Jump to content

henrixt1

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

Recent Profile Visitors

430 profile views
 1. Min pakke fra coolshop var estimert levert idag. Kjørt ut 07:30, men fikk også oppdatering om at estimert levering er i morgen. Bor 20 min unna Oslo. Håper ikke det er no kødd med pakka.
 2. Trackeren som ligger inne ordresiden på coolshop. Men ble også klargjort for transport 13:52. Håper vi kan få den mandag folkens!
 3. Min er sendt nå. 12:59. Fikk også beskjed fra kundeservice at det var en av de siste. Se forrige innlegg. Håper det kommer så mange som mulig allikevel. Takk for meg ❤️
 4. Så bra! Har selv 12:59, klarer ikke slå meg i ro før den pakkes/sendes. Deretter klarer jeg ikke slå meg til ro før den er i sporingsappen. Deretter klarer jeg ikke slå meg i ro før den er på postkontoret. Deretter klarer jeg ikke slå meg til ro før den er hentet. Deretter klarer jeg ikke slå meg til ro før jeg har åpnet den. Da skal det være greit.
 5. PS5 bestilt 25.04 fra Komplett ankom idag. Den går til broren min som 30-årsgave, lucky bastard! Har en til fra Komplett bestilt, men er visst ikke i rute før mai-ish ifølge komplett.
×
×
 • Create New...