stasjonbokstav.

    I øverste halvdelen av skjermbildet

    Problemet var bare at den ikke dukket opp i øverste halvdel av skjermbildet, kun nederste og der sto den som "utildelt". Men jeg klikket meg litt fram og tilbake før jeg fant noe som virket logisk, uten at jeg i farten husker nøyaktig hva jeg gjorde. Nå står den i allefall og formaterer.

  13. Med denne modusen antar jeg at utvikler her mener at man skal kunne spille med 4 av samme instrument ved hjelp av maskinstyrte figurer også, slik at man slipper å stå for 4 personer med hver sin gitar. Er det tilfelle er det jo i realiteten ikke mulig å spille slik annet enn over nett. Det er vel de færreste som har 4 gitarer. For ikke å snakke om 4 trommesett. Jeg lurer ganske enkelt på hvordan dette lettest gjøres? Jeg vil gjerne se 4 trommesett på scenen samtidig, selv om 3 av de er maskinstyrte:)

  14. Funker like fett som en vanlig BluRay spiller :) Fordelen med PS3 er spill, filmer, musikk osv. Det har inte en vanlig BR-Disk spiller. Jeg ville gått for PS3

     

    Som sagt, "Og da snakker jeg kun om hva spilleren klarer å levere av bildekvalitet, tilleggsfunksjoner ser vi bort i fra."

     

    Jeg har forøvrig en PS3, jeg spør bare fordi jeg vil vurdere å anskaffe en egen blu-ray-spiller om det man får markant bedre bilde enn med PS3'en.

×
×
  • Opprett ny...