Gå til innhold

Nokia1803

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nokia1803

  1. Ja hun var rett person til å kritisere. Benyttet du ikke sjansen nå og sa meninga de om henne og han der duden?? Du har virkelig rota deg inn i et trekant drama
  2. Norge scorte sikkert noen poeng i diplomati konkurransen. Fatter ikke at Norge ikke skjønte dette når de fleste andre av oss syns det var bortkasta penger
  3. Tror ikke du kommer noen vei med å konfrontere en som henne. Du har ikke knallsikre bevis og så lenge du ikke har det vil hun hele tiden si det samme.. det var en kort klem. han er en bror for meg osv osv bla bla bla... bare løgn... og si fine ting til deg som at dere skal bli gamle sammen er manipulering for å holde deg akkurat der du er.. ja jeg vet dette er fryktelig vanskelig etter som man har følelser for personen og jeg er langt fra perfekt der.. jeg høres ut som jeg vet hvordan løse dette her.. ser det klart når det gjelder deg. Men helt blind når det gjelder meg selv... så hvordan få dette igjennom til deg vet jeg egentlig ikke. Du må bare få nok en dag tror jeg... så går det av seg selv resten. Lykke til videre. Jeg hadde nok ikke konfrontert henne med mindre jeg var 100% sikker. Men egentlig skulle det holde i massevis for deg å si at du ikke liker at hun driver med dette der og at det gjør deg usikker og at det gjør vondt. Bare der kan du få svaret... respekterer hun deg og elsker deg så slutter hun... enkelt og greit.
  4. men er vpn gratis og hvordan bruker man en vpn.. bare laster ned og så gå inn på kg? Går inn på appstore så er det jo fullt av vpn apper.
  5. jeg skjønner ikke.. greit nok å lage en epost på temp mail men hvordan bruke det mot kvinneguiden..??? steg for steg? hvordan skjule ip adresse etc.. om jeg åpner nå så er det fortsatt rød side at jeg er utestengt. Om jeg søker på registrere ny bruker så får jeg ikke opp den siden på kvinneguiden.
  6. Er det gratis eller må en betale abonnement?
  7. Jeg er litt dum på data... har lasta ned Tor men hva gjør jeg videre???
  8. hvordan gjør du dette??? Har god lyst til å hevne det dritt stedet der.. ha ha ha.. bli en skikkelig pain in the ass.
  9. At partneren din nekter deg å ha kontakt med hen ved besøk av en venn som åpenbart har følelser for partneren din det er ikke normalt. Å gjøre som du skriver er å lage drama for seg selv når du ikke er problemet men partneren som behandler deg så bedritent og med så lite respekt. Slikt forhold vil ikke jeg ha i hvertfall.
  10. Ikke rart det er krig i verden... fatter ikke at du godtar sånt? Vil du ikke være førse prioritet hele året lissom? 6 uker i året så skal du være nederst på prioritets lista hennes... hvis de ikke har noe å skjule så kunne vel dere alle tre hvert sammen og blitt kjent.. nei dette der hadde vært adjøss amigos for min del. Du må ikke være så tøffel... vær mer mann og stå opp for deg selv. Ellers blir du overkjørt av slike folk som manipulerer andre. Men for all del hvis du trives med å leve slik så feel free.
  11. Under feil tema kunne noen flytte det til riktig sted 🙈. Tidlig på mårran sjø
  12. De europeiske forente stater? United States of Europe?? Ide ut av det blå😂. Tenker når jeg hørte en passasjer i går snakket om banken sin og at noe av bankens styring foregår fra et kontor i Nederland. Jeg mener alt begynner å bli ganske likt mellom mange europeiske land og mye forskjell som det også er i USA
  13. Tenker på slike skilter før en rundkjøring med 2 felt. Her viser denne til høyre og andre rett frem. Men de jeg har sett viser den til venstre hele veien rundt.
  14. Så det er bare der det er skiltet høyre fil ut til høyre som gjelder?? Etter den hendelsen i to felts rundkjøringer og jeg skal rett frem så holder jeg meg i venstre fil.
  15. Har og opplevd å ligge i høyre fil og skal ut andre avkjøring og kommet en i venstre fil og svingt rett foran meg og ut første avkjørsel. Da var det så vidt det smalt gitt
  16. Har observert fler og fler rundkjøringer der høyre fil er skiltet ut første avkjøring .. gjelder det alle rund kjøringer med to filer? jeg har lært at ytre fil skal brukes til første og andre avkjøring ??
  17. Her er ei som fortsatt er det langt oppi 50 årene men seksuell lavalder burde vært 18 ikke 16. tross alt myndig som 18 åring
  18. Syns det er en uting. Vår nasjonaldag har ingenting med ukraina og gjøre og skal vi begynne slik så må alle verdens lands flagg som har krig i landet sitt får lov mener jeg. Jeg vil kun ha norske flagg (til nød, samisk flagg) på nasjonaldagen. Huff syns nordmenn skal finne på så mye rart... dette er jo bare tull.
  19. å nyte alkohol til et måltid ett glass vin eller to er det ikke snakk om her. Det skal jo være bra. Men kreftrisikoen menes vel de som er på fylla hver helg..og ikke klarer å holde seg uten alkohol en eneste helg i året tenker jeg da.
  20. Det jeg tenker når jeg hører den der de ikke ber folk slutte med alkohol men redusere som gir mindre sjanse for kreft… alkohol tas med silke hansker i motsetning til røyk. Hvorfor det?? Røykere hetses mer i dagens samfunn enn de som drikker alkohol når begge er like ille ?? Hvorfor skal alkohol forsvares for en hver pris ?? Til og med polet måtte holde åpent i verste pandemien sa det meste 😂😂jeg syns jo det er bare komisk sånn egentlig. Men ikke alt som henger på greip.
  21. Blir litt trist av tanken på at her tar vi i mot flyktninger hvor målet er å gi trygghet i en vanskelig tid for ukrainere.. så havner noen i traficking.. det skal jo ikke skje i Norge .. noen skor seg økonomisk på utleie til ukrainere. Selvsagt ikke i mot at en norsk og ukrainer utvikler følelser for hverandre . Det er da ganske naturlig. Men det er disse som stadig ser sitt snitt til å utnytte vanskeligstilte og sårbare personer jeg ikke liker
  22. Spot on du fikk satt mer ord på hva jeg syns om det. Jeg syns det fremstår som overfladisk da de fleste er bare ute etter å score sosiale poeng. Syns det er bedre med folk som scorer sosiale poeng på være ett eiegodt menneske innad og utad
×
×
  • Opprett ny...