Jump to content

RidDle

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)

Recent Profile Visitors

299 profile views
 1. RidDle

  Han dytta, jeg spytta

  Her vil han nok ha et sterkt forsvar for berettiget harme. Å spytte på noen under koronatider ville jeg personlig ansett som et potensielt drapsforsøk. Og da kan jeg love deg det ville svartnet for meg og gitt deg grisebank i tilfelle du faktisk hadde smittet meg, med potensiale for død. Her vil nok du muligens bli straffet høyere dersom han anmelder tilbake. Du er absolutt ikke uten skyld og spytting går absolutt ikke under berettiget harme for å bli dyttet.
 2. Det kan godt hende de får inn et parti på den datoen, men du må fortsatt vinne lotteriet for å få lov til å kjøpe en. Personlig syntes jeg Elkjøp kan dra til Hel*ete fordi de krever at du skal abonnere på nyhetsbrevet for å delta i lotteriet.
 3. Ingen problemer med å kjøpe fra Finn hvis du fysisk møter opp. Å sende dyre ting som PS5 via posten derimot er mer risikosport og noe jeg ville unngått med mindre selgeren har vært på finn lenge. Ser at OBS selger disk til 6999 og ganske mange på finn selger disk til rundt 7500. Du kan sikkert få billigere også hvis du treffer på rett annonse der. Så du må ikke ut med 12-20k som du måtte for 8 måneder siden.
×
×
 • Create New...