Gå til innhold

bisou

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bisou

  1. Det er i det store kun software relatert.

    Begynn å les her : https://discussions.apple.com/thread/7692925?start=0&tstart=0

    Takk. Det ser ut til å ha gjort susen å tilbakestille instillingene og slå av en del bakgrunnsapper. Dagen vil vise.

     

    Ellers hjalp det å sette på spareblussmodus, men det skal liksom ikke måtte være nødvendig for å holde på batteriet, og man kan jo ikke ha på det 24/7.

  2. Er det noen som sliter med at batteriet tømmer seg selv når telefonen ikke er i bruk? Har følt at batteritiden er bra helt fram til nå, men de siste dagene har batteriet begynt å tømme seg latterlig fort. Batteriet var på 75% da jeg la meg i går, og i morges var den nede på 40%. Har ikke gjort noen endringer på telefonen fra da batteriet holdt seg bra. Det har bare plutselig begynt å skje den siste uka.

     

    Den er ikke 1 år gammel en gang og synes det er litt for tidlig at batteriet skal være ødelagt alt nå. (Har vanlig 7.)

    • Liker 1
  3. Her er sitatet fra den norske utgivelsen, oversatt fra engelsk av Kari og Kjell Risvik:

     

    Nei, vennlighet og en omsorgsfull sjel er to forskjellige egenskaper. Vennlighet er et spørsmål om folkeskikk. Det er en overfladisk sedvane, en ervervet skikk. Slik er det ikke med sjelen. Sjelen er noe dypere, sterkere og, tror jeg, langt mer ubestandig. 

     

    (s. 153)

  4. Det kan være det. Det står i de medisinske kravene at "søkere med nåværende psykisk lidelse kvalifiserer ikke til opptak". ADD klassifiseres som en psykisk lidelse. Når det er sagt: dersom diagnosen ikke påvirker hvordan du fungerer i hverdagen / vil fungere i tjeneste, og du får legeerklæring på dette, så vil den ikke nødvendigvis gjøre deg ukvalifisert til opptak.

     

    Det står videre i opptakskravene at "Kriminalomsorgens aspirantnemnd vil i alle tilfeller vurdere en søkers helse på individuelt grunnlag, og det forutsettes at søkeren har vedlagt nødvendig dokumentasjon vedrørende sin helse i det elektroniske søknadsskjemaet." Bare følg alle retningslinjene i søknaden, inkludert dokumentasjon om diagnosen din - noe mer får du ikke gjort. Det er selvfølgelig leit hvis du blir avslått på grunn av den, men det er bare én måte å finne ut det på. Lykke til!

    • Liker 1
  5. Lol, er det så vanskelig å forestille seg at de som stemte fakisk likte sangen? Dessuten, er det ikke bare 20-30% av de som ser på ESC som faktisk stemmer? Ikke så rart om mange ikke føler at vinnerne representerer det "folket" mener.

  6. Liker Armenia og Nederland sine sanger best, men tror Romania kommer til å vinne. Det blir liksom ikke mer Eurovision enn jodling.

     

    Tipper Norge havner et sted mellom 11.-20. plass.

  7. Jeg er veldig fornøyd med billigkostene mine: Beter All Round Makeup Brush, Beter Mineral Powder Makeup Brush, og Kicks Professional Powder Brush. Hvis du bare skal bruke kosten til mineralsminke, ville jeg gått for Beter sin mineralsminkekost eller Kicks sin pudderkost. Hvis du derimot pleier å bruke andre typer sminke, vil jeg anbefale å kjøpe Beter sin allround-kost.

     

    Hvordan kosten skal være kommer helt an på hva du vil oppnå. Jo tettere/fastere hårene på kosten er, jo bedre dekkevne gir den. Jeg personlig foretrekker å bruke de typiske pudderkostene til mineralsminken, synes resultatet blir mer naturlig da.

  8. Skuffende utvalg på Apple Music og Spotify. Usikker på Tidal, har ikke abo der. Ser ut som Platekompaniet har en del CD-er, men ikke alle. Noen utgivelser må du nok belage deg på å kjøpe brukt. (Bruktmarkedene på f.eks. Amazon og Discogs pleier å ha mye. Mulig det er noe å oppdrive på Finn.no også.) 

     

    Du har kanskje funnet ut av alt dette selv. Beklager at jeg ikke kan være mer til hjelp. Rart at det ikke har kommet ut en CD-samleboks allerede, det burde det!

×
×
  • Opprett ny...