Gå til innhold

OldSchoolPhotoSnapper

Medlemmer
  • Innlegg

    1 240
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OldSchoolPhotoSnapper

  1. Emnetittelen sier vel det meste...

     

    Trenger ett nytt glass til skjermen på min Samsung Galaxy S II så fort som mulig. Ser de har flere veldig billige på ebay, men skulle gjerne hatt det levert så fort som mulig, derfor vil jeg gjerne få kjøpt det her i Norge.

     

     

    Klarte å knuse selve glasset, men skjermen funker perfekt. Jeg har vært borti bytting av slike glass før, ( ja selv disse med heftig lim som jeg har sett på blant annet youtube ) så er ganske så sikker på at jeg skal få til dette selv.

  2. Heisan, jeg har kjøpt meg en Asus Eee 1215N og skal ta en reinstall av Win7, og lurer på om det er noen som vet om det er mulig å få lagt inn Realtek ALC269 driveren i Windows 7 uten å få med den medfølgende softwaren? Gjerne 6.0.1.6482 driveren, da jeg helst vil ha den nyeste når jeg først skal sette igang. Har sett under driverdetaljer i enhetsbehandling og gått igjennom det meste av filer jeg har funnet uten å bli noe smartere.

  3. Jeg har slitt endel med brudd en eller annen vei på kabelen på mx518, og hvis den blir enda tynnere på denne så virker jo ikke akkurat det positivt. Det virker forsåvidt som det bare skjer hvis kabelen blir liggenes i en nedover vinkel, da jeg har brukt den på sofakanten og er på min fjerde mx518 nå som begynner å slite med dette (kutter kontakten fra tid til annen). En kamerat av meg har hatt samme musen i godt over ett år uten problemer, og kunne ikke forstå hvorfor jeg gikk igjennom disse så fort, men så fort han flyttet pcen inn i stuen og begynte å bruke sin i sofaen og kabelen ble liggenes i en nedover vinkel så røyk han sin også.

  4. Var nok desverre litt sent ja, men så veldig spennende ut den der. Grei oppløsning i forhold til skjermstørrelse og 16gb flashminne. 1gb ram var litt i miste laget dog, og jeg har ikke anelse på hvordan cpuen er, men alt i alt en spennende liten rakker det der.

     

    Edit: "10.1" IPS TFT - Multi-Touch" betyr dette touch screen med mulighet for å skrive rett på skjermen? Jeg har nylig begynt å hjelpe en rørlegger som driver eget firma og har ganske mye å gjøre, så jeg lekt med tanken å anskaffe ham en form for pda eller noe annet "elektronisk" man kan skrive direkte på skjermen og sortere det i mapper istedenfor å styre med en notisblokk hele tiden som man ofte også glemmer og ender opp med å skrive på en pappbit fra en blandebatteri eller lignene. Blir fort mye surr da, og en gang iblant så ender det opp i vaskemaskinen også, noe som ikke er særlig gøy.

  5. Ser ut som jeg hadde flaks der. Pcen jeg bestilte hadde ion2, hvis det er de 3 maskinene på den siste linken din som hadde det? Jeg sleit som fy med å finne lader og regnte med at de lå under tilbehør til produktet, men der dukket det bare opp eksterne hardisker og annet jabb som ikke hadde noe spesifikt med den maskinen å gjøre i det hele tatt, helt til jeg sjekket hos ps, som omtrent er naboen min (snakk om 1km vekk). Og der dukket det opp lader, noe som også minte meg på at jeg kan hente oppe hos dem, så da sparer jeg 150kr ellerno i frakt, og slipper å vente på at posten skal sende til kristiansand og så tilbake 200m fra der den ble sendt ut... (postkontoret ligger enda nærmere)

  6. Tusen takk for linkene. Jeg har ikke tid til å vente, skulle helst hatt maskinen i forgårs, så jeg tror jeg går for ASUS EEE PC 1215N-U3.

    Den har fin oppløsning, 2gb minne og noe som ser ut som en brukbar cpu. Batteritiden kunne vært bedre, men planen er ikke akkurat å sitte forran pcen hele tiden når man er ute på sjøen og koser seg. Er mest for å sjekke inn på servere, overføre musikk til mobilen og kanskje litt tidsfordriv enkelte kvelder med film/spill. Så jeg hadde sikkert klart å holde meg til å bruke den 10 timer per uke, og jeg ser den har 6cellers batteri, så da er det muligens mulig å sette inn ett med flere celler til neste år?

  7. Har du noe forslag til en spesiell bærbar? Jeg pleier somregel å ta en clean os install og deaktivere alt unødvendig når jeg kjøper meg en ny bærbar, da jeg somregel aldri bruker noe av alt det som prakket på en når man kjøper en ferdigpc. Jeg kommer nok til å kjøre xp hvis drivere finnes.

     

    Ser ut som jeg var litt optimistisk når det kom til pris, så det er mulig jeg må gå opp 500kr mer, men jeg vil helst ha en så rimelig en som mulig

  8. Jeg er på utkikk etter en bærbar pc som klarer å spille av filmer i 720p (dette skal ikke stort til, så de fleste klarer vel det) og muligens litt veldig lett spilling som feks openTTD. Den må helst ikke ha større skjerm enn 13", gjerne så langt ned mot 10" som mulig men samtidig litt ok oppløsning. Jeg trenger også god batteritid, da den skal bli brukt på en campingtur på sjøen der ett 13w solcellepanel er eneste strømkilden.

     

    Edit: prisklasse vil dere vel også gjerne ha. Helst rundt 3000,- en vei, ikke så veldig mye mere. Det er begrenset hvor mye penger jeg vil legge i en "sesonglaptop"

  9. Instalerte nettopp BF2142 etter at det har lagt på hylla og støvet ned i noen år, og nå får jeg ikke startet det. Det vil si, det starter en gang, og etter det så vil det ikke starte mer.

     

    Jeg har prøvd å avinstalere spillet flere ganger og patche på flere forskjellige måter, men det eneste som skjer er at splashscreenen kommer opp og forsvinner og bf2142.exe prossessen og en prossess som heter ~e5.001 ligger i bakrunden og kjører. Har noen noe ide om hva dette kan være for noe?

     

    Os er winxp sp3 foresten

  10. Jeg får ikke koblet til min win2003 maskin på LAN ved å bruke hostname, bare ved å bruke ip. Etter å ha googlet rundt i evigheter fant jeg ut at jeg måtte sjekke om DNS Client Servicesen var startet. Det var den ikke.

    Så jeg prøvde å starte den, men da får jeg bare denne feilien:

     

    Could not start the DNS Client service on Local Computer
    Error 1075: The dependency service does not exist or has been marked for deletion.

     

    Etter dette så gikk google tom for svar, så jeg prøver meg her. Hvordan kan jeg få løst dette?

    Trenger DNS Client service å kjøre eller er det en annen grunn til at jeg ikke får koblet til via hostname?

     

    Edit: Prøvde nå å starte COM+ Event System servicen etter å ha googlet enda mere, men jeg får samme feilen der, Error 1075

  11. Joda, de har fakturadato den 6 hver mnd, men sånn som denne mnd så mottok jeg regningen idag (14), og forrge mnd så kom den i postkassen den 21, altså to dag før forfallsdato.

    I november så fikk jeg regningen 6 dager ETTER forfallsdato, og i august så kom den 2 dager etter fakturadato, altså den 8. Så hva de holder på med på de kontorene sine har jeg ikke peiling på, for all annen post kommer fram til riktig tid, så posten kan ikke skyldes på heller.

  12. Tusen takk for all hjelpen. Jeg tror faktisk jeg venter til neste lønning og bestiller ASUS G73JW. 17" skjerm var også ett stort ønske som jeg også får oppfylt oppfylt. Jeg ser også at skjermkortet yter nesten 3 ganger så bra som tidligere nevnt GT425.

     

    Er jeg heldig så har den sunket litt i pris til neste mnd også.

  13. Hei, jeg er ute etter en ny laptop og vil helst ha best mulig skjermkort, da dette gjerne er flaskehalsen i bærbare pcer når det kommer til gaming. Jeg har funnet en i min prisklasse (8000,-) med GT425 skjermkort. Finnes det noen laptopper der ute med bedre skjermkort i samme prisklasse, eller er det mulig å oppdrive en liste over ytelsen til forskjellige skjermkort til bærbare pcer?

     

    Jeg regner ikke med å få en pc som kan dra de nyeste spillene på full grafikk i denne prisklassen, men jeg er såklart ute etter så god ytelse som mulig

  14. Jeg er ute etter en ny laptop som skal brukes så smått til gaming. Forventer ikke noen skikkelig gamer pc til denne prisen som drar de nyeste spillene, men skjermkort er vel som oftest flaskehalsen i laptopper (? ), derfor er jeg ute etter en med best mulig skjermkort. Intel i5 eller annen intel prossessor står også på ønskelisten.

     

    Harddisk og minne er det ikke så nøye med, da det kan oppgraderes i etterkant

     

    Edit: Wlan kort som kan brukes sammen med aircrack er også ett stort ønske, men dette blir mest sansynlig å forvente for mye :p

×
×
  • Opprett ny...